zorzyk.gitarzysta.basowy 29.12.15, 22:05 Kobieta - i to nie tylko ta śpiewająca poniżej - przyznaje się otwarcie. Ciekawe co na to męska publika... :) www.youtube.com/watch?v=WaBjVProBmM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorzyk.gitarzysta.basowy Re: Kto lubi brzydali ? 29.12.15, 23:13 Cały absolutnie niepodważalny urok Domowych Melodii to wchodzi zdecydowanie przez ucho, ale jak ktoś lubi analizę tekstu... to proszę uprzejmie :) A ja wolę brzydala Co brzydki jest jak noc Byle mnie zadowalał W tym sensie mhm.. no. A ja wolę brzydala Co krzywy ma nos Bardzo ładna z nas para Wystarczy fotoszop Bo taki piękny chłopak Co wszystko piękne ma I wpada w żeńskie oka Jest jak cieknący kran A taki brzydki brzydal Co nikt nie widzi go To pod skorupką skrywa Skarby dla swojej squaw Więc ja wolę brzydala Co brzydki jest jak noc Byle mnie zadowalał W tym sensie mhm.. no. A ja wolę brzydala Co krzywy ma nos Bardzo ładna z nas para Wystarczy fotoszop A ciocia będzie się złościć Że z takim byle czym Że nie pasuje miłości Że rudzi ludzie źli A ja mam ciocie w dupie Że tak wyrażę się Ja tam brzydali lubię A oni lubią mnie Więc ja wolę brzydala... Jeszcze na koniec dodam By o brzydali dbać By dbać o tę urodę Nie próbować zmieniać Bo jak brzydala ciśniesz Żeby był jak Brad Pitt Czarowność jego pryśnie A tak nie może być! tak baj de łej to na płycie skąd zaczerpnąłem ten kawałek jest kilka niewątpliwych perełek, jak choćby taka www.youtube.com/watch?v=ddtEDOIIpYg Odpowiedz Link
sabat777 Re: Kto lubi brzydali ? 12.01.16, 16:45 Trzeba by dla sprawiedliwości dodać, że dla niektórych brzydal wygląda tak: c1.staticflickr.com/1/224/495599912_64b95a6c6f.jpg A dla innych tak: 1000uglypeople.com/wp-content/uploads/Like-A-Fat-Pig-Ugly-Fat-Man.jpg Rozróżnienie dość istotne ;) Odpowiedz Link
glamourous Ja ostatnio 11.01.16, 20:53 Nie wiem, co mi sie stalo, ale kreci mnie ostatnio typ troche taki : cbskzok2.files.wordpress.com/2012/12/80570386.jpg I nie tyle mam na mysli jego wiek (btw, czy ktos rozpozna kto to? ;) i ta nieciekawa kozia brodke, mam raczej na mysli wielki haczykowaty nos oscylujacy w kierunku brody i vice versa. Co ciekawe, kiedys byl to moj antytyp - bylam namietna fanka malych, zgrabnych noskow, pelnych ust i regularnych rysow twarzy u facetow. A teraz mnie tak jakos naszlo... Podoba mi sie nawet maz kolezanki, ktory ma wlasnie taki troche diabelsko-gargulcowy typ urody. Ale ma taki fajny seksualny blysk w oku - efekt "piekna i bestia" ktory tak lubie, murowany. Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Ja ostatnio 11.01.16, 21:23 glamourous napisała: > I nie tyle mam na mysli jego wiek (btw, czy ktos rozpozna kto to? ;) Gosc z U2? Ja mam juz dosc brzydali. Lubie pelne usta. Odpowiedz Link
sabat777 Re: Ja ostatnio 11.01.16, 21:37 hello-kitty2 napisała: > . Lubie pelne usta. Nawet nie pytaj, co sobie pomyslalem :> Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Ja ostatnio 11.01.16, 22:07 sabat777 napisał: > Nawet nie pytaj, co sobie pomyslalem :> Wiem co pomyslales ale tu sie nie ma co podniecac, bo wbrew pozorom pelne usta nie sa jakies unikatowe. Odpowiedz Link
sabat777 Re: Ja ostatnio 11.01.16, 22:12 hello-kitty2 napisała: > Wiem co pomyslales ale tu sie nie ma co podniecac, bo wbrew pozorom pelne usta > nie sa jakies unikatowe. He? No to chyba jednak sie rozmijamy. Co wedlug Ciebie sobie pomyslalem? Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Ja ostatnio 11.01.16, 22:24 sabat777 napisał: > He? No to chyba jednak sie rozmijamy. Co wedlug Ciebie sobie pomyslalem? Ze lece na usta jednego z uzytkownikow. - 'Mezczyzna dlugo pozostaje pod wrazeniem jakie wywarl na kobiecie.' (Tuwim) Odpowiedz Link
sabat777 Re: Ja ostatnio 11.01.16, 22:26 hello-kitty2 napisała: > Ze lece na usta jednego z uzytkownikow. Nie, kompletnie ;) ... że lubisz MIEĆ pełne usta :D no offence ;P Odpowiedz Link
notyouraveragegirl Re: Ja ostatnio 12.01.16, 22:05 hello-kitty2 napisała: > . Lubie pelne usta. Nawet nie pytaj, co sobie pomyslalem :> Ha, a ja pomyślałam, że pomyślałeś to, co właśnie sobie pomyślałeś :) Odpowiedz Link
sabat777 Re: Ja ostatnio 12.01.16, 22:31 notyouraveragegirl napisała: > Ha, a ja pomyślałam, że pomyślałeś to, co właśnie sobie pomyślałeś :) Właściwie to nic dziwnego, skoro nie znasz casusu użytkownika o niezwykle ponętnych, pełnych ustach :) I nie tylko ustach, przynajmniej tak twierdzą kobiety. To znaczy - te "nie tylko usta" to bardziej ponętne niż pełne, jak mniemam. Odpowiedz Link
glamourous Re: Ja ostatnio 11.01.16, 21:56 hello-kitty2 napisała: > glamourous napisała: > > > I nie tyle mam na mysli jego wiek (btw, czy ktos rozpozna kto to? ;) > > Gosc z U2? > > Ja mam juz dosc brzydali. Lubie pelne usta. Nie, nie z U2, ale tez muzyk. Moze przyjdzie Loppe i rozpozna ;P Ja sie troche znudzilam moim do niedawna ulubionym typem "piekne oczka, slodki nosek, usta jak owocowy cukierek". Teraz wole zestaw "nos jak hamulec od karuzeli plus oblesne spojrzenie". Taki typ urody z pazurem, duzo mniej spektakularny, ale za to z diabelskim kurwikiem w oczach. Tu na przyklad taka mala sugestia tego o czym pisze - tak, to ten sam pan. Awwww.... : cbswzlx2.files.wordpress.com/2011/07/geddy.jpg?w=576 Odpowiedz Link
sabat777 Re: Ja ostatnio 12.01.16, 09:39 Glam, jesli porownujesz brzydala z kurwikiem w oczach ze zblazowanym, nudnym i tepawym przystojniakiem, to nie dziwie sie, ze porownanie wypada na korzysc brzydala. Po prostu on jest przynajmniej jakis, cos tam wzbudza, jakis magnetyzm sie wytwarza. Niemniej - sadze, ze przystojniak z kurwikami w oczach, fenomenalnej grze spolecznej i magnetycznej osobowosci regularnie rozwalilby Ci system ;) Odpowiedz Link
glamourous Re: Ja ostatnio 12.01.16, 19:55 No nie wiem, bo ja mam dosc nietypowy gust. Dla mnie przysojniak nie musi byc jakims tam Kenem od Barbi z szesciopakiem. Facet musi byc ciekawy, miec to cos. Seksapil, niekoniecznie ten obiektywny, tylko taki indywidualny, ktory do mnie subiektywnie przemawia. Towarem absolutnym o seksapilu wykraczajacym poza jakakolwiek przyjeta skale jest dla mnie np. Jack White, choc byc moze wiekszosc kobiet wzdrygneloby sie z odraza, bo dziwaczny, mroczny, freakowaty i zaden usportowiony/ wyzelowany / opalony miesniak przeciez. Odpowiedz Link
wheels.of.steel Re: Ja ostatnio 12.01.16, 21:44 Masz tak samo jak ja u kobiet - też uwielbiam małe, lekko zadarte noski. A co do wklejonego wokalisty, to jego głos zawsze mnie drażnił - jego górki/wysokie rejestry brzmią jak wyciągane z dość niskiego naturalnego głos, przez co są piskliwe, nienaturalne i nieco komiczne. Uważam, że faceci o niskim głosie rzadko odnajdują się w bardzo wysokim śpiewie. Odpowiedz Link
wheels.of.steel Re: Ja ostatnio 12.01.16, 21:49 Tzn. Lee wokalistą jest świetnym, ale mi takie wokalizy nie pasują. Mają za mało mocy w porównaniu z tymi wokalistami heavy, którzy mogliby robić za śpiewaków operowych, gdyby się odpowiednio wykształcili. :) Odpowiedz Link
glamourous Re: Ja ostatnio 14.01.16, 00:00 >Tzn. Lee wokalistą jest świetnym, ale mi takie wokalizy nie pasują. Mają za mało mocy w porównaniu > z tymi wokalistami heavy, którzy mogliby robić za śpiewaków operowych, gdyby się odpowiednio > wykształcili. :) Masz moze na mysli Bruce'a D.? Moj znajomy krzywiac sie mawial ze Bruce ma glos niczym lysa spiewaczka. Z kolei Rush to nie moj styl ani nie moja epoka, ale jest w ich kawalkach taka fajna niewinna swiezosc i lekkosc. I za to ich lubie, oprocz oczywiscie znienawidzonego wczesniej typu urody Lee ;) Odpowiedz Link
wheels.of.steel Re: Ja ostatnio 14.01.16, 01:58 I Bruce'a i pewnego lysola co w w panach gustuje (moze on tym bardziej bylby lysa spiewaczka, ale od wielu lat zbyt zachrypniety. :) Swietny glos mial tez Dio, ale ta cala rycerska otoczka to nie dla mnie. Mercury wiadomo mistrz, mnostwo "miesa" w glosie, no ale rozmawiamy o heavy. :) Ja jestem tandeciarzem i lubie estetyke lat 80tych: skorzane portki i panny wygladajace jak owczesne groupies. Nie jestem lewicujacym buntownikiem-idealista, a raczej kapitalistycznym amerykanskim rockersem. :P Odpowiedz Link