mysterious1988 30.09.09, 14:52 Ktos czytal najnowsza powiesc Dana Browna? Polecacie? Na allegro widzialem pare anglojezycznych wydan, ale nie wiem czy warto kupowac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flying_citron Re: The Lost Symbol Dan Brown 30.09.09, 22:55 Przyznam się, że wszystkie książki Dana Browna przeczytałam z zapartym tchem. Ciekawe wątki, dużo akcji, wiele tajemnic- cały Dan Brown. I tą książkę też miałam przyjemność przeczytać i powiem Ci, że moim zdaniem warto. Jeśli lubisz twórczość tego autora to z pewnością spodoba Ci się ta książka. Zaryzykuj i kup ją, bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious1988 Re: The Lost Symbol Dan Brown 01.10.09, 18:03 dzieki za rade :) Ktos moze jeszcze napisze recenzje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
olcia68 Re: The Lost Symbol Dan Brown 10.01.10, 18:15 Wszystkie recenzje tej książki znajdziecie tu: =http://www.megarecenzje.pl/ksiazki-zaginiony_symbol_brown_recenzja Polska premiera za dwa tygodnie i bez względu na opinie, skuszę się :) Odpowiedz Link Zgłoś
olcia68 Re: The Lost Symbol Dan Brown 10.01.10, 18:17 Nie wkleił mi się link... Recenzje są tu: recenzje Odpowiedz Link Zgłoś
godiva1 Re: The Lost Symbol Dan Brown 07.10.09, 14:48 Ja wszystkie ksiazki Browna tez przeczytalam jednym tchem, ale ta mi nie wchodzi, mecze sie z nia od dwoch dni (a generalnie czytam bardzo szybko). Jest podobna do Kodu da Vinci i Aniolow i Demonow, jakby pisal ze sztampy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: The Lost Symbol Dan Brown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 15:58 Jeszcze nie czytałem ale recenzja w Politycje jest niezbyt przychylna: www.polityka.pl/zaginiony-umiar/Lead30,1570,302084,18/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dachauka Re: The Lost Symbol Dan Brown IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.10, 19:27 Warto. Pewnie, że są przegięcia, scenki z gatunki zabili go i uciekł, ale książka ma solidne zaplecze, jeśli chodzi o wiedzę. Facet naprawdę się napracował przy zbieraniu materiałów do książki i to się czuje. Dobre tempo akcji, jest parę nieoczekiwanych zwrotów, ciekawy koniec, słowem, sprawnie napisany, przyjemny w czytaniu i niegłupi thriller. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: The Lost Symbol Dan Brown IP: *.23.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 11.01.10, 10:12 można kupić za 31,43 zł na www.bookinista.pl Odpowiedz Link Zgłoś