30.10.15, 16:07
ninek przepraszam ze cie w to wciągnęłam, zadaj mi teraz publicznie pytanie, a ja ci odpowiem na nie. Pozdrawiam i całuje. bgz
Obserwuj wątek
    • sabat777 Re: ninek 30.10.15, 19:06
      Musisz Bgz czesciej do nas wpadac i wiecej mowic o sobie, to moze tez sie zalapiesz na tsunami hejtu :) Ty taka spokojna i niegrozna sie wydajesz, idealny kandydat na ofiare.
      • bgz0702 Re: ninek 30.10.15, 19:12
        sabat777 napisał:

> Musisz Bgz czesciej do nas wpadac i wiecej mowic o sobie, to moze tez sie zalap
        > iesz na tsunami hejtu :) Ty taka spokojna i niegrozna sie wydajesz, idealny kan
        > dydat na ofiare.

;)) a juz mi serce staneło ze to ona;))
      • zawle Re: ninek 30.10.15, 19:13
        Każdy musi przez to przejść, najpierw rozdziewiczenie, potem seks;)
        • bgz0702 Re: ninek 30.10.15, 19:16
          zawle napisała:

> Każdy musi przez to przejść, najpierw rozdziewiczenie, potem seks;)
          >
          ok, mysle ze mam za soba, wiecej mi sie nie chce, marze o spokoju z dala od...
          • sabat777 Re: ninek 30.10.15, 19:20
            Nie no, tak to kazdy by chcial. Ale swiety spokoj to dopiero w trumnie ;)
            • bgz0702 Re: ninek 30.10.15, 19:21
              sabat777 napisał:

> Nie no, tak to kazdy by chcial. Ale swiety spokoj to dopiero w trumnie ;)

;) ok, ja biore jak leci, nie mam wyboru nikt mnie nie pyta o zdanie
            • loppe Re: ninek 31.10.15, 10:10
              Kiedyś po przegranym meczu nasz bramkarz opowiedział ten kawał:
              Jest mecz i drużyna przegrywa już 0:2. Bramkarz wykonuje dziwne gestykulacje, a sędzia pokazuje mu żółtą kartkę za niesportowe zachowanie. Po kilku minutach bramkarz znów gestykuluje, sędzia rusza do niego, ale wbiega trener i krzyczy: panie sędzio on jest głuchoniemy, on tak się komunikuje z drużyną. Sędzia: i co on pokazywał? T: Skrzydłami chuje grajcie!
              :)
              • marek.zak1 Orgasm manager - do Loppe 31.10.15, 10:35
                loppe napisał:

Loppe, wiem, że tematy niestandardowe to Twoja specjalność. Obecnie prowadzi sie wiele dyskusji na tematy przyszłych zawodów Na podstawie wielu dyskusji na forum doszedłem do wniosku, że specjalizacja będzie wymagała powstania zupełnie nowego zawodu. Nie wiem jak go nazwać: Manager orgazmu, Orgasm manager. Kobiety niezadowolone ze swoich partnerów, bądx w przypadku ich braku, udadzą się do managera orgazmu, który bez problemu potrafi go/je wywołać. To będą wysoko opłacani, wybitni specjaliści, którzy założą szkoły, może nawet wyższe.
                • marek.zak1 Do wszystkich :) 31.10.15, 10:43
                  marek.zak1 napisał:

Ten ważny temat zasługuje na szerszy komentarz ze strony wszystkich forumowiczów. Czekam na uwagi.
                  • zombi135 Re: Do wszystkich :) 31.10.15, 15:57
                    Z technicznego punku widzenia nie może być taka nazwa, manager zarządza czymś, tworzy albo podrzuca mu się już stworzone, niszczy - tego chyba by nikt nie chciał- czasem powiela i rozdziela miedzy tych którzy się upomną.

Ja bym proponował orgasm maker, albo orgasm creator, ewentualnie takie bliżej użotykownika fuck2orgasm.
                    I pocieszę Cię bo już taki ktoś jest albo był i jest tak nieziemski jak kochanek pewnej koleżanki, choć nie chyba bardziej nieziemski bo potrafi coś więcej niż tylko spowalniać seks i przytulić partnerkę po zmianie pozycji z jeźdźca. Podobieństwo do znanych wam osób jest przypadkowe ;) ale pewnie i tak mi się za to oberwie.
                    Ten ktoś kiedyś występował pod nazwą chyba *oświecony kochanek* lub coś w tym stylu, proponował kursy prezentacje off i online. Wszystko za niezbyt skromną opłatą, nie wiem czy proponował też sam rozdawianie orgazmów. Ale gość poważnie w tym siedział bo nawet udostępniał bezpłatne wykłady... oczywiście nic w nich nie było. Nie wiem czy jeszcze jego biznes się kręci bo to lata temu było, może nawet z 12.
                    • marek.zak1 Re: Do wszystkich :) 31.10.15, 17:25
                      zombi135 napisał:

> Z technicznego punku widzenia nie może być taka nazwa, manager zarządza czymś, tworzy albo podrzuca mu się już stworzone, niszczy - tego chyba by nikt nie chciał- czasem powiela i rozdziela miedzy tych którzy się upomną.
                      >
                      > Ja bym proponował orgasm maker, albo orgasm creator, ewentualnie takie bliżej u użotykownika fuck2orgasm.
                      -------------------------------------------------------------
                      Dzięki. Może ,,wywoływacz orgazmu", ale samo wywołanie to nie wszystko, bo trzeba mieć nad nim pełna kontrolę. Potem można orgazmem sterować, optymalizować, maksymalizować, wygaszać i ponownie wywoływać. a więc mieć nad nim, jak napisałem, pełną kontrolę.
                      Wydaje mi się, że to zawód przyszłości, na podstawie choćby TB, która słusznie domaga się orgazmu dla każdej kobiety. Nauka i praktyka powinny połączyć siły dla dobra kobiet.
                      • zombi135 Re: Do wszystkich :) 31.10.15, 17:37
                        A jak tak do tego podchodzisz tobą bym proponował "Orgazmo-władny" albo "władca orgazmow"
                        • marek.zak1 Re: Do wszystkich :) 31.10.15, 18:16
                          zombi135 napisał:

> A jak tak do tego podchodzisz tobą bym proponował "Orgazmo-władny" albo "władca
                          > orgazmow"
                          --------------------------------------------------------------------
                          Władca to może niekoniecznie, ale manager, lub ,,zarządca".
                    • ninek04 Re: Do wszystkich :) 31.10.15, 18:39
                      >I pocieszę Cię bo już taki ktoś jest albo był i jest tak nieziemski jak kochanek pewnej koleżanki, choć nie chyba bardziej nieziemski bo potrafi coś więcej niż tylko spowalniać seks i przytulić partnerkę po zmianie pozycji z jeźdźca. Podobieństwo do znanych wam osób jest przypadkowe ;) ale pewnie i tak mi się za to oberwie. <

Jesteś niekonsekwentny, bo podobno mnie nie czytasz -z zasady,więc skąd nagle ta precyzja i szczegółowość w przytoczeniu opisu tego,jak lubię się kochać? ;)Widocznie, takie kawałki czytasz jak leci(może nawet z wypiekami na twarzy),nie zwracając sobie głowy, kto pisał.
                      • zombi135 Re: Do wszystkich :) 31.10.15, 20:53
                        Jeśli dobrze pamiętam napisałem że z zasady ci nie odpisuje. Pozycja na jeźdźca w twoim opisie naprawdę nie nadaje się do wypieków ją bym do niej dużo dodał bo też lubię tą pozycję, uwielbiam patrzeć na piersi żony pieścić i całować je w trakcie, uwielbiam obserwować jak zatraca się w rozkoszy. Uwielbiam też...
                        Dużo bym jeszcze dodał
                        • zawle Re: Do wszystkich :) 31.10.15, 21:00
                          jakbyście mieli po 15 lat to stawiałabym na miłość;)
                          • ninek04 Re: Do wszystkich :) 31.10.15, 21:11
                            >jakbyście mieli po 15 lat to stawiałabym na miłość;)<

No nie?Poziom gimbazy osiągnięty,bez dwóch zdań nawet ;)
                          • zombi135 Re: Do wszystkich :) 31.10.15, 21:22
                            > jakbyście mieli po 15 lat to stawiałabym na miłość;)

Zawsze mnie ciągnęło do trudnych sytuacji i... kobiet, a na miłość żona się nie zgodzi, ale zapytam ją :D
                • loppe Re: Orgasm manager - do Loppe 31.10.15, 10:43
                  Kto wie

www.youtube.com/watch?v=J04gTJvynjg
                • zyg_zyg_zyg Re: Orgasm manager - do Loppe 31.10.15, 12:15
                  Maruś, prochu znowu nie wymyśliłeś. Ogólnie problemami z seksem par i osób indywidualnych zajmuje się specjalista seksuolog (a brak orgazmu u kobiety, która go potrzebuje, jest problemem). Jeśli komuś nie odpowiada medyczne podejście do tematu, może się zwrócić do trenera seksualnego, który zajmuje się praktyką, nie teorią. Na pewno zarzadzanie orgazmem do tej praktyki się zalicza.

No chyba, że masz na myśli po prostu prostytucję męską ze specjalnością wywoływania orgazmu. Tu nie wiem, może to już od wieków istnieje i orgazm po prostu jest w cenniku. I żigolo dostaje mniej kasy, jak mu się nie uda doprowadzić klientki na sam szczyt.

Jeśli chodzi Ci o orgazm, który kobieta może sobie załatwić bez udziału mężczyzny, to rynek oferuje coraz szerszy asortyment wibratorów i innych wywoływaczy orgazmów. Od dziesięcioleci.
                  • marek.zak1 Re: Orgasm manager - do Loppe 31.10.15, 12:38
                    zyg_zyg_zyg napisała:

> Maruś, prochu znowu nie wymyśliłeś. Ogólnie problemami z seksem par i osób indywidualnych zajmuje się specjalista seksuolog (a brak orgazmu u kobiety, która go potrzebuje, jest problemem). Jeśli komuś nie odpowiada medyczne podejście do tematu, może się zwrócić do trenera seksualnego, który zajmuje się praktyką, nie teorią. Na pewno zarzadzanie orgazmem do tej praktyki się zalicza.
                    ---------------------------------------------------------------------------
                    Widzę tutaj pewną rozbieżność między nauką i praktyką. Przypomina mi ona wybitnego teoretyka i trenera I klasy w tenisa, który nie za bardzo umiał grać, mówił, jak powinien wyglądać poszczególny element,a potem prosił gracza bez wykształcenia,żeby pokazał, jak ma być.
                    Taki specjalista powinien łączyć wiedzę naukową z własną praktyką. To nie jest proste.
                • prosty_facet Re: Orgasm manager - do Loppe 02.11.15, 16:55
                  marek.zak1 napisał:

> Na podstawie wielu dyskusji na fo
                  > rum doszedłem do wniosku, że specjalizacja będzie wymagała powstania zupełnie n
                  > owego zawodu. Nie wiem jak go nazwać: Manager orgazmu, Orgasm manager. Kobiet
                  > y niezadowolone ze swoich partnerów, bądx w przypadku ich braku, udadzą się do
                  > managera orgazmu, który bez problemu potrafi go/je wywołać. To będą wysoko opła
                  > cani, wybitni specjaliści, którzy założą szkoły, może nawet wyższe.

To kiedy szkolenie na tego Managera? Jaki koszt i jaki zakres egzaminu państwowego ?
                  I czemu tak drogo ?
                  • marek.zak1 Re: Orgasm manager - do Loppe 02.11.15, 17:20
                    prosty_facet napisał:

> marek.zak1 napisał:
                    >
                    >
                    > > Na podstawie wielu dyskusji na forum doszedłem do wniosku, że specjalizacja będzie wymagała powstania zupełnie nowego zawodu. Nie wiem jak go nazwać: Manager orgazmu, Orgasm manager.
                    > Kobiety niezadowolone ze swoich partnerów, bądx w przypadku ich braku, udadzą się do
                    > > managera orgazmu, który bez problemu potrafi go/je wywołać. To będą wysoko opłacani, wybitni specjaliści, którzy założą szkoły, może nawet wyższe.
                    >
                    > To kiedy szkolenie na tego Managera? Jaki koszt i jaki zakres egzaminu państwowego ? I czemu tak drogo ?
                    ----------------------------------------------------------------

Jakiś czas temu, gdy ktoś wymyślił "horse whisperer" wydawało się to bardziej surrealistyczne, a tutaj film z Redfordem i się przyjęło.
    • ninek04 Re: ninek 30.10.15, 19:39
      >ninek przepraszam ze cie w to wciągnęłam, zadaj mi teraz publicznie pytanie, a ja ci odpowiem na nie. Pozdrawiam i całuje. bgz<

Ty się tak nie ciesz, poczekam na stosowne okoliczności żeby Cię dopaść, przemaglować i przemielić.Masz to jak w banku ;)).A poważnie, -nie przepraszaj,bo nie masz za co,rozmawiamy przecież na różne tematy, akurat zdrada jest z tych , które od zawsze wzbudzają kontrowersje,oceny i komentarze. Mnie to nie dziwi jakoś specjalnie,ani nie obraża.Ja się cieszę, że mogę się tu wygadać, poczytać naprawdę fajnych, mądrych ludzi,pośmiać się;, czasem, a nawet często poutożsamiać z niektórymi,poznać, jak różne są punkty widzenia na daną sprawę. Jeszcze wracając do mnie-na innych forach zostalabym zlinczowana i przeczołgana, a tu -pełna kultura :))
      Bgz, nie czuj się winna,jest ok.:))

• bgz0702 Re: ninek 30.10.15, 19:43
        ninek04 napisała:

> >ninek przepraszam ze cie w to wciągnęłam, zadaj mi teraz publicznie pytani
        > e, a ja ci odpowiem na nie. Pozdrawiam i całuje. bgz<
        >
        > Ty się tak nie ciesz, poczekam na stosowne okoliczności żeby Cię dopaść, przema
        > glować i przemielić.Masz to jak w banku ;)).A poważnie, -nie przepraszaj,bo nie
        > masz za co,rozmawiamy przecież na różne tematy, akurat zdrada jest z tych , kt
        > óre od zawsze wzbudzają kontrowersje,oceny i komentarze. Mnie to nie dziwi jako
        > ś specjalnie,ani nie obraża.Ja się cieszę, że mogę się tu wygadać, poczytać nap
        > rawdę fajnych, mądrych ludzi,pośmiać się;, czasem, a nawet często poutożsamiać
        > z niektórymi,poznać, jak różne są punkty widzenia na daną sprawę. Jeszcze wraca
        > jąc do mnie-na innych forach zostalabym zlinczowana i przeczołgana, a tu -pełna
        > kultura :))
        > Bgz, nie czuj się winna,jest ok.:))
        >

"pełna kultura mi się podoba";)
        • ninek04 Re: ninek 30.10.15, 19:48
          <pełna kultura mi się podoba";)>

No a co,była jakaś niepełna? ;)
          • bgz0702 Re: ninek 30.10.15, 19:55
            ninek04 napisała:

> <pełna kultura mi się podoba";)>
            >
            > No a co,była jakaś niepełna? ;)

nie, wszystko full wypas. jestem jednym okiem na filmie, do poniedziałku wolne;) mam plan, całusy;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka