Dodaj do ulubionych

Kto lubi brzydali ?

29.12.15, 22:05
Kobieta - i to nie tylko ta śpiewająca poniżej - przyznaje się otwarcie.
Ciekawe co na to męska publika...
:)
www.youtube.com/watch?v=WaBjVProBmM
Obserwuj wątek
    • zorzyk.gitarzysta.basowy Re: Kto lubi brzydali ? 29.12.15, 23:13
      Cały absolutnie niepodważalny urok Domowych Melodii to wchodzi zdecydowanie przez ucho, ale jak ktoś lubi analizę tekstu... to proszę uprzejmie :)

A ja wolę brzydala
      Co brzydki jest jak noc
      Byle mnie zadowalał
      W tym sensie mhm.. no.
      A ja wolę brzydala
      Co krzywy ma nos
      Bardzo ładna z nas para
      Wystarczy fotoszop

Bo taki piękny chłopak
      Co wszystko piękne ma
      I wpada w żeńskie oka
      Jest jak cieknący kran
      A taki brzydki brzydal
      Co nikt nie widzi go
      To pod skorupką skrywa
      Skarby dla swojej squaw

Więc ja wolę brzydala
      Co brzydki jest jak noc
      Byle mnie zadowalał
      W tym sensie mhm.. no.
      A ja wolę brzydala
      Co krzywy ma nos
      Bardzo ładna z nas para
      Wystarczy fotoszop

A ciocia będzie się złościć
      Że z takim byle czym
      Że nie pasuje miłości
      Że rudzi ludzie źli
      A ja mam ciocie w dupie
      Że tak wyrażę się
      Ja tam brzydali lubię
      A oni lubią mnie

Więc ja wolę brzydala...

Jeszcze na koniec dodam
      By o brzydali dbać
      By dbać o tę urodę
      Nie próbować zmieniać
      Bo jak brzydala ciśniesz
      Żeby był jak Brad Pitt
      Czarowność jego pryśnie
      A tak nie może być!

tak baj de łej to na płycie skąd zaczerpnąłem ten kawałek jest kilka niewątpliwych perełek, jak choćby taka
      www.youtube.com/watch?v=ddtEDOIIpYg
      • sabat777 Re: Kto lubi brzydali ? 12.01.16, 16:45
        Trzeba by dla sprawiedliwości dodać, że dla niektórych brzydal wygląda tak:
        c1.staticflickr.com/1/224/495599912_64b95a6c6f.jpg
        A dla innych tak:
        1000uglypeople.com/wp-content/uploads/Like-A-Fat-Pig-Ugly-Fat-Man.jpg

Rozróżnienie dość istotne ;)
    • glamourous Ja ostatnio 11.01.16, 20:53
      Nie wiem, co mi sie stalo, ale kreci mnie ostatnio typ troche taki :
      cbskzok2.files.wordpress.com/2012/12/80570386.jpg
      I nie tyle mam na mysli jego wiek (btw, czy ktos rozpozna kto to? ;) i ta nieciekawa kozia brodke, mam raczej na mysli wielki haczykowaty nos oscylujacy w kierunku brody i vice versa.

Co ciekawe, kiedys byl to moj antytyp - bylam namietna fanka malych, zgrabnych noskow, pelnych ust i regularnych rysow twarzy u facetow.
      A teraz mnie tak jakos naszlo... Podoba mi sie nawet maz kolezanki, ktory ma wlasnie taki troche diabelsko-gargulcowy typ urody. Ale ma taki fajny seksualny blysk w oku - efekt "piekna i bestia" ktory tak lubie, murowany.
      • hello-kitty2 Re: Ja ostatnio 11.01.16, 21:23
        glamourous napisała:

> I nie tyle mam na mysli jego wiek (btw, czy ktos rozpozna kto to? ;)

Gosc z U2?

Ja mam juz dosc brzydali. Lubie pelne usta.
        • sabat777 Re: Ja ostatnio 11.01.16, 21:37
          hello-kitty2 napisała:

> . Lubie pelne usta.

Nawet nie pytaj, co sobie pomyslalem :>
          • hello-kitty2 Re: Ja ostatnio 11.01.16, 22:07
            sabat777 napisał:

> Nawet nie pytaj, co sobie pomyslalem :>

Wiem co pomyslales ale tu sie nie ma co podniecac, bo wbrew pozorom pelne usta nie sa jakies unikatowe.
            • sabat777 Re: Ja ostatnio 11.01.16, 22:12
              hello-kitty2 napisała:

> Wiem co pomyslales ale tu sie nie ma co podniecac, bo wbrew pozorom pelne usta
              > nie sa jakies unikatowe.

He? No to chyba jednak sie rozmijamy. Co wedlug Ciebie sobie pomyslalem?
              • hello-kitty2 Re: Ja ostatnio 11.01.16, 22:24
                sabat777 napisał:

> He? No to chyba jednak sie rozmijamy. Co wedlug Ciebie sobie pomyslalem?

Ze lece na usta jednego z uzytkownikow.

-
                'Mezczyzna dlugo pozostaje pod wrazeniem jakie wywarl na kobiecie.' (Tuwim)
                • sabat777 Re: Ja ostatnio 11.01.16, 22:26
                  hello-kitty2 napisała:

> Ze lece na usta jednego z uzytkownikow.

Nie, kompletnie ;)
                  ... że lubisz MIEĆ pełne usta :D
                  no offence ;P
          • notyouraveragegirl Re: Ja ostatnio 12.01.16, 22:05
            hello-kitty2 napisała:

> . Lubie pelne usta.

Nawet nie pytaj, co sobie pomyslalem :>

Ha, a ja pomyślałam, że pomyślałeś to, co właśnie sobie pomyślałeś :)
            • sabat777 Re: Ja ostatnio 12.01.16, 22:31
              notyouraveragegirl napisała:

> Ha, a ja pomyślałam, że pomyślałeś to, co właśnie sobie pomyślałeś :)

Właściwie to nic dziwnego, skoro nie znasz casusu użytkownika o niezwykle ponętnych, pełnych ustach :) I nie tylko ustach, przynajmniej tak twierdzą kobiety. To znaczy - te "nie tylko usta" to bardziej ponętne niż pełne, jak mniemam.
        • glamourous Re: Ja ostatnio 11.01.16, 21:56
          hello-kitty2 napisała:

> glamourous napisała:
          >
          > > I nie tyle mam na mysli jego wiek (btw, czy ktos rozpozna kto to? ;)
          >
          > Gosc z U2?
          >
          > Ja mam juz dosc brzydali. Lubie pelne usta.

Nie, nie z U2, ale tez muzyk. Moze przyjdzie Loppe i rozpozna ;P

Ja sie troche znudzilam moim do niedawna ulubionym typem "piekne oczka, slodki nosek, usta jak owocowy cukierek". Teraz wole zestaw "nos jak hamulec od karuzeli plus oblesne spojrzenie".
          Taki typ urody z pazurem, duzo mniej spektakularny, ale za to z diabelskim kurwikiem w oczach.

Tu na przyklad taka mala sugestia tego o czym pisze - tak, to ten sam pan. Awwww.... :
          cbswzlx2.files.wordpress.com/2011/07/geddy.jpg?w=576
          • sabat777 Re: Ja ostatnio 12.01.16, 09:39
            Glam, jesli porownujesz brzydala z kurwikiem w oczach ze zblazowanym, nudnym i tepawym przystojniakiem, to nie dziwie sie, ze porownanie wypada na korzysc brzydala. Po prostu on jest przynajmniej jakis, cos tam wzbudza, jakis magnetyzm sie wytwarza.
            Niemniej - sadze, ze przystojniak z kurwikami w oczach, fenomenalnej grze spolecznej i magnetycznej osobowosci regularnie rozwalilby Ci system ;)
            • glamourous Re: Ja ostatnio 12.01.16, 19:55
              No nie wiem, bo ja mam dosc nietypowy gust. Dla mnie przysojniak nie musi byc jakims tam Kenem od Barbi z szesciopakiem. Facet musi byc ciekawy, miec to cos. Seksapil, niekoniecznie ten obiektywny, tylko taki indywidualny, ktory do mnie subiektywnie przemawia. Towarem absolutnym o seksapilu wykraczajacym poza jakakolwiek przyjeta skale jest dla mnie np. Jack White, choc byc moze wiekszosc kobiet wzdrygneloby sie z odraza, bo dziwaczny, mroczny, freakowaty i zaden usportowiony/ wyzelowany / opalony miesniak przeciez.
      • wheels.of.steel Re: Ja ostatnio 12.01.16, 21:44
        Masz tak samo jak ja u kobiet - też uwielbiam małe, lekko zadarte noski.
        A co do wklejonego wokalisty, to jego głos zawsze mnie drażnił - jego górki/wysokie rejestry brzmią jak wyciągane z dość niskiego naturalnego głos, przez co są piskliwe, nienaturalne i nieco komiczne. Uważam, że faceci o niskim głosie rzadko odnajdują się w bardzo wysokim śpiewie.
        • wheels.of.steel Re: Ja ostatnio 12.01.16, 21:49
          Tzn. Lee wokalistą jest świetnym, ale mi takie wokalizy nie pasują. Mają za mało mocy w porównaniu z tymi wokalistami heavy, którzy mogliby robić za śpiewaków operowych, gdyby się odpowiednio wykształcili. :)
          • glamourous Re: Ja ostatnio 14.01.16, 00:00
            >Tzn. Lee wokalistą jest świetnym, ale mi takie wokalizy nie pasują. Mają za mało mocy w porównaniu
            > z tymi wokalistami heavy, którzy mogliby robić za śpiewaków operowych, gdyby się odpowiednio
            > wykształcili. :)

Masz moze na mysli Bruce'a D.? Moj znajomy krzywiac sie mawial ze Bruce ma glos niczym lysa spiewaczka. Z kolei Rush to nie moj styl ani nie moja epoka, ale jest w ich kawalkach taka fajna niewinna swiezosc i lekkosc. I za to ich lubie, oprocz oczywiscie znienawidzonego wczesniej typu urody Lee ;)
            • wheels.of.steel Re: Ja ostatnio 14.01.16, 01:58
              I Bruce'a i pewnego lysola co w w panach gustuje (moze on tym bardziej bylby lysa spiewaczka, ale od wielu lat zbyt zachrypniety. :) Swietny glos mial tez Dio, ale ta cala rycerska otoczka to nie dla mnie. Mercury wiadomo mistrz, mnostwo "miesa" w glosie, no ale rozmawiamy o heavy. :) Ja jestem tandeciarzem i lubie estetyke lat 80tych: skorzane portki i panny wygladajace jak owczesne groupies. Nie jestem lewicujacym buntownikiem-idealista, a raczej kapitalistycznym amerykanskim rockersem. :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka