Gość: fanmario IP: *.mlyniec.gda.pl 02.03.04, 21:37 Kiedyś użyłem zwrotu "na Allaha". Teraz boję się, że mogę być posądzony o powiązania z Alkaidą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ruchacz Widac Chopin ruchal na lewo i prawo, ponoc gruzlik IP: 199.243.74.* 02.03.04, 22:30 Widac Chopin ruchal na lewo i prawo, ponoc gruzlikom ciagle stoi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Widac Chopin ruchal na lewo i prawo, ponoc gr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 22:39 Mickiewicz tez (to znaczy nie gruzlik ;))) serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Widac Chopin ruchal na lewo i prawo, ponoc gr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 22:55 Gość portalu: klops napisał(a): > Mickiewicz tez (to znaczy nie gruzlik ;))) serio. ****************** Cóż w tym dziwnego? I po co o tym mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Widac Chopin ruchal na lewo i prawo, ponoc gr IP: 62.111.243.* 03.03.04, 00:15 Gość portalu: maruda napisał(a): > Cóż w tym dziwnego? I po co o tym mówić? A po co nie? ;) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Widac Chopin ruchal na lewo i prawo, ponoc gr IP: *.gdynia.mm.pl 03.03.04, 08:24 Gość portalu: obi napisał(a): > Gość portalu: maruda napisał(a): > > > Cóż w tym dziwnego? I po co o tym mówić? > > A po co nie? ;) ***************** Bo mężczyźni o tym nie rozmawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Jak z pieniedzmi IP: *.shl / *.shl.bfh.ch 04.03.04, 08:55 To jak z pieniedzmi - o pieniadzach sie nie rozmawia, pieniadze sie ma. Przynajmniej dotyczy to gentelmanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Widac Chopin ruchal na lewo i prawo, ponoc gr IP: *.access.uk.tiscali.com 03.03.04, 17:15 W kwestii technicznej, ja znam tylko metode tradycyjna tzn "na dol i do gory", a jak to sie robi "na prawo i na lewo" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvona Re: a Maria Sklodowska tez... IP: *.kentinstitute.nsw.edu.au / *.nexnet.net.au 04.03.04, 01:17 ...nie lepsza, rodzina wyslala ja za granice, coby wstydu rodzinie nie przynosila w kraju, no i prosze jak na tym dobrze wyszla.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: a Maria Sklodowska tez... IP: *.acn.waw.pl 04.03.04, 16:52 szkoda, że w takiej polemice uczestniczy tylko zaświnione i zaślinione chamstwo które tylko "takie widzi świata koło jakie tępymi zakreśla oczy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: a Maria Sklodowska tez... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.03.04, 18:51 Ej Warszawiaku, oni zartuja. Znowu was tam czyms podtruwaja, zu humoru ni mo? Odpowiedz Link Zgłoś