plater-2 16.01.13, 07:08 Jest na nim nagrana jedna ksiazka. To troche malo. Czy ktos potrafi mi wyjasnic w jaki sposob zdobywa sie kolejne ksiazki, ale tak, zeby to nic nie kosztowalo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu dostałam tablet 16.01.13, 17:06 raczej tak bym powiedział Co dalej? skonfiguruj tablet, żeby mieć dostęp do sieci zainstaluj aplikację KINDLE (w google play albo iStore - nie wiem jaki masz system operacyjny) i szukaj książek w formacie mobi na chomikuj Oczywiście - będziesz złodziejem. Za darmo nie ma nic. A jeśli jest - to kradzione. Proponuję zatem inny sposób: zapisz się do newslettera w Śweicie Czytników codziennie dostaniesz maila z promocjami ebooków w kilkunastu polskich księgarniach. Tysiące tytułów, często bardzo atrakcyjnych i nowości - można kupić za mniej niż 10 zł Ale KUPUJ, nie kradnij! Pozdrawiam i przyjemnego użytkowania! jeep Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: dostałam tablet 16.01.13, 18:31 Nie to, że się czepiam, ale tak w czambuł nie potępiaj autorki wątku Jeep. Nie każdy darmowy ebook ściągnięty z sieci jest ukradziony!!! Trzeba tylko znaleźć. pisałam googla hasło: darmowe ebooki, i proszę co mi wyskoczyło: ksiazki.pl/e-book-za-0-zl/ www.money.pl/darmowe-ebooki/ www.nexto.pl/ebooki/darmowe_e-booki_c1219.xml Może nie są to nowości, super bestsellery, ale do poczytania i poznania możliwości czytnika - będą jak znalazł. Czyli owszem, nie kradnijmy, ale zwyczajnie szukajmy okazji! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: dostałam tablet 16.01.13, 22:47 tu nchyb masz rację jest pewna pula ebooków darmowych, zwłaszcza dotyczących książek będących już w domenie publicznej (70 lat od śmierci autora) ale nowości i na chomikuj - to kradzione prawie w 99,99% również pozdrawiam jeep Odpowiedz Link Zgłoś
zorija Re: dostalam pod choinke tableta 18.01.13, 09:30 Jest jeszcze strona wolnelektury.pl/ Natomiast na blogu zaginionyalmanach.blogspot.com właściciel zbiera linki pod którymi można znaleźć darmową fantastykę. Odpowiedz Link Zgłoś