callypsso 18.09.06, 20:44 Nie jestem pewna czy to dobre forum dla tej akurat ksiazki... Ale moze ktos mial z nia kontakt? Jak ja czytacie, od deski do deski, wybrane fragmenty, wybiorczo, ogladacie obrazki, etc.? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldonka77 Re: 'Historia piekna' Umberto Eco 18.09.06, 20:55 witaj przeczytałam od deski do deski, na początku w trakcie i na końcu oglądałam obrazki z całej ksiązki dosyć często. Mi się podobała pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: 'Historia piekna' Umberto Eco 18.09.06, 21:03 Do czytania to tam chyba za dużo nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: 'Historia piekna' Umberto Eco 18.09.06, 21:47 alexanderson napisał: > Do czytania to tam chyba za dużo nie ma. Ależ jest:-) a. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: 'Historia piekna' Umberto Eco 18.09.06, 21:46 callypsso napisała: > Jak ja czytacie, od deski do deski, wybrane > fragmenty, wybiorczo, ogladacie obrazki, etc.? Wybiórczo. Czytam. Oglądam. "Piękno mediów" (to od końca), "Piekno potworów" (bliżej początku) "Damy i bohaterowie" (wśrodku) itd :-) Dla mnie to nie jest ksiązka do czytania od deski do deski tylko do sięgania po nią gdy mi się o niej przypomni. Obrazki świetne. a. Odpowiedz Link Zgłoś