Gość: aga IP: *.pl / *.gazeta.pl 03.07.03, 10:34 PERWSERSJA-uważam, że to arcydzieło.Świetni napisana ksiażka, wspaniały, bogaty język,ciekawa forma.Dawno nie czytałam czegoś tak fascynującego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalifornia2 Re: PERWERSJA 03.07.03, 13:54 Andruchowycza nigdy nie czytałam. zawsze jak wchodze do Empika, czy jakiejkolwiek księgarni (ulubione w mam krakowie:) poluje wzrokiem i szukam czegos co mogłoby zaspokoic moje zmysły literackie. i własnie , natrafiłam na PERWERSJĘ i niestety nie wybrałam. czytając wątki na Forum zapamiętuje polecane ksiązki i w jakis sposób staram się z nimi zapoznać. możliwe , że będzie tak i z ta ksiązką. kiedyś ktos napisał, że poleca ta książke dla młodziezy, która zechciałaby wreszcie zacząć czytac:0 nie wiem, mam 17 lat i powaznie się nad tym zastanawiam:) dla przyjemności możesz mi przybliżyć, o czym książka jest, niewątpie, że jest napisana świwrtnym stylem, bo nierzadko w księgarni zaczynałam ją czytać:) Odpowiedz Link Zgłoś