Dodaj do ulubionych

znow o tym samym ale ciekawe

07.06.15, 23:09
przepraszam znudzonych moimi rozkminianiami

wpisz w wyszukiwarke "piekne piersi" - grafika

czy widziecie gdzies male cycki? Nie.
Naprawde media nie lansuja malych cycek jako ladnych ? Nie.

Czy dziwne jest jest ze kobiety malobiusciaste maja problem?
przeciez nawet nie biora ich pod uwage jako piekne.
Obserwuj wątek
    • sea.sea Re: znow o tym samym ale ciekawe 07.06.15, 23:18
      Ty się ewidentnie masturbujesz tym, że masz małe cycki. Gdyby Ci zależało naprawdę, to byś ściubiła każdy grosz, żeby je sobie zrobić.
      • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 10:10
        sea, trzeba miec jakikolwiek nadmiar grosza zeby go sciubiac
        poki jestem tzw "samotna matka" z jednymi dochodami, nie przeskocze tego
    • kag73 Re: znow o tym samym ale ciekawe 07.06.15, 23:19
      Kruche...wypad z baru :))!
      No body is perfect! zapamietaj to sobie, ludzie maja rozne male ulomnosci i wady i z nimi zyja. Co ma zrobic ktos kto ma: krzywe/ grube/ zbyt kosciste nogi, gruby tylek, chudy tylek, plaski tylek, nieladna cere, cienkie/liche wlosy, tluszczyk na brzuchu, odstawjace uszy, za duzy nos, setki rzeczy bym mogla wymieniac, ktorych nie znajdziej pod nazwa "ladne".
      Koncentruj i podkreslaj to co masz ladne i ciesz sie, ze masz. A te cycki wcale nie sa nieladne, tylko mniejsze od duzych...zakladasz odpowieni stanik, masz optyke. Jak zdejmujesz i tak opytyka sie zmienia. Facet(jezeli to o niego chodzi) juz sie zdazyl napatrzec i zapamietac, ze ladne, podczas seksu to i tak juz tylko konsumpcja tego co widzial przedtem.
      I przestan nas(prawda ludzie?) wresczie zadreczac i przypominac nam o naszych wlasnych "ulomnosciach" i niedoskonalosciach!!!
      • sea.sea Re: znow o tym samym ale ciekawe 07.06.15, 23:23
        10/10
        Ciesz się kruche, ze ruchasz, bo np ja mam średniej wielkości cycki i od paru miesięcy nie rucham, i kto ma lepiej? A przede wszystkim ciesz się, że masz te cycki zdrowe, bo w dzisiejszych czasach niestety zbyt często dziś masz cycki, a jutro bliznę i rekonstrukcję.
        • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 10:11
          "A przede wszystkim ciesz się, że masz te cycki zdrowe, bo w dzisiejszych czasach niestety zbyt często dziś masz cycki, a jutro bliznę i rekonstrukcję."

wielka racja
        • prosty_facet Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 14:41
          sea.sea napisała:

> 10/10
          > Ciesz się kruche, ze ruchasz, bo np ja mam średniej wielkości cycki i od paru m
          > iesięcy nie rucham, i kto ma lepiej?

To kobiety takich słów używają ? ;-)
          • sea.sea Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 19:16
            Poirytowane - tak, używają nawet jeszcze gorszych, ale że dzisiaj mi się humor jednak poprawił, to oszczędzę demonstracji ;)
          • triismegistos Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 18:59
            Tylko w internecie- w realu zamiast bluzgów z ust wylatują im motylki :)
      • pomorzanka34 Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 16:21
        >I przestan nas(prawda ludzie?) wresczie zadreczac i przypominac nam o naszych wlasnych >"ulomnosciach" i niedoskonalosciach!!!

ułomności niedoskonałości???
        kolejna się znalazła my przecież wszyscy jesteśmy idealni dla własnych partnerów przecież gdybyśmy się im nie podobały/podobali to czy dalej tkwiliby z nami tylko z litości bo masz małe cycki albo rozmiar ss (same suty) lub brzydki nos .. bzdura
      • kruche_ciacho kag73 08.06.15, 21:34
        ...dzieki :-)
    • urquhart Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 00:24
      Ja na ten przykład jestem łysy i zamiast rokminiać przeszczepy czy zakup treski bo Apollo miał kudły fest , jadę maszynką do golenia łeb z rana codziennie i skupiam się na babkach co lubią łysych i temat nie istnieje w mojej głowie :)
      • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 10:08
        urqu, lysosc to nie to samo
        jakbys mial malego kutasa to pewnie nie bylbys taki beztroski ;-)
    • triismegistos Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 10:01
      Ciacho, nudna jesteś.
      • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 10:08
        czytac mnie nie musisz
    • kombinerki_pinocheta00 Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 10:47
      To wpisz coś o fiutach. Same kolosy.
      Widziałaś, słyszałaś, czytałaś gdzieś o zwolenniczkach małych penisów? To jest dopiero dramat. Jeszcze sobie żarty robią. HARPIE. :)

Zwolenników małych piersi jest masa. Podejrzewam, że dla większości nie ma to znaczenia, jeżeli są i pod warunkiem, że nie są za duże. Oczywiście jakiś procent będzie narzekał czy wybrzydzał, ale zakład o flachę, że dla 80% mężczyzn nie ma to znaczenia.
      • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 11:24
        dzieki Kombinerki
    • jesod Media 08.06.15, 10:52
      kruche_ciacho napisała:
      > Naprawde media nie lansuja malych cycek jako ladnych ? Nie.

Jeśli już to... cycków, a nie cycek.
      A Ty chciałabyś się też wylansować w mediach?

• pomorzanka34 Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 16:16
      sorry ale sama się prosiłaś są rzeczywiście fajne i wcale nie aż takie duuuże ale poprawiłaś mi samopoczucie bo moje wydawały mi się małe a tu okazuje się coś zupełnie innego. A tak na serio daj żyć i nie marudź jeśli sama ich nie zaakceptujesz takimi jakimi są to jak ma je zaakceptować Twój facet no pomysł
    • pomorzanka34 Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 16:24
      a i dla poprawy Twojego samopoczucia może co z tego ze może i mam fajne cycki dla mnie problemem są tz bułeczki pod pachami (fałda skóry ) pomimo proporcjonalnej sylwetki mam to od xxxx lat więc latem nie założę bluzki na ramiączka pomimo ze bardzo bym chciała
      • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 16:38
        a kto ci patrzy na buleczki jak masz fajne normalne cycki?
        • pomorzanka34 Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 15:40
          >a kto ci patrzy na buleczki jak masz fajne normalne cycki?

a wyobrażasz sobie jakby to wyglądało ? powiem Ci ze strasznie ;(
          dla mnie to nieestetyczne więc zrezygnowałam z ramiączek
      • triismegistos Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 16:42
        Stanik se kup. Ale taki w dobrym rozmiarze.
        • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 21:11
          mam w dobrym rozmiarze
          ale co z tego?
          przeciez go zdejmuje
          • triismegistos Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 21:26
            Ciastku.Ja do pomorzanki piszę.
            • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 21:37
              doopa jakas ze mna :-(
            • pomorzanka34 Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 15:56
              >Stanik se kup. Ale taki w dobrym rozmiarze.

jeszcze większy nie przejdzie bo odstaje wiem powinien zbierać ale większość jest dość mocno wycinana pod pachami i to powoduje problem ;/
              • triismegistos Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 17:06
                Odstaje, bo część cycków nosisz pod pachami, a kto wie czy i nie na plecach. Zagarniaj te wszystkie wałeczki i fałdki do stanika, początkowo nawet kilka razy dziennie.
                • pomorzanka34 Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 15:14
                  ok skoro zawsze przy doborze jest babeczka z obsługi która pomaga dopasować dobry stanik i naprawdę jest obcykana to gdzie jeszcze jest błąd w doborze ? wiesz owszem jak w przymierzalni zbierzesz te fałdy i wrzucisz jest ok ale w ciągu dnia nie da rady non stop latać do kibelka aby poprawiać z kolei jak wezmę rozmiar większy to jest za swobodnie i czuję ze stanik nie trzyma tak jak powinien trzymać
                  • triismegistos Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 23:16
                    Nie twierdzę, ze dobre dobranie rozmiaru jest łatwe. Mi to zajęło ze dwa, trzy lata?
                    Nie twierdzę, ze dobre dobranie rozmiaru jest łatwe. Mi to zajęło ze dwa, trzy lata?
                    • kag73 Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 23:29
                      triismegistos napisała:

> Nie twierdzę, ze dobre dobranie rozmiaru jest łatwe. Mi to zajęło ze dwa, trzy
                      > lata?
                      Wyluzuj, triis, przeciez juz Ci wierzymy! Nie musisz powtarzac trzy razy ;))
              • triismegistos Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 17:07
                Odstaje, bo część cycków nosisz pod pachami, a kto wie czy i nie na plecach. Zagarniaj te wszystkie wałeczki i fałdki do stanika, początkowo nawet kilka razy dziennie.
                • hello-kitty2 Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 18:55
                  triismegistos napisała:

> Odstaje, bo część cycków nosisz pod pachami, a kto wie czy i nie na plecach. Za
                  > garniaj te wszystkie wałeczki i fałdki do stanika, początkowo nawet kilka razy
                  > dziennie.

Dopiero to dzisiaj czytam hehe jejciu co tam sie dzieje jak to wszystko samopas puszczone jest ;) Mam ten sam problem. Tak sobie mysle, ze moze w ogole nie zdejmowac stanika tylko dziury na suty wyciac dla faceta, a reszta zarusztowana na amen ;-)
                  • triismegistos Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 19:02
                    Kochana, jak miałam lat dwadzieścia miałam cycki nawet i jędrne, ale w brzydkim kształcie, do tego oponkę podcycną, wałki pod pachami i permanentnego garba. Obecnie mój biust ma świetny kształt i prawie zero wałków. Oponki podcycnej też nit. Nawet bez stanika. Nawet po całym dniu bez stanika.
                    A że lansuję się na najlepsze cycki forum to lepiej słuchaj ;)
                    • hello-kitty2 Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 20:13
                      triismegistos napisała:

> Kochana, jak miałam lat dwadzieścia miałam cycki nawet i jędrne, ale w brzydkim
                      > kształcie, do tego oponkę podcycną, wałki pod pachami i permanentnego garba. O
                      > becnie mój biust ma świetny kształt i prawie zero wałków. Oponki podcycnej też
                      > nit. Nawet bez stanika. Nawet po całym dniu bez stanika.
                      > A że lansuję się na najlepsze cycki forum to lepiej słuchaj ;)

Slucham, slucham z zaciekawieniem. A co zrobilas zeby dostac sie do pkt B z pkt A? :)
                      • sea.sea Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 21:51
                        No właśnie, Triis, poleć może jaką brafitterkę w Wawie, najlepiej gdzieś koło centrum, ale jeśli masz jakąś cudotwórczynię, to i na Ursynów pojadę, choć nie lubię... Bo ja kiedyś szukałam, ale się zgubiłam na forum biuściastych :/
                        • triismegistos Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 18:49
                          W Łorsoł to ja nie znam. Szczerze mówiąc w moim mieście też nie znam, od ładnych pary lat nie potrzebuje.
                          • zyg_zyg_zyg Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 19:45
                            W Łorsoł byłam w sklepie sławnej "pani Hani" - na Smolnej 13 www.tupalo.pl/warszawa/hanna-smolna , ale kupiłam tam tylko raz - obrzydliwy namiot do karmienia. Pani Hania faktycznie trochę rurowata ;-) A tak to chadzam do Landu przy metrze Służew, do sklepu Kropka www.brastyle.pl/Kropka-173.html (malutkie stoisko wewnątrz centrum handlowego; bardziej na zewnątrz też jest jakiś sklep z biustonoszami ale chyba kiepściejszy).
                      • triismegistos Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 19:04
                        Kiedy w końcu namierzyłam swój rozmiar, a trochę to trwało (jakoś nie mogłam uwierzyć, że noszę miseczkę GG, wydawało mi się, że to na jakieś ogromniaste cycki musi być, no i ten wąziutki obwód, no niemożliwością jest) kupiłam sobie stanik z raczej miękkimi, mocno zabudowanymi miseczkami i ciasnym obwodem i zaczęłam do tych misek zagarniać co się da. Na pewno na jutubie są tutoriale jak to zrobić.
                        Na początku robiłam to kilka razy dziennie, właściwie co chwilę latałam do tualety i zgarniałam co się dało do stanika.
                        A co do obwodu pod biustem, to ja w talii mam 70, a co dopiero pod cyckami. A obwód naszam 65, a i to tylko dlatego, że przy 60 musiałabym chyba nosić miseczkę H, a stacjonarne kupienie takiego rozmiary graniczy z cudem.
                    • maracooja Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 09:34
                      No to w cyckach masz konkurencję. :)
                      Cycki miałam zawsze super, kiedyś małe B teraz małe C, jędrne za to do dziś jak melony, bez najmniejszych oponek i wałków, bez stanika ładnie się układają i nieustająco streczące sutki :D
                      Yeah. :D
                      • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 09:38
                        spadaj, co !!!!
                        • maracooja Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 09:45
                          Ale nogi mam kiepskie!
                          • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 09:51
                            nogi i tak ida na boki ;-)
                            • maracooja Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 09:56
                              Ale to też atrybut i to jaki.
                              Żeby jako tako wyglądały i tyłek też, to u mnie krew pot i łzy!
                              Tak więc doceniaj co masz Ciacho, przecież nie można wiecznie się zadręczać czymś, na co i tak facet poleci. :)
                          • triismegistos Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 18:50
                            To zupełnie tak jak ja :) No dobra, nogi to jeszcze jako tako ujdą, ale włosy to już zupełnie mam tragiczne.
                  • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 21:38
                    patent sie mi podoba :-)
      • kruche_ciacho pomorzanka 08.06.15, 21:25
        a w ogole to po co wyskakujesz z buleczkami? pachy to nie cycki
        jak masz fajne duze cycki to zaden facet nie zwroci uwagi ze pachy nie ten teges

rozumiesz? cycki to ta nasza fizyczna kobiecosc, mozesz byc gruba, brzydka jak masz fajne cycki to jest to
        nie raz to widzialam jak mniej urodziwe panny z duzym biustem maja rwanie wieksze nize te ladne z malym
        • sea.sea Re: pomorzanka 08.06.15, 21:42
          Właśnie powiedziałaś wszystkim kobietom po mastektomii, że fizycznie nie są kobietami.
          • kruche_ciacho Re: pomorzanka 08.06.15, 21:49
            to nie to samo, brak piersi przez chorobe to nie to samo
            • sea.sea Re: pomorzanka 08.06.15, 21:53
              No sorry, jak nie? To co to znaczy
              > cycki to ta nasza fizyczna kobiecosc?

Bo na razie to wyszło, że jak ma małe cycki to nie jest fizycznie kobieca, a po amputacji cycków przez chorobę kobiecość jej magicznie wraca, tak?
              • kruche_ciacho Re: pomorzanka 08.06.15, 22:06
                ja rozpatruje problem w zwiazku z kompleksem, nie choroba
                to zupelnie dwa inne tematy: poczucie bycia lub nie bycia kobieta po chorobie/z kompleksem

jest wiele kobiet po amputacji piersi ktore nadal czuja sie kobieco
                i sa kobiety z malym biustem, majac ("jakies") piersi, ktore kobieco sie nie czuja wcale

(ps. nie umniejszajac tragedii choroby ale podkreslam ze nie o tym jest watek)
                • triismegistos Re: pomorzanka 09.06.15, 17:14
                  Są też takie, po amputacji, które nie czują się kobieco i spore stado małobiustnych, które kobietami czują się jak najbardziej. I smiem twierdzić, ze tych jest więcej.
                  A w ogóle to smędzisz jak kąbi.
                  • kruche_ciacho Re: pomorzanka 09.06.15, 21:40
                    powtarzam: jako posiadaczka najlepszych cycek na forum nie musisz mnie czytac
                    w sumie nie oczekuje tez ze zrozumiesz
                    (bez zlosliwosci :-))
                    • triismegistos Re: pomorzanka 10.06.15, 19:33
                      Cholera, za bardzo autystyczna jestem.
                      Piszę ci, ze nudzisz i pierniczysz nie żeby ci dosrać. Po prostu fiksujesz się na tym punkcie, bez sensu.
                      • kruche_ciacho Re: pomorzanka 10.06.15, 20:19
                        Ale czy ty myslisz ze ja tego nie wiem? Czy myslisz ze mi z tym dobrze?
                        Fiksuje sie, tak, sama o tym tez tak mowie.

I chociaz obiektywnie nie sa az takie male to jakbym miala kase teraz to popedzilabym zrobic sobie balony ;-)
          • pomorzanka34 Re: pomorzanka 09.06.15, 15:49
            sea.sea napisła

>Właśnie powiedziałaś wszystkim kobietom po mastektomii, że fizycznie nie są kobietami.

co Ty pieprzysz ? w którym zdaniu to powiedziałam ?
            • sea.sea Re: pomorzanka 09.06.15, 20:01
              Jakim cudem Ci wyszło, że Ty? Odpowiadałam tej kruche ciacho.
              • kruche_ciacho Re: pomorzanka 09.06.15, 21:40
                "ta"... rowniez odpowiedziala
              • pomorzanka34 Re: pomorzanka 10.06.15, 15:19
                .>Jakim cudem Ci wyszło, że Ty? Odpowiadałam tej kruche ciacho.

takim ze w tytule masz wrzucone pomorzanka więc odniosłam Twój wpis personalnie do siebie
                • sea.sea Re: pomorzanka 10.06.15, 18:23
                  Lej na tytuły, kiedyś wyszło na jaw, że z obecnych forumowiczów to prawie nikomu się nie chce zmieniać za każdym razem, chyba tylko Urqu tego pilnuje, ale głowy nie dam. Reszta patrzy na drzewko, kto komu odpowiadał.
                  • urquhart Re: pomorzanka 10.06.15, 18:59
                    Jak już o Urqu. Małe cycki mają swoją dużą przewagę którą trzeba docenic bo z czasem te duże jak robią się obwisle i to mnie nie ma nic bardziej obrzydliwego I antyseksualnego niż suty wiszące na samym dole cycka i spogladajace smętnie w dół..,

www.brighamandwomens.org/Departments_and_Services/surgery/services/PlasticSurg/cosmetic-procedures/breast/breast-reduction.aspx
                    Poza tym te theron nie są takie małe znów
                    • triismegistos Re: pomorzanka 10.06.15, 19:06
                      Małe też obwisają :)
                      • kruche_ciacho Re: pomorzanka 10.06.15, 20:21
                        patrzac na cycki Theron mysle ze jej nie obwisna no chyba jak bedzie miala 60tke
        • pomorzanka34 Re: pomorzanka 09.06.15, 15:44
          >rozumiesz? cycki to ta nasza fizyczna kobiecosc, mozesz byc gruba, brzydka jak masz fajne cycki to jest to
          >nie raz to widzialam jak mniej urodziwe panny z duzym biustem maja rwanie wieksze nize te ladne z >malym

przesadzasz widzisz ja jestem estetką i jak mi to przeszkadza to uważam ze innym również powodując niesmak a cycki to noe wszystko zawsze można sobie zrobić silikony a "bułek " spod pach się nie pozbędziesz
    • sid_15 Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 17:59
      Nigdy nie rozumiałam kompleksów na punkcie małego biustu, chociaż mój nie jest zbyt duży.
      • sid_15 Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 19:08
        Aha, wpisałam w wyszukiwarkę i to wcale nie są duże biusty:
        i.pinger.pl/pgr31/27edb3060011da264fbbb9b8
        z1.medsos.pl/1ac2bec0edeb9bbdca26529f3d1a603e4669ca13/2.jpg
        www.kozaczek.pl/img/5maj/135_1.jpg
        • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 21:13
          to sa normalne biusty
          ale nie male
          • sid_15 Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 22:06
            Ostatni łapie się pod określenie mały.
            • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 22:21
              no i ? wyskakuje na pierwszej stronie "piekne biusty/cycki" ?
              nie
              • sid_15 Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 18:15
                O rany, chyba się czepiasz.... Mnie w grafice google wyskoczyły m.in. te zdjęcia.
                • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 21:43
                  czepiam sie bo to wcale male biusty nie sa
                  normalny rozmiar
                  • sid_15 Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 23:00
                    Są małe lub średnie. Czy mały biust to coś złego, że stawiasz go w kontrze do "normalnego"?
                    • zawle Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 07:47
                      dziesiąt postów pykło...dawaj o nogach...
                      • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 09:13
                        niestety, nogi mam swietne ;-)
    • dobreciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 18:50
      nie przejmuj się tak ,że masz małe piersi,bo zakładam,że jakieś masz(chociaż nr.1),skoro masz małe ,to pewnie jestes szczupła,a to naprawde dużo.dużo ważniejsze jest to,aby zredukować albo zlikwidować fałdki na brzuchu czy bokach,na facetów bardzo działa,jeżeli zarysowana jest talia.Idealny nr.majtek u kobiety jak dla mnie to nr.34 ,ale i 38 tez jest bardzo ok.moja obecna kobietka ma 38 i kiedy np. ogląda to głupie m jak miłość,barwy szczęścia czy ten serial z kamilą baar to lubię lizać i podgryzać jej te krąglutkie pośladki,a potem odwracam ją na wznak i dokańczam sprawę sprawę językiem tak,że frunie pod sufit.Własnie tak lubię
      • triismegistos Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 21:28
        Nie piję tutaj do ciastka, która już się objawiła jako zgrabna i niebrzydka kobietka z jednym głupim kompleksem, ale wyciąganie wniosku o szczupłości z faktu posiadania małych cycków jest nieco na wyrost.
        • sid_15 Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 22:06
          Patrz: Lena Dunham czy Lily Allen.
          • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 08.06.15, 22:15
            lena dunham jest niefajna, cycki nieladne :-/
            • sid_15 Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 18:15
              Przypominam, że odniosłam się do tego, iż małe piersi mają nie tylko szczupłe kobiety.
              • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 09.06.15, 21:42
                a to przepraszam
        • tibarngirl Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 12:33
          Dokładnie :) Kiedyś miałam ponad 60 kg przy metr 60 - byłam puszysta, wszędzie było ciałka, a klata - tak płaska jak obecnie...
    • d-77 Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 13:19
      Ciacho.
      Powiem Ci, że miałam taki sam problem.
      Zresztą do tej pory uważam, że cycki mają spore znaczenie dla facetów i niestety małe przegrywają. No, ale cóż, jak oni patrzą na cycki tak my patrzymy na ich kasę, hehhe.
      Pomysląłam sobie jednak: ja pierniczę. Jaki mam wpływ na cycki? żaden. To geny. Taki dostałam pakiet i tyle. Wpływu nie mam. Mam wpływ na tyłek, nogi, ale wielkość? Niestety. Po co się więc zadręczać tym, na co nie mam wpływu? Tracić czas na negatywne kminienie.
      Moje cycki za to są ładne i o tym mówię. Jak ktoś mi zarzuca małe - ja mówię - ale zgrabne i ładne.
      Sylwetkę w ogóle mam zgrabną, Ty pewnie też.
      Zresztą, kiedyś jeden facet mi powiedział, że najważniejsza jest i tak talia, czyli różnica między biodrami i pasem.
      Moje cycki są mniej więcej wielkości tej Lily Allen. A Twoje?
      Zainwestowałam też w dobre staniki. Miękkie!
      I staram się prosto chodzić.
      A powiększanie, hmmmm. Powiem Ci tak, znam niemal z autopsji - bo moja ciotka powiększała. To widac i czuć w dotyku. Srednie.
      no i jeszcze jedno - z góry przerpaszam te wiecejbiuściaste - ale z małymi cyckami zawsze bedziesz wyglądać młodziej, bo bardziej dziewczęco niż kobieco, a myslę, że faceci to lubią.
      • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 14:40
        dobrze rozumujesz i argumentujesz, tylko ze ze mna bardzo ciezko w te klocki
        czesem mysle ze jedynie facet "milosnik wylacznie malych cycek" wyleczylby z tych rozkminian
        co nie zmieni faktu ze i tak podobaja mi sie duze

zwizualizowac cycki swoje? zawsze uwazalam ze sa podobne do charlize theron, tylko bardziej sterczace do przodu.

• jatojagodnik Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 15:16
          Małe piersi są dużo bardziej czułe na dotyk niż duże. To jest ich największa zaleta. No i nie obwisają :-)
          • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 15:24
            z dwoma tymi stwierdzeniami sie nie zgodze
          • jatojagodnik Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 15:42
            "Więcej przyjemności z seksu
            Choć patrząc na bohaterki erotycznych zdjęć i filmów, które zazwyczaj posiadają piersi w rozmiarze D i większym, trudno w to uwierzyć, to kobiety z niewielkim biustem mają przewagę w sypialni. Badania przeprowadzone na Uniwersytecie Wiedeńskim dowiodły, że duże piersi są aż o 24 proc. mniej czułe na dotyk niż małe. Dzieje się tak, ponieważ zakończenia nerwów, które przenoszą bodźce, są w nich bardziej rozciągnięte, co z kolei przekłada się na mniejszą wrażliwość. Nie bez znaczenia jest także ilość tkanki tłuszczowej, której w niewielkich piersiach jest po prostu mniej, dzięki czemu są one dużo bardziej czułe na dotyk. Przy okazji mamy odpowiedź na pytanie czy orgazm wywołany pieszczotami piersi jest możliwy? Tak, ale natura zarezerwowała go dla kobiet z małym biustem."
            U mnie sie sprawdza idealnie. Mam faceta, który zawsze był miłośnikiem duzych piersi. Dopiero przy mnie w wieku prawie pod 50 odkrył te zaletę małych. I nie może się nacieszyć tymi nowymi mozliwościami :-)
            • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 15:47
              jasne, a jak duza byla proba badawcza? a jakie zrodlo opisuje te badania?
              • jatojagodnik Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 15:53
                Skoro wynik badań potwierdzony jest organoleptycznie, to znaczy, że próba była wystarczajaca. Margines błędu pewnie też był niewielki, skoro dotyczył niewielkich rozmiarów
      • sid_15 Re: znow o tym samym ale ciekawe 10.06.15, 18:14
        Szczerze? W praktyce nigdy nie zauważyłam tego problemu. No ale ja mam taki biust, że przy mojej posturze i niewysokim wzroście on jest może i mały/średni, a nie bardzo mały.
    • sea.sea Re: znow o tym samym ale ciekawe 18.06.15, 18:51
      www.zeberka.pl/art-galeria/gwiazdy-z-malym-ale-bardzo-seksownym-biustem-16222#zdjecie
      Patrzy, ruszyło się :>
      • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 12:14
        cuda, panie, cuda ....
        • tibarngirl Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 12:32
          To nie są małe biusty. Każda z tej galerki na zarys/ kształt. To jest trochę jak powiedzieć, że Emily Ratajkowski ma małe (z czym się zetknęłam). Przy rozmiarze SS, kiedy nie wie się nawet, jakiego kształtu ma się biust, bo nie ma nawet zarysów, wszystkie te fotoartykuły, gdzie pod mały biust podchodzi wszystko, co poniżej C, niewciśniete w unoszący stanik oraz niebędące dwoma kulami sprawiają, że efekt jest odwrotny od zamierzonego i czytająca kobieta czuje się jeszcze gorzej "bo skoro /one/ mają mieć /małe/ biusty, to co dopiero mój...
          • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 14:19
            no dobrze ale o czym w takim razie mowimy, bo ja wiem ze sa kobiety ktore naprawde maja problem bo sa plaskie
            to wtedy nie maly biust a brak biustu

tak, to sa rzeczywiscie male rozmiary ale maja zarysowany ksztalt piersi ale - nie sa duzym biustem jak rowniez nie zaliczaja sie do braku biustu

no i ten.... Beyonce i maly biust? no prosssssze.....
            • maracooja Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 15:48
              Ciacho, a jak się określisz względem Keiry?
              www.pudelek.pl/artykul/70439/keira_knightley_pokazuje_biust/
              • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 15:55
                czy moge sie nie okreslac ?
                • urquhart Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 16:07
                  kruche_ciacho napisała:

> czy moge sie nie okreslac ?

Dawaj! Nie pękaj!

P.S dla mnie u niej rażący jest brak talii A nie maly biust
                  • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 16:35
                    www.pudelek.pl/artykul/1000/nie_mam_piersi/

to niewatpliwie atrakcyjna kobieta jednak kiedy patrze na to akurat jej zdjecie, koscista klatke piersiowa to mnie wzdryga
                    .....ale moze nie z uwagi na male piersi tylko te widoczne kosci
          • kag73 Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 15:26
            tibarngirl napisała:

> To nie są małe biusty. Każda z tej galerki na zarys/ kształt. To jest trochę ja
            > k powiedzieć, że Emily Ratajkowski ma małe (z czym się zetknęłam). Przy rozm
            > iarze SS, kiedy nie wie się nawet, jakiego kształtu ma się biust, bo nie ma naw
            > et zarysów, wszystkie te fotoartykuły, gdzie pod mały biust podchodzi wszystko,
            > co poniżej C, niewciśniete w unoszący stanik oraz niebędące dwoma kulami spraw
            > iają, że efekt jest odwrotny od zamierzonego i czytająca kobieta czuje się jesz
            > cze gorzej "bo skoro /one/ mają mieć /małe/ biusty, to co dopiero mój...

No a nie mozna cos z tym zrobic. idz pogadaj z lekarzem, dowiedz sie co i jak, moze mozna zrobic jakas operacje powiekszenia biustu. Moze nawet rfeundowana, bo skoro nie masz nic to po prostu jest troche inaczej jak masz ale malo. A nawet moglabys moze uzbierac na OP, niektorzy ludzie wydaja na samochod, biora pozyczki, kredyty na telewizor, meble pralake, Ty zrob na powiekszenie biustu. Czy sie nie da?
          • sid_15 Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 20:02
            > To nie są małe biusty.

Może należałoby wprowadzić podział na" mały biust, bardzo mały biust, brak biustu? :)
            Mój jest wielkościowo zbliżony do biustu Miley Cyrus i uważam, że nawet przy moich 163 cm wzrostu i rozmiarze 34/36 to jest mały biust. Tylko że dla mnie to nie problem. :)
            • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 21:56
              wiec jak powinnam robic to ja przy rozmiarze 40 kiedy cycki mam male B ?
              • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 22:06
                Ps. po prostu wyobraz sobie kobiete cztery rozmiary wieksza od ciebie z podobnymi cyckami... ?
                nie dziwie sie ze nie masz kompleksow
                • sid_15 Re: znow o tym samym ale ciekawe 20.06.15, 10:25
                  Powiem Ci tak - jeśli to dla Ciebie rzeczywiście taki problem, z którym nie potrafisz sobie poradzić, to zbieraj na operację. A może jednak potrafisz? I czy chodzi raczej o Twój kompleks, czy o to jak biust prezentuje się w sytuacjach łóżkowych i w ogóle jak mężczyźni mogą na niego reagować? Bo wiesz, na takiej zasadzie to chyba większość z nas ma jakiś "feler". Sama ze swoją sylwetką jestem daleko od lansowanej obecnie figury typu dupa i cycki, tudzież "prawdziwe kobiety mają krągłości" i chociaż nie obraziłabym się gdybym miała bardziej krągły tyłek, to nie mam i już.
              • sea.sea Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 22:14
                Jak masz rozmiar 40 to na bank jak pójdziesz do brafitterki okaże się, że masz brakującą połowę cycków na plecach i pod pachami i po prostu musisz je tylko zgarnąć i zacząć formować. Zobacz, co dziewczyny piszą na forum Lobby Biuściastych :)
                • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 22:23
                  na bank...ok. Czytalam. Bylam.
                  w staniku 80 C/D.
                  Bez stanika male B.

zapomnialam o czyms jeszcze oprocz operacji? czy wykluczasz istnienie takich pokrak jak ja?

• sea.sea Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 22:33
                    Ale skąd ta agresja? Tam piszą przecież też dziewczyny, które miały cycki w strasznym stanie po karmieniu, albo z natury mało widoczny, ogarnęły sensowny stanik włącznie ze spaniem z nim i im się biust podniósł, uformował i ujędrnił i to na stałe. Zakładam, że przy rozmiarze 40 masz na żebrach jakąś tkankę tłuszczową, którą da się przerobić na biust, co raczej mało wykonalne byłoby u osoby z rozmiarem 34/36 i tyle.

Zresztą wpisz sobie w gugla: jak powiększyć biust bez operacji i zobacz, co Ci wyskoczy. Jeszcze nie wszystko stracone :)
                    • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 19.06.15, 22:48
                      ooo tak, mam tkanke tluszczowa, chyba nieznana "normalnym kobietom..".
                      nie mam agresji, przepraszam jesli tak odebralas
                      to raczej zniecierpliwienie, bo wszystkiego sprobowalam a tu "dobre rady"...

jesli chce cos zmienic to tylko opracja

• maracooja Re: znow o tym samym ale ciekawe 20.06.15, 11:08
                        Sid dobrze gada. Jeśli nie jesteś w stanie przeskoczyć tego kompleksu - zrób operację. Samopoczucie to podstawa w tej kwestii s problemu nie wydumałaś sobie w tym tygodniu.
                        Jeżeli tylko czujesz, że dla Ciebie to kwestia estetyki - to rób.
                        Ja tak miałam z uszami. Niby nie odstawały bardzo i nie były duże ale miałam kompleks od dzieciństwa. Zrobiłam operacje dopiero przed 40 i dziwię się, że tak późno. Teraz pamiętam jak przez mgłę czasy, kiedy nie mogłam nosić związanych włosów czy czapki z daszkiem bo wiecznie widziałam te odstające uszy. To naprawdę pomaga. I ważne, to moja jedyna operacja plastyczna, to nie jest też tak, że zaczynasz się od tych zabiegów uzależniać i co chwila coś poprawiać.
                        Zbieraj kasę, wybierz chirurga plastyka i do dzieła.
                        • sea.sea Re: znow o tym samym ale ciekawe 20.06.15, 11:15
                          Ja mam wrażenie, że ktoś tu z nami gra w:
                          pl.wikipedia.org/wiki/Dlaczego_ty_nie_-_tak_ale
                          • hello-kitty2 Re: znow o tym samym ale ciekawe 20.06.15, 11:45
                            Ja przyznam Ciacho, ze tez nie rozumiem. Mieszkasz w Belgii, twierdzisz, ze oboje z facetem zapieprzacie zawodowo, planujecie zycie razem, przeciez to wszystko kosztuje i na to kasa bedzie, a na cycki nie ma? A kompleks od wczesnej mlodosci? Jejciu gdyby mnie tak parlo do czegos to bym w dupie miala wszystko inne. Moje studia tez kosztowaly mnie 2000 euro na rok i tez mi je odradzano, ze na cholere, bo kasa ale ja sie uparlam i nie odpuscilam, a parl mnie tez do nich kompleks, ze nie mowie plynnie, ze sie boje odezwac. Nadal wale byki, jestem przez te studia zadluzona ale kompleks prysl. Warto bylo. Czego sie tak naprawde boisz? Zrob sobie plan finansowy na ta operacje i go realizuj podporzadkowujac wszystko inne pod to i juz. Skoro cycki sa dla Ciebie tak wazne to niech beda. Zalatw to po prostu, raz a dobrze. I tak masz dobrze, ze nikt tu nie trywializuje Twojego kompleksu, nie wysmiewa, ze mozesz pogadac, no ale od gadania w staniku Ci nic nie przybedzie. Musisz sie zdecydowac albo woz albo przewoz. Lepiej zyc planem powiekszania cyckow niz zyc googlowaniem ladnych biustow. Bedziesz miala poczucie, ze jednak robisz cos w kierunku spelnienia swojego marzenia. Spelnij je i juz! ;-)
                            • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 21.06.15, 21:47
                              Jak bylam w Polsce to jako biurwa zarabialam marnie wiec nie bylo szans. W Belgii, jak mialam juz cos odlozone to musialam zaplacic za rozwod. (To bylo szybkie malzenstwo i szybko sie skonczylo wiec nie mialam czasu skorzystac z finansowch korzysci zarobkow we dwoje, zreszta pod koniec i tak przepijal wiekszosc). Sorry w tym momencie rozwod byl pilniejszy niz cycki.

Kicia, ja splacam teraz dlugi eksa. Na dzien dzisiejszy tego nie przeskocze. Nie mieszkam ze swoim chlopem wiec nie mam mozliwosci ruchu poki garb eksa finansowych problemow mam na plecach. W pojedynke nie dam rady a kredytu wziac nie moge.
                            • kruche_ciacho Re: znow o tym samym ale ciekawe 21.06.15, 22:04
                              Poza tym musze powiedziec ze w Polsce jeszcze jakos to szlo. Mloda bylam, ryczalam ale kasy nie bylo ani widokow na nia, ponadto myslalam: co ludzie pomysla, przeciez fanaberia jakas, wstyd.
                              Potem tutaj, najpierw w ciazy bylam, dziecko, seks z eks mezem kulejacy w sumie od poczatku jak tak sobie pomysle i jakos na tej swojej seksualnosci sie nie koncentrowalam.

Wreszcie wybuchlo ze zdwojona sila.
                              Tak to.
                              • maracooja Re: znow o tym samym ale ciekawe 21.06.15, 23:17
                                Zrobisz te cycki, zobaczysz. :) Nie wiem jakie ceny są w Belgii, może porównaj do PL. Poza tym niektóre kliniki oferują zabiegi w systemie kredytowym typu Provident i takie tam. Po prostu popytaj.
                        • sid_15 Re: znow o tym samym ale ciekawe 20.06.15, 13:09
                          No właśnie, jeśli coś naprawdę przeszkadza i utrudnia życie, a nie na zasadzie jak u zakompleksionej nastolatki, że wszystko mam brzydkie lub właśnie jakichś tendencji do ulepszania czego się da czy wygładzania nieistniejących zmarszczek, to może warto po prostu poprawić to, co się nie podoba.
    • kruche_ciacho fantastyczne zdjecia 22.06.15, 16:34
      uncoveredbook.com/preview.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka