paaula1 20.11.04, 23:06 chciałam zapytac jak długo mozna brac jedne tabletki, czy np trzeba zmieniac na inne co iles miesiecy, ja biore mercilon juz ponad rok i zastanawiam sie czy nie nalezy zmienic czy lepiej pozostac przy tych samych ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: jak dlugo mozna 20.11.04, 23:58 jak ci sluza -zostac i nei zmieniac. Ja biore lata cale Minulet i ani mi do glowy przyszlo zminiac. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: jak dlugo mozna 22.11.04, 00:14 Od 8 lat biorę cilest i zamierzam brać jeszcze 19 lat, czyli do 55 r.ż ( to nie mój wymysł, jeśli tabletki Ci służą, to absolutnie nie ma potrzeby, aby zmieniać - chyba, że masz 35 lat i palisz papierochy, ale wtedy hormony w ogóle nie są wskazane ) Odpowiedz Link
heather_morris Re: jak dlugo mozna 22.11.04, 07:03 Jesli nie masz skutkow ubocznych (i pozniej z wiekiem przeciwskazan) to mozesz brac te same tabletki tak dlugo jak chcesz, chocby nawet az do menopauzy. Pigulki sie zmienia tylko gdy sie ma jakies skutki uboczne, przy dobrej tolerancji nie nalezy ich zmieniac na inne. Pozdrowionka Odpowiedz Link