shady27 29.08.07, 16:45 Bardzo podobala mi sie ta ksiazka, teraz przymierzam sie do obejrzenia filmu. Mam do Was prosbe, poleccie mi prosze jakas ksiazke w stylu w/w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bdx65 Re: diabel ubiera sie u PRady 29.08.07, 17:17 "Portier nosi garnitur od Gabbany" tej samej autorki L.W. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: diabel ubiera sie u PRady 29.08.07, 21:04 Oj nie.... Portier przy Diable to kiepścizna straszna. Natomiast fajnie się czyta Sophie Kinsellę, np "Pani mecenas ucieka", czy "Nie powiesz nikomu?". A poza tym, to połowa książek, które wyszły w serii Literatura na szpilkach/obcasach/w spódnicy:) pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_azj Re: diabel ubiera sie u PRady 29.08.07, 17:19 "Portier nosi garnitury od Gabany" tej samej autorki poza tym "Niania w Nowym Jorku", "Księżniczki z Park Avenue", "Opowieści Ivy" Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_azj Re: diabel ubiera sie u PRady 29.08.07, 17:23 agnieszka_azj napisała: > poza tym "Niania w Nowym Jorku", "Księżniczki z Park > Avenue", "Opowieści Ivy" te ostatnie już innych autorów - generalnie są to książki o tym, jak ludziom "palma odbija" od nadmiaru pieniędzy ;-) Jest jeszcze "MOże zawierać orzeszki" - o zwariowanych rodzicach. Odpowiedz Link Zgłoś
marylou_tiel Re: diabel ubiera sie u PRady 30.08.07, 12:37 "Kelnerka" jakiejs brytyjskiej autorki, ktorej nazwiska nie pamietam. "Nie wiem, jak ona to robi" - rowniez Brytyjki z zapomnianym nazwiskiem. A z cyklu niekomediowych, czyli moze troche w innym guscie, ale akurat przeczytalam, bardzo mi sie spodobalo i chce polecic - "Milosc, ciekawosc, Prozac i watpliwosci" Hiszpanki L. Etxebarii. Gorzkie, bo prawdziwe. Nie polecam natomiast "Szminki w wielkim miescie" C. Bushnell (ta od "Seksu w wielkim miescie"): pretensjonalne, meczace i nudne. Odpowiedz Link Zgłoś