adamos70 21.09.09, 21:51 Co sądzicie o feromonach? Stosował ktoś? sam nie wiem co myśleć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urquhart Re: Feromony 21.09.09, 22:19 Jak z frytkami z magdonalda. Wkręcają statystyczną większość populacji - innymi słowy pospolitość murowana. Na wiejskiej dyskotece murowany kisielu w majtkach! Na oryginały działają raczej oryginalne potwierdzające genetyczną wyjątkowość :) Więc zależy jak mierzysz Odpowiedz Link
pieprzyca Re: Feromony 22.09.09, 13:45 "Na wiejskiej dyskotece murowany kisielu w majtkach! " Poważnie? to działa? A ja myślałam, że te sprzedawane to coś na kształt relikwii, czyli nie dość, że pochodzenie wątpliwe, to jeszcze skuteczność nijak nie sprawdzalna, a tutaj proszę - KISIEL. Proszę o nazwę sprawdzonego produktu - czasami lubię się z plebsem na wiejskiej dyskotece zabawić. -- "Jesteśmy sprawcami czynów, które spełniamy, a nie narzędziami różnych sił." Odpowiedz Link
adamos70 Re: Feromony 22.09.09, 22:09 podobno tak - zobacz np. www.feromony.pl/Dowody-naukowe albo wiki pl.wikipedia.org/wiki/Feromony Odpowiedz Link
pieprzyca Re: Feromony 23.09.09, 13:13 No, proszę. A co powiesz na nowatorskie zastosowanie feromonów ZAMIAST lubrykantów. No bo skoro na sam węch robi się własny kisiel, to po co jakiś tam kisiel zastępczy stosować? Skrapia się suchą babeczkę feromonem, odczekuje 10 minut, w czasie których ona generuje samoistnie i bezwysiłkowo kisiel i ... GOTOWE. No i ile czasu i wysiłku to zaoszczędza zapobiegliwemu facetowi ;-). -- "Jesteśmy sprawcami czynów, które spełniamy, a nie narzędziami różnych sił." Odpowiedz Link
nocnykowboj Re: Feromony 21.09.09, 22:31 najlepsze są feromony naturalne.ja mam taki test:jeżeli mam wielką ochotę na minetkę z partnerką i sprawia mi to przyjemność(i jej też) to znaczy ,że kobieta ma feromony współgrające z moimi feromonami i wszystko gra. Odpowiedz Link
coyotegirl1 Re: Feromony 01.10.09, 08:52 nocnykowboj napisał: > najlepsze są feromony naturalne.ja mam taki test:jeżeli mam wielką > ochotę na minetkę z partnerką i sprawia mi to przyjemność(i jej też) > to znaczy ,że kobieta ma feromony współgrające z moimi feromonami i > wszystko gra. a jak sprawdzić czy "wszystko gra" między dwojgiem, np obcych sobie osób bez minetki?.... Odpowiedz Link
aandzia43 Re: Feromony 01.10.09, 14:39 Wystarczy dobrze obwąchać kandydata w sytuacjach, w których poci się i nie może się szybko odświeżyć, np. po wysiłku fizycznym z daleka od prysznica. Odpowiedz Link
adamos70 Re: Feromony 22.09.09, 22:10 bi_chetny napisał: > stosuję non-stop :) > i jak może coś więcej? ile płacisz itp. widziałem w różnych cenach, zapewne też są podróbki Odpowiedz Link
adamos70 Re: Feromony 24.09.09, 22:10 hehe jakbyś miał swoje dobre to byś nie był taki chętny, były by same chętne na ciebie Odpowiedz Link
bi_chetny Re: Feromony 25.09.09, 10:26 o mnie się nie martw kolego, tylko o siebie, skoro potrzebujesz feromonów ze sklepu :) Odpowiedz Link
adamos70 Re: Feromony 30.09.09, 22:09 spoko loko niektóre matki potrzebują mleka ze sklepu :P a ja tylko feromonów Odpowiedz Link