heraa 10.08.13, 20:42 czesc dziewczyny mam nadzieje ze wakacje pelna para ;) wlasnie zaczelam hodowle grzybka tybetanskiego no wlasnie ktos probowal moze ma>? komus pomaga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiwi1 Re: grzybek tybetanski 16.08.13, 09:25 heraa ja sie zbieralam do tego grzybka az w koncu jak bylam w Polsce to kupilam. Mialam dostep do surowego mleka i kefir by pyszny. Wzielam tewgo grzybka ze soba do UK i nie wychodzi mi w mleku pastryzowanym a wlasnie przeczytalam niedawno, ze grzybek musi sie przestawic jesli zmienia mu sie rodzaj mleka. Mam nadzieje, ze niedlugo zacznie mi wychodzic dobry kefir. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
heraa Re: grzybek tybetanski 17.08.13, 21:13 sluchaj no wlasnie mi wychodzi na takim zwyklym zielonym i kefir pachnie przepysznie normalnym kefirem ....wiesz o czym mowie tylko zastanawiam sie czy mozna pic cala szklanke dziennie p.s. jesli chcesz moge ci wyslac Odpowiedz Link
wiwi1 Re: grzybek tybetanski 21.08.13, 22:24 Dzieki heraa, moje grzybki sie chyba juz przyzwyczaily do mleka pastryzowanego, bo kefir wychodzi dobry. A gdzie kupowalas swoje grzybki? Przez internet? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
heraa Re: grzybek tybetanski 25.08.13, 17:44 ja dostalam swoje od znajomego ,,,,ktoremu ojciec przwiozl grzybka z polski.;) Odpowiedz Link