takietamcos 06.02.03, 21:24 czytałam tą ksiązke kilka miesiecy temu i wciaz zastanawiam sie o co w niej tak naprawde chodzi a konkretnie co odnalazł ten pasterz,co jest tym sensem?? Moze jestem głupia ale naprawde nie wiem.A wy wiecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: ALCHEMIK P.COELHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 21:30 Owieczke? Odpowiedz Link Zgłoś
takietamcos Re: ALCHEMIK P.COELHO 06.02.03, 22:03 Gość portalu: Niech napisał(a): > Owieczke? ha ha ha Moja wdzięcznosc nie zna granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: ALCHEMIK P.COELHO IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 08.02.03, 17:46 hehehe mnie tylko zastanawia, czemu ten gniot nadal jest w czolowce rankingu jezeli chodzi o sprzedaz przeciez jest tam od 7 lat i w ten sposob juz wszyscy powinni byli sobie kupic po egzemplarzu plus dostac kilka w prezencie no to czemu nadal to kupuja? :-/// Odpowiedz Link Zgłoś
_jagna Re: ALCHEMIK P.COELHO 08.02.03, 20:43 takietamcos napisała: > czytałam tą ksiązke kilka miesiecy temu i wciaz zastanawiam sie o co w niej > tak naprawde chodzi a konkretnie co odnalazł ten pasterz,co jest tym sensem?? > Moze jestem głupia ale naprawde nie wiem.A wy wiecie?? *Ja dalam sie nabrac tylko na jeden tytul...cos o rzece...dobrnelam swiadomie do konca tylko po to aby z czystym sumieniem powiedziec ze gorszej glupoty nie czytalm... Odpowiedz Link Zgłoś
takietamcos Re: ALCHEMIK P.COELHO 08.02.03, 21:36 a ja przeczytałam 3 jego ksiązki i z pozoru głupota ale wszystkie one mają w sobie to coś z czy mnaprawde spotyka sie kazdy z nas w życiu i dlatego lubie czytać jego ksiazki bo przekonałąm sie że jest w nich zawarta ukryta prawda.Mam neistety tylk problem z alchemikiem ale to moze dlatego że sama szukam sensu życia i w zwiazku z tym nie moge zrozumiec co nim jest dla bohatera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła Re: ALCHEMIK P.COELHO IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 12:41 Alchemik to ksišżka do której powinno się wracać... Pierwszy raz przebrnęłam ze znakami zapytania w oczach, następne podchody kończyły się wykrzyknikami. Życie pasterza pokazuje że jest co� poza naszym szablonem i można tego dotknšć je�li się tylko chce. A je�li się mocno chce wtedy skrzydeł dodaje "szczę�cie poczštkujšcego". Ta ksišżka jest też o tym że nie zawsze patrzšcy widzi a słuchajšcy słyszy. Żeby zobaczyć trzeba zamknšć oczy a żeby usłyszeć pogršżyć się w ciszę. Taaak. O tym jest ksišżka Odpowiedz Link Zgłoś
yawokim Re: ALCHEMIK P.COELHO 10.02.03, 17:32 Gość portalu: mła napisał(a): > Alchemik to ksišżka do której powinno się wracać... Pierwszy raz przebrnęłam ze > znakami zapytania w oczach, następne podchody kończyły się wykrzyknikami. Życi > e pasterza pokazuje że jest co� poza naszym szablonem i można tego dotknšć je�l > i się tylko chce. A je�li się mocno chce wtedy skrzydeł dodaje "szczę�cie poczš > tkujšcego". Ta ksišżka jest też o tym że nie zawsze patrzšcy widzi a słuchajšcy > słyszy. Żeby zobaczyć trzeba zamknšć oczy a żeby usłyszeć pogršżyć się w ciszę > . Taaak. O tym jest ksišżka niesie Cię nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious Re: ALCHEMIK P.COELHO 12.02.03, 15:22 może i ją niesie ale w dobra strone .Ciebie chyba w przeciwną Odpowiedz Link Zgłoś