loppe 12.09.14, 15:35 www.logo24.pl/Logo24/56,85832,16606643,9_rzeczy__ktore_musisz_miec__by_podobac_sie_kobietom.html#BoxLS3img Jest konkret tym razem! Np. pożądana przez panie różnica wzrostu to konkretnie 10-12cm (na korzyść mężczyzny) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 15:43 Ciekawy ten wynik, że im nowocześniejsza kobieta, tym mniej męska twarz jest wymagana od potencjalnego partnera... Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 15:49 Zdziwiło mnie to trochę. Co robią naprawdę niski dziewczyny, takie koło 150 cm? Siedzą w domu i płaczą bo żaden mężczyzna im się nie podoba? Odpowiedz Link
loppe Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 16:41 aardwolf_ge napisał: > Zdziwiło mnie to trochę. > Co robią naprawdę niski dziewczyny, takie koło 150 cm? > Siedzą w domu i płaczą bo żaden mężczyzna im się nie podoba? No co Ty? Tam jest multum cech opisanych. Zresztą wiadomo z życia. Odpowiedz Link
loppe Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 17:11 Wiadomo z życia, że nie wiążemy się koniecznie z wymarzonymi ideałami pod każdym względem, a względów jest multum i o różnym znaczeniu dla różnych pań. Poza tym - no truizm - są są są panie wolące mniej albo więcej niż 10-12cm różnicy, tyle że jest ich mniej... Odpowiedz Link
loppe Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 17:29 loppe napisał: > Wiadomo z życia, że nie wiążemy się koniecznie z wymarzonymi ideałami pod każdy > m względem, a względów jest multum i o różnym znaczeniu dla różnych pań. Poza t > ym - no truizm - są są są panie wolące mniej albo więcej niż 10-12cm różnicy, t > yle że jest ich mniej... Dzisiaj idąc spacerem do Złotych Tarasów na rybę na lunch, na ulicy Kolejowej przez 5 minut szedłem za parą następującą (trzymali się za ręce): Ona zabójcza sylweta, noooogi, biodra, na płaskich bucikach, on niższy od niej jakieś 3cm, na butach z obcasikiem. Młodzi. Pomyślałem - chyba z przodu jest słaba? Z przodu była świetna! Rozumiecie? Odpowiedz Link
triismegistos Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 17:42 W sumie to się zgadza. A w praktyce to jestem wiecznie napalona na takiego jednego wzrostu siedzącego psa ;) A według artykułu jeszcze ma odrażającego penisa :D Odpowiedz Link
loppe Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 18:59 Moja żona zawsze mnie zadziwiała swoją wrażliwością na zapachy i w tym badaniu podkreślają właśnie, że kobiety mają zmysł powonienia o wiele silniejszy. Przed chwilą jej o tym powiedziałem, o tej wrażliwości na zapachy i odpowiedziała mi .... I dlatego wy jesteście żołnierzami:)) Odpowiedz Link
yoric Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 19:44 Ogólnie ok, tylko parę z tych cech jest oparte na wynikach ankiet (powinno się badać co ludzie robią, a nie co deklarują), a parę na badaniach, gdzie są sprzeczne wyniki, np. odnośnie męskiej twarzy. Odpowiedz Link
pomorzanka34 Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 19:53 no nie z tymi delikatnymi rysami twarzy to przegięli delikatne rysy to może mieć koleżanka , przyjaciółka a facet ma mieć męskie rysy najlepiej z 2-dniowym zarostem ;)) Odpowiedz Link
loppe Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 19:56 pomorzanka34 napisała: > no nie z tymi delikatnymi rysami twarzy to przegięli delikatne rysy to może mie > ć koleżanka , przyjaciółka a facet ma mieć męskie rysy najlepiej z 2-dniowym > zarostem ;)) Wodniczka oczywiście indywidualnie, co Jej tam statystyczne gusta tysięcy kobiet... Ale kochana chociaż uznaj że przegięły a nie przegięli, bo wychodzi że nic ... Odpowiedz Link
loppe Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 19:58 Słucham właśnie Grechuty, Partnerka czyta magazyn kobiecy Odpowiedz Link
pomorzanka34 Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 20:09 > Wodniczka oczywiście indywidualnie, co Jej tam statystyczne gusta tysięcy kobie > t... no tak zgadza się wodniczka ;) niestety albo stety dla mnie to dziwne ? jak taka twarz może się podobać ? mnie bynajmniej tacy faceci nie pociągają > Ale kochana chociaż uznaj że przegięły a nie przegięli, bo wychodzi że nic ... no tak zmęczenie robi już swoje Odpowiedz Link
marek.zak1 Re: By podobać się kobietom 12.09.14, 20:11 Na forum dowiedzialem się, ze brzydcy kręca tak samo jak ladni. Dowiedziałem się takze, że najważniejszy u faceta jest status. Z tych dziewieciu rzeczy zgadzam sie tylko z tym, że wazny jest penis. Poza tym ściema. Odpowiedz Link
zawle Re: By podobać się kobietom 13.09.14, 06:32 Ty masz bardzo dobrą cechę Maruś. Wychwytujesz tylko to, co Ciebie unosi;) Odpowiedz Link
wont Re: By podobać się kobietom 13.09.14, 07:53 A trzeba mieć wszystkie dziewięć cech, żeby się podobać, czy wystarczy osiem? Odpowiedz Link
zawle Re: By podobać się kobietom 13.09.14, 07:58 Ja słyszałam że z trzech trzeba mieć co najmniej jedną. Te trzy cechy to: Dużo w Głowie, Dużo w Kieszeni, Dużo w Spodniach. Odpowiedz Link
marek.zak1 Re: By podobać się kobietom 13.09.14, 08:25 zawle napisała: > Ja słyszałam że z trzech trzeba mieć co najmniej jedną. Te trzy cechy to: Dużo w Głowie, Dużo w Kieszeni, Dużo w Spodniach. Skoro tak piszesz, to chyba rzeczywiscie tak jest :). Jeszcze bym dodał wysportowana sylwetka, ale musisz potwierdzić jako kobieta. Odpowiedz Link
zawle Re: By podobać się kobietom 13.09.14, 08:32 Marku..z całą pewnością. Prawdziwy facet musi mieć wysportowaną sylwetkę, brzydką twarz, status, psa sowę i niepracującą zawodowo żonę. Dokładnie tak jak Ty. Odpowiedz Link
marek.zak1 PF 13.09.14, 08:52 zawle napisała: > Marku..z całą pewnością. Prawdziwy facet musi mieć wysportowaną sylwetkę, brzyd > ką twarz, status, psa sowę i niepracującą zawodowo żonę. Dokładnie tak jak Ty. Potwierdzam zatem wprowadzenie przez Ciebie nowego skrótu: PF - ,,prawdziwy facet". Skrót PM ,,prawdziwy mężczyzna" - jest niejednoznaczny, gdzyż kojarzy się z ,,Product Managerem"., co moze spowodować konfuzje, gdyz PM może byc kobietą. Odpowiedz Link
loppe Re: PF 13.09.14, 12:49 A dla babki jest już jakiś skrót na forum? SW-superwoman, CK-cudowna kobieta, albo coś? ZD - związek doskonały:)) Odpowiedz Link
marek.zak1 Re: PF 13.09.14, 14:55 loppe napisał: > A dla babki jest już jakiś skrót na forum? SW-superwoman, CK-cudowna kobieta, a > lbo coś? > > ZD - związek doskonały:)) PF - Prawdziwy facet, ale jest też wyższy stopień: ZF - zajebisty facet. O takich marzą kobiety. Odpowiedz Link
loppe Re: By podobać się kobietom 13.09.14, 12:51 zawle napisała: > Ja słyszałam że z trzech trzeba mieć co najmniej jedną. Te trzy cechy to: Dużo > w Głowie, Dużo w Kieszeni, Dużo w Spodniach. Olej, Sałata i Kiełbasa:) Odpowiedz Link
loppe Re: By podobać się kobietom 13.09.14, 18:43 Broda! Wróciłem właśnie z żoną z mekki hipsterów, a tam 7 rumcajsów! Znaczy zarościk po dekadzie obowiązywania przechodzi w brodę ha ha ha! Odpowiedz Link
loppe Re: By podobać się kobietom 13.09.14, 19:00 Mówię do Niej - widzisz, w menopauzie stałaś się bywalczynią mekki hipsterów dzięki mężowi hipsterowi... I zaraz ułożyłem wierszyk: Niech żyją hipsterzy! I inni frajerzy :) Odpowiedz Link
loppe Re: By podobać się kobietom 15.09.14, 15:35 Żona nie nazywa mnie jednak hipsterem. Nazywa mnie naturszczykiem. Albo "sympatico"... Odpowiedz Link
fiera40 Polka 170 13.09.14, 21:11 Jak w temacie,np.Włoch 165-wspaniały pod każdym względem,Polak-167-jeszcze lepszy. Wzrost nie ma kompletnie do nic do rzeczy,a jeżeli ktoś myśli inaczej,vide:kolorowe pisemka,to niedobrze,bo DUŻO traci. Aha,nieprawda,że wzrost mężczyzny=rozmiar penisa.Zdecydowanie NIE.Znam to z doświadczenia Odpowiedz Link
loppe Re: By podobać się kobietom 22.09.14, 16:31 Idealny mężczyzna? Szczupły (ale nie chudzielec), męski (ale nie za bardzo), zrelaksowany (ale o ponurym wyrazie twarzy), z zarostem (ale nie za dużym). Do tego z gitarą. Dwa badania: w pierwszym przystojny mężczyzna podchodził do 300 kobiet. Najpierw je komplementował, a potem prosił o numer telefonu. W jednej wersji miał ze sobą gitarę, w drugiej torbę sportową, a w trzeciej nie niósł niczego. I co? Ponad 1/3 kobiet dała swój numer gitarzyście, temu z pustymi rękoma - 14 proc., a sportowcowi tylko... 9 proc. W innym badaniu wysłano do 100 singielek na Facebooku wiadomość o treści: "Cześć, podobasz mi się". Profilowe zdjęcie nadawcy w jednej z wersji ukazywało go z gitarą, a w drugiej nie. Gitarzysta otrzymał odpowiedź od 29 proc. pań, a chłopak bez gitary tylko od 10. www.edziecko.pl/rodzice/56,133102,15974233,Chlopak_z_gitara_bylby_dla_mnie_para_,,7.html Odpowiedz Link