wiosennabrzoza 26.03.07, 13:39 wiem,ze na tym forum to pewnie niewiele, ale moze ktoras z Was sie tak zabezpiecza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: patentex+prezerwatywa 26.03.07, 14:26 wiosennabrzoza napisała: > wiem,ze na tym forum to pewnie niewiele, ale moze ktoras z Was sie tak > zabezpiecza? A dlaczego niewiele? To przecież dość skuteczna metoda, szczególnie jeśli oba środki stosowane są prawidłowo i jednocześnie. Odpowiedz Link
wiosennabrzoza Re: patentex+prezerwatywa 26.03.07, 14:31 napisalam, ze niewiele,bo przypuszczam,ze wiekszosc jednak bierze tabletki myslisz,ze to wystarczy?ja dopiero zaczynam i zastanawiam sie co inne dziewczyny mysla o takim zabezpieczeniu.oczywiscie,jak nie ma sie codziennie okazji do seksu ;> bo wtedy to pewnie uciazliwe Odpowiedz Link
the_kami Re: patentex+prezerwatywa 26.03.07, 15:19 wiosennabrzoza napisała: > napisalam, ze niewiele,bo przypuszczam,ze wiekszosc jednak bierze tabletki Ja nie biorę > myslisz,ze to wystarczy? Jeśli będziecie uczciwie to stosować, tzn. najpierw Patentex, potem prezerwatywa, potem stosunek, a nie kolejność dowolna - to wg różnych zestawień daje dość skuteczne zabezpieczenie przed ciążą. > ja dopiero zaczynam i zastanawiam sie co inne dziewczyny mysla o takim > zabezpieczeniu. A może warto porozmawiać z ginekologiem? Możesz to też połączyć z NPR - jak będziesz wiedziała, kiedy masz dni płodne, będzie jeszcze bezpieczniej > oczywiscie,jak nie ma sie codziennie okazji do seksu ;> bo wtedy to pewnie > uciazliwe E, wszystko do przeżycia Ale jeśli faktycznie nie ma szans na codzienny seks, to nie bardzo jest sens szprycować się hormonami. Odpowiedz Link