Gość: Lusiamalusia IP: 212.244.47.* 04.01.09, 15:09 dlaczego nie mogę się przełamać!!! zaczynam juz czytać czwarty raz i jakoś tkwię na 30 str! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seriabolesnychzastrzykow Re: "Lala" Dehnela 04.01.09, 16:26 Bo Ci się nie podoba? Ja zadam inne pytanie: po co zaczynasz 4 razy tę samą książkę? Wiesz, literatura nie ma służyć umartwianiu się. Nie odpowiada Ci, to nie czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Re: "Lala" Dehnela IP: 94.42.64.* 04.01.09, 16:35 lepiej przeczytaj książkę Brzostowskiego. To super lektura. Odpowiedz Link Zgłoś
ornaczanska Re: "Lala" Dehnela 08.01.09, 09:09 Dobrnęłam do 70 strony i stwierdziłam, że dalej nie mogę. Dalam sobiew spokój a po tę wariację na temat Balzaka już nie sięgnęłam. Podobnie było z prozą Murakami. Krytycy się rozpłynęli w zachwycie, a dla mnie to mdłe bredzenie o dojrzewaniu. Nie warto się lekturą męczyć, jeśli się nie jest na studiach. Bo tam lektury obowiązkowe jednak przeczytać trzeba Odpowiedz Link Zgłoś