maoya 18.11.02, 17:04 czy ktos moglby mi polecic jakis naprawde dobry kryminal dla faceta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Kryminal dla faceta IP: *.hispeed.ch 18.11.02, 17:18 maoya napisała: > czy ktos moglby mi polecic jakis naprawde dobry kryminal dla faceta? Moze Wronki? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tintin Re: ksiazka dla faceta IP: *.itpp.pl 19.11.02, 00:16 Ksiązki Jeffery Deavera (ten od Kolekcjonera Kości). John Le Carre - wszystko. Liste mozna by ciagnac. Ale z facetami jest tak (wiem bo sam jestem i mam kumpli :))) ze zwykle sa wyznawcami dajmy na to Le Carrego i w glebokiej pogardzie maja Toma Clancy ego, uwielbiaja Grishama, nie trawia Chandlera. i tak dalej. Ten sam kryminal jednego rzuci na kolana, innego znudzi smiertelnie. i własciwie wątpie czy nieznanej osobie można polecić książkę bo zadna nie spodoba sie wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinuss Re: ksiazka dla faceta 19.11.02, 07:48 Gość portalu: tintin napisał(a): > Ksiązki Jeffery Deavera (ten od Kolekcjonera Kości). John Le Carre - wszystko. > Liste mozna by ciagnac. Ale z facetami jest tak (wiem bo sam jestem i mam > kumpli :))) ze zwykle sa wyznawcami dajmy na to Le Carrego i w glebokiej > pogardzie maja Toma Clancy ego, uwielbiaja Grishama, nie trawia Chandlera. i > tak dalej. Ten sam kryminal jednego rzuci na kolana, innego znudzi smiertelnie. > > i własciwie wątpie czy nieznanej osobie można polecić książkę bo zadna nie > spodoba sie wszystkim. Ja mam w glebokiej pogardzie Le Carre. Tom Clancy - wszystko. Zgadza się co mowisz. Zerknij na polke u swojego faceta i zorientujesz sie co lubi czytac, ale nie kupuj w ciemno, bo to glupota :-) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika_kot Re: ksiazka dla faceta IP: *.unitel.com.pl 28.11.02, 10:28 Wszystkie książki Robina Cooka (opisy znajdziesz na stronie internetowej Rebisu albo merlina). naprawdę dobre kryminałi i thrillery o różnej tematyce. mój męzczyzna zaczytuje się nimi... ja przeczytałam kilka i jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: ksiazka dla faceta IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 28.11.02, 12:08 maoya napisała: > czy ktos moglby mi polecic jakis naprawde dobry kryminal dla faceta? ostatnio na topie: Harlan Coben "Nie mów nikomu" nie można się oderwać od lektury Odpowiedz Link Zgłoś