Dodaj do ulubionych

Alternatywne techniki seksualne

07.05.15, 11:09
Ale naprawdę takie jakieś nowe, a nie tylko śmiałe jak np. penetracja analna.

Inspiracją dla mnie - wizyta u stomatologa, gdzie leży się wygodnie na kozetce dentystycznej (chyba już nie fotelu skoro się leży, a nie siedzi jak drzewiej bywało?!). Leży się, a pani doktór czasem wymasuje głowę piersiami. Często tak leżycie w domu? No przecież nie... A jakie to przyjemne i relaksujące, masaż głowy piersiami.
Obserwuj wątek
    • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 11:17
      Kto wie, może masaż skołatanej głowy piersiami to także antidotum na kryzys wieku średniego? Jeśli związek nie stosował nigdy tej formy...
      • marek.zak1 Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 13:35
        loppe napisał:

> Kto wie, może masaż skołatanej głowy piersiami to także antidotum na kryzys wieku średniego? Jeśli związek nie stosował nigdy tej formy...

Loppe, jeszcze moze byc fajna fryzjerka. I nikt nie może miec pretensji, że dbasz o zęby i o włosy.
        • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 13:46
          marek.zak1 napisał:

>
          > Loppe, jeszcze moze byc fajna fryzjerka. I nikt nie może miec pretensji, że dba
          > sz o zęby i o włosy.

Więc, od chwili zapoczątkowania tematu, doszedłem do pomysłu że związki właśnie mogłyby sobie fundować taką dentystyczną leżankę, niektóre związki, tam gdzie ceni się dominację, albo - ciekawiej - czułość w sytuacji dominacji..........tak jak relacja mojej pani stomatolog ze mną. Tak się zaprzyjaźniliśmy, chemia?, że w ostatniej profesjonalnej skądinąd rozmowie telefonicznej skończyłem.... pa pa....
          • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 13:49
            "pa, pa"
        • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 14:03

> Loppe, jeszcze moze byc fajna fryzjerka. I nikt nie może miec pretensji, że dba
          > sz o zęby i o włosy.

Czasem zamykam oczy u fryzjerki bo rzeczywiście taki delikatny dotyk tak blisko centrum...

Masaż twarzy też jest bardzo przyjemny!
          • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 14:08
            Partnerka mnie ostrzygła parę razy!
            • marek.zak1 Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 14:16
              loppe napisał:

> Partnerka mnie ostrzygła parę razy!

Ja do fryzjera nie chodze z definicji. Przeważnie jedna z moich córek mnie strzyże. Potem idziemy razem na zakupy. To chyba jest najdroższe strzyżenie w Warszawie, ale wszystko zostaje w rodzinie :).
              • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 14:20
                marek.zak1 napisał:
                >
                > Ja do fryzjera nie chodze z definicji. Przeważnie jedna z moich córek mnie strz
                > yże. Potem idziemy razem na zakupy. To chyba jest najdroższe strzyżenie w Warsz
                > awie, ale wszystko zostaje w rodzinie :).

Super chłopie! Kochane te nasze dzieciaki!
              • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 14:35
                A jeszcze ekonomiczna obserwacja moja. Usługi fryzjerskie w Polsce to jakiś fenomen cenotwórstwa! Bardzo ciekawe. Dentyści w Polsce są kilka razy tańsi niż tam. A ja się już bardzo dawno, i taniej i lepiej, ostrzygłem za oceanem niż tu. Bedąc pod tym wrażeniem jakieś 15 lat temu zszokowałem się że fryzjerka w kraju "załatwiła" mnie za 20zł w 10 minut. Partnerce tez czasem wspomnę że 150zł za godzinę pracy fryzjerki to jest kartelowa stawka, a nie normalna.
                • marek.zak1 Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 14:38
                  Loppe, jestes inspiratorem tego to wiersza.

Czy dentystka, czy fryzjerka,
                  Każda mi się marzy,
                  Lubię na jej piersi zerkać,
                  Gdy są blisko twarzy.

• loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 15:35
                    marek.zak1 napisał:

> Loppe, jestes inspiratorem tego to wiersza.
                    >
                    >
                    >
                    > Czy dentystka, czy fryzjerka,
                    > Każda mi się marzy,
                    > Lubię na jej piersi zerkać,
                    > Gdy są blisko twarzy.
                    >

My response:

Tender Dentists, haidressers
                    Messengers of tenderness
                    In the city wilderness:)

• marek.zak1 Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 15:59
                      loppe napisał:

> marek.zak1 napisał:
                      >
                      > > Loppe, jestes inspiratorem tego to wiersza.
                      > >
                      > >
                      > >
                      > > Czy dentystka, czy fryzjerka,
                      > > Każda mi się marzy,
                      > > Lubię na jej piersi zerkać,
                      > > Gdy są blisko twarzy.
                      > >
                      >
                      > My response:
                      >
                      Messengers of tenderness
                      In the city wilderness:)
                      Kingdom of a wild sex.
                      • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 16:03

Messengers of tenderness
                        In the city wilderness:
                        Kingdom of wild sex.

Razem napisaliśmy całkiem hot poem. Ja nawet miałem ochotę 15 lat temu zaprosić tę fryzjerkę, bo była hot, man, ale jak mnie tak kiepsko potraktowała nożyczkami za 20zł...
                        Lubi się dobre kobiety
                        • kag73 Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 16:06
                          "Lubi się dobre kobiety"

A "dobre" to dla Ciebie tanie?:) Czy byloby inaczej gdyby sie guzdrala 30 minut i wziela 20?
                          • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 16:08
                            kag73 napisała:

> "Lubi się dobre kobiety"
                            >
                            > A "dobre" to dla Ciebie tanie?:) Czy byloby inaczej gdyby sie guzdrala 30 minut
                            > i wziela 20?

Ostrzygła mnie szybko, źle i drogo. Teraz wszystko jasne Kag!:)
                • kag73 Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 15:15
                  Partnerce tez czasem wspomnę że 150zł za
                  > godzinę pracy fryzjerki to jest kartelowa stawka, a nie normalna.

No ale wiesz to jest za jakies pasemna, balajaze a te produkty sporo kosztuja.
                  Najlepsza fryzjerka jaka mam to Polka, w Polsce. Niestety okazuje sie, ze nie kazdy fryzjer ma pojecie o strzyzeniu:(
                  • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 15:23
                    kag73 napisała:

> Partnerce tez czasem wspomnę że 150zł za
                    > > godzinę pracy fryzjerki to jest kartelowa stawka, a nie normalna.
                    >
                    > No ale wiesz to jest za jakies pasemna, balajaze a te produkty sporo kosztuja.
                    > Najlepsza fryzjerka jaka mam to Polka, w Polsce. Niestety okazuje sie, ze nie k
                    > azdy fryzjer ma pojecie o strzyzeniu:(

Kag, szerzej napisz bo mnie interesuje ta księżycowa ekonomika fryzjerstwa w Polsce. Za biedy kosztowało więcej niż dziś za dobrobytu, bo paru gości w mieście przełamało zmowę cenową. Ale tylko paru. 150zł, Partnerka owszem farbuje!, ale farbka kosztuje góra 20zł.

Ostrzygłem się np. za 6 dolarów kanadyjskich doskonale w nowym zakładzie walczącym o klienta daaawno temu i za 12 dolarów w słynnym mieście w USA dawno, a więc kiedy - proporcje ekonomiczne - fryzjer w Polsce powinien brać 2 dolary czyli 6zł. Tak...
                    • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 15:27
                      PS. dla jasności bo nie każdy jest ekonomicznie wykształcony - siła nabywcza pieniądza (w Polsce jest poza fryzjerstwem o wiele większa, do mojej stomatolog przylatują na 2 tygodnie z Ameryki...) oraz średni zarobek na godzinę w przemyśle rozpatrywanych krajów
                      • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 15:37
                        ps. I to Amerykanki nie Polonuski przylatują
                        • kag73 Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 15:45
                          No to jasne, chociaz dentysta w Polsce tez nie jest tani, ale tanszy niz na zachodzie, z perspektywy zachodniakow czy Amerykanow.
                          Generalnie z zachodniej perwspektywy rowniez fryzjer jest tanszy, zwlaszcza w przypadku kobiet i jakichs tam farbowan itd.
                          • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 15:51
                            Zachodniej?

Poziom realnej konsumpcji w Polsce jest taki jak w takich dziadostwach jak Grecja i Portugalia zachodnia bardzo. Tylko że my mamy najnowocześniejsze w całej Europie centra handlowe i biurowce, pachnące świeżością, designerskie po prostu... Bo u nas wszystko zbudowano w ostatnich 15 latach, a nie w ostatnich 50-100 jak tam...:)
                            • kag73 Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 15:55
                              No w to nie watpie, coz poczac, zwlaszcza, ze w Polsce jak cos sie robi/buduje to z pompa. I coz sobie za te nowoczesnosci moze przecietny Polak kupic? Hmm, niewiele, ale owszem, ladnie wyglada.
                              Dziadostwa czy nie, ale lepsza pogode maja:))
                              • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 15:59
                                kag73 napisała:

> No w to nie watpie, coz poczac, zwlaszcza, ze w Polsce jak cos sie robi/buduje
                                > to z pompa. I coz sobie za te nowoczesnosci moze przecietny Polak kupic? Hmm, n
                                > iewiele, ale owszem, ladnie wyglada.
                                > Dziadostwa czy nie, ale lepsza pogode maja:))

Przeciętny krajan po...a:) samochodem których - specjalnie już używanych - kupiło się tu miliony w ostatnim 15-leciu. Natomiast ci z dochodem ponad przeciętnym żyją tu od strony wydatków jak pączki w maśle, poza wizytami u fryzjera.
                                • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 16:20
                                  Nie dziwię się że Anglicy - bardzo lubię ten kraj i ludzi - śpiewają tu w ogródkach lokali już od 11 rano, bo piwo w tym raju kupują za niecałe 2 funty i to wśród pięknej architektury
        • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 14:13

> Loppe, jeszcze moze byc fajna fryzjerka.

A właśnie! Umyjmy jedno drugiemu włosy i głowę!!

Kiedyś w kraju wielkiej konkurencji fryzjerka tak myła głowę że można się było..., a ona śmiejąc się mówiła że tak robi żeby hook klienta.
    • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 12:18
      Stymulacja członka stopami chyba nic istotnego nie wnosi w porównaniu ze starą ręczną, ktoś spróbował?
    • loppe Re: Alternatywne techniki seksualne 07.05.15, 14:17
      Teraz wniosek (uporządkowałem myśli dzięki forum): Więcej czasu masując sobie, i myjąc, nawzajem całą głowę, a mniej dyskursując w internecie, zrobi dobrze związkom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka