Gość: kora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:20 tylko cos interesujacego bym niemogla sie oderwac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybkia Re: co 20-latka powinna przeczytac? 18.06.06, 10:25 Cortazar "OPOWIADANIA" :). wciaga, ale swiat marzen sennych sklania do refleksji. Polecam po kilka opowiadan dzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: biblia 18.06.06, 10:37 Przeważnie się zna tylko Nowy Testament, a to błąd;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropuch_pelagiusz Re: co 20-latka powinna przeczytac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:58 a co juz przeczytala i od czego nie mogla sie oderwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: co 20-latka powinna przeczytac? IP: *.aster.pl 18.06.06, 11:08 Słownik ortograficzny - często ma bardzo zaskakujące wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: co 20-latka powinna przeczytac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:14 chcecie byc dowcipni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angielka :) IP: *.sdl.vectranet.pl 18.06.06, 12:34 poczucie humoru forumkowiczów jest żenujące... Polecam opowiadania Mrożka-tam to dopiero jest pzredstawiony inteligentny dowcip, w przeeciwnieństwie do poziomu, który tutaj pozostawia wiele do życzenia Interesujące są biografie kontrowersyjnych ludzi np.Andego Warhola,Picassa. Może dorobek Dostojewskiego?Cortazara?Gombrowicza? nie mogę polecić nic konkretnego, gdyż nie wiem w czym gustujesz poczytaj recenzje książkę na merlinie np:) Odpowiedz Link Zgłoś
goochaa Re: :) 18.06.06, 13:28 "Śniedanie u Tiffany'ego", na jeden wieczór, bardzo przyjenma lektura i pouczająca, zwłaszcza jeśli ciągle szukasz odpowiedzi na odwieczne pytanie o sens i sposób na zycie, o swoje miejsce w świecie, ale faktycznie ciężko cos polecić osobie, która nie zdradziła rąbka tajemnicy co do swoich literackich upodobań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora o mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:56 interesuje sie historia,dziennikarstwem.Lubie ksiazki o zaskakujacych zakonczeniach,obyczajowe,z intrygami w fabule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: co 20-latka powinna przeczytac? IP: *.aster.pl 18.06.06, 16:21 Nie chcemy byc dowcipni, chcemy za to czytać wypowiedzi na pewnym poziomie, w tym ortograficznym - "niemogła"?! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudia Re: co 20-latka powinna przeczytac? 18.06.06, 17:42 "Tajemnice udanego seksu" Odpowiedz Link Zgłoś