Gość: mamiko9 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 16:48 Kocham "Gazetę Wyborczą" naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamiko9 Re: 'Exodus' Arkadiusza Sanna 08.10.02, 22:23 Gość portalu: mamiko9 napisał(a): > Kocham "Gazetę Wyborczą" naprawdę. Ty też kochasz Gazetę Wyborczą? -Tak, ja też kocham Gazetę Wyborczą. -Co u Ciebie słychać? -Nic, ja kocham Gazetę Wyborczą. -A co słychać u Ciebie? -U mnie też nic nowego nie słychać, tylko kocham Gazetę Wyborczą. -Może u naszych znajomych coś nowego słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
bezdomny Re: 'Exodus' Arkadiusza Sanna 10.10.02, 17:25 mamiko9 napisała: > Gość portalu: mamiko9 napisał(a): > > > Kocham "Gazetę Wyborczą" naprawdę. > Ty też kochasz Gazetę Wyborczą? > -Tak, ja też kocham Gazetę Wyborczą. > -Co u Ciebie słychać? > -Nic, ja kocham Gazetę Wyborczą. > -A co słychać u Ciebie? > -U mnie też nic nowego nie słychać, tylko kocham Gazetę Wyborczą. > -Może u naszych znajomych coś nowego słychać... Ja też kocham Gazetę Wyborczą, jest gruba, mięka i mogę na niej spać, a jak kupię dwa numery to mam też niezłą kołderkę, przedtem oczywiście czytam od deski do deski. Odpowiedz Link Zgłoś
mamiko9 Re: 'Exodus' Arkadiusza Sanna 12.10.02, 18:09 bezdomny napisała: > mamiko9 napisała: > > > Gość portalu: mamiko9 napisał(a): > > > > > Kocham "Gazetę Wyborczą" naprawdę. > > Ty też kochasz Gazetę Wyborczą? > > -Tak, ja też kocham Gazetę Wyborczą. > > -Co u Ciebie słychać? > > -Nic, ja kocham Gazetę Wyborczą. > > -A co słychać u Ciebie? > > -U mnie też nic nowego nie słychać, tylko kocham Gazetę Wyborczą. > > -Może u naszych znajomych coś nowego słychać... > > Ja też kocham Gazetę Wyborczą, jest gruba, mięka i mogę na niej spać, a jak > kupię dwa numery to mam też niezłą kołderkę, przedtem oczywiście czytam od > deski do deski. Tak jak myślałam , wszyscy kochają "Gazetę Wyborczą".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignatz2 Re: 'Exodus' Arkadiusza Sanna IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 19:01 mamiko9 napisała: > bezdomny napisała: > > > mamiko9 napisała: > > > > > Gość portalu: mamiko9 napisał(a): > > > > > > > Kocham "Gazetę Wyborczą" naprawdę. > > > Ty też kochasz Gazetę Wyborczą? > > > -Tak, ja też kocham Gazetę Wyborczą. > > > -Co u Ciebie słychać? > > > -Nic, ja kocham Gazetę Wyborczą. > > > -A co słychać u Ciebie? > > > -U mnie też nic nowego nie słychać, tylko kocham Gazetę Wyborczą. > > > -Może u naszych znajomych coś nowego słychać... > > > > Ja też kocham Gazetę Wyborczą, jest gruba, mięka i mogę na niej spać, a ja > k > > kupię dwa numery to mam też niezłą kołderkę, przedtem oczywiście czytam od > > > deski do deski. > > Tak jak myślałam , wszyscy kochają "Gazetę Wyborczą".Pozdrawiam. Tak Kocham "Gazetę Wyborczą". Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: 'Exodus' Arkadiusza Sanna 20.11.02, 19:10 O masz Ci los, znowu zaczyna świrować nasza Apolonia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamiko9 Re: 'Exodus' Arkadiusza Sanna 01.12.02, 14:02 Skoro nie lubisz poetów i bezdomnych(jeden z wątków "Exodusa"), wymyśliłam temat interesujący Cię najbardziej-"G.W." świrnięty Ignatzu. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: 'Exodus' Arkadiusza Sanna 01.12.02, 14:07 Wiesz dobrze o co mi chodzi - znowu zaczynasz przbierać nicki zadziwiajaco podobne do mojego. Robisz w ten sposób z siebie idiotkę, szkodząc tym nie mnie, ale sobie. Mam gdzieś GW, znajdzie się tam miejsce i dla Ciebie, i dla tej całej zgrai młodych poetów. Po prostu zastanów się, co robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamiko9 Re: 'Exodus' Arkadiusza Sanna IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 18:11 Sam sie zastanów głupi gburze. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: 'Exodus' Arkadiusza Sanna 01.12.02, 18:57 Oooo!! Mamiko dało głos! I to w dodatku po ludzku! Hurra!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieniedikt J. Re: 'Exodus' Arkadiusza Sanna IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 14:29 Fajnie sie bawicie. O cos wam w ogóle chodzi? Podajcie sobie adresy emailowe i nawalajcie sie tam, co? Przykro się czyta takie bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
mamiko9 Re: 'Exodus' Arkadiusza Sanna 02.12.02, 17:27 Gość portalu: Wieniedikt J. napisał(a): > Fajnie sie bawicie. O cos wam w ogóle chodzi? Podajcie sobie adresy emailowe i > nawalajcie sie tam, co? Przykro się czyta takie bzdety. O rety!!! Odpowiedz Link Zgłoś