Gość: Myszor IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 19.12.04, 21:41 Polećcie mi coś, co pozwoli zapomnieć albo oderwać się od płaczu po ciężkim rozstaniu z facetem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anula_a Re: Polećcie coś, proszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:56 tylko nic smutnego nie czytaj, poczytaj sobie Magdaleny Samozwaniec albo "Lesia" Chmielewskiej, i nie płacz, bo nie warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_k10 Re: Polećcie coś, proszę. 19.12.04, 23:10 Witaj! Wydaje mi sie, ze w takim momencie potrzebujesz milej, cieplej i optymistycznej lekturki a taka jest wspominany przez mnie czesto w celach rozweselajacych..."Kubus Puchatek". To musi chociaz troszke Cie rozweselic, a przynajmniej powinno. Mam nadzieje, ze wkrotce poprawi Ci sie samopoczucie. Trzymaj sie cieplutko :) K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: Polećcie coś, proszę. IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 20.12.04, 13:02 Dziękuję bardzo :) Chyba faktycznie będę musiała się dorwać do jakiejś milutkiej lekturki, bo naprawdę - czuję się podle. Dziękuję Wam baaardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
bz.yk Re: Polećcie coś, proszę. 20.12.04, 13:52 a ja polecam wszystkie części Mikołajka Sempe i Goscinnego. pozdr i trzymaj się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Polećcie coś, proszę. IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 21.12.04, 11:27 Bridget Jones wiem co mówię mam podobne przejścia za sobą niestety lektura pomaga na krótko, ale pomaga ;-) pozdrawiam cieplutko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
quenten Re: Polećcie coś, proszę. 21.12.04, 11:37 Jak lubie sie "dobijac" w szczegolnie smutnych i placzliwych okresach zycia :) Polecam N. Sparksa "List w butelce" , E. Segal tez ma kilka "wyciskaczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luli_l Re: Polećcie coś, proszę. IP: *.microsoft.com 21.12.04, 13:38 ksiażki Sarah-Kate Lynch: Nie samym chlebem oraz Błogosławieni, którzy robią ser - będą jak znalazł.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Polećcie coś, proszę. IP: *.mim.pl / *.mim.pl 22.12.04, 17:50 Myszorze (myszorko), chcesz sie posmiac, do tego nie przez lzy? Szwejka czytaj ;) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: Polećcie coś, proszę. 22.12.04, 20:08 Ja zawsze przy wszelkich smutkach czytam Chmielewską! Swietne lekarstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: Polećcie coś, proszę. IP: 193.29.205.* 22.12.04, 20:21 Z ksiazek to nie wiem...wydaje mi sie ze Kubus Puchatek to raczej nie pomoze!!! Wiem ze pomaga muzyka Renaty Przemyk i to nie na krotko ale na zawsze!!! Nie ma co sie rozczulac trzeba to pokonać i robić wszystko zeby zapomniec...skoro sie z nim rozstalas to niewart byl tego, aby z Toba byc. Spal wszystkie mosty i zapomnij!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: Polećcie coś, proszę. IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 24.12.04, 09:32 Dziękuję Wam wszystkim :) Zaczęłam sobie od nieśmiertelnego Kubusia Puchatka. Na chwilę odrywa od wszystkiego. No a w kolejce czeka Chmielewska, którą uwielbiam. Za wszystkie propozycje jeszcze raz dziękuję i z penością wykorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś