Dodaj do ulubionych

Wesoły dzien zaraz nastanie

24.10.04, 23:42
Zaraz poniedziałek. Zatem spadam niedzielne obowiązki małżeńskie wypełnić!
A humorek mam nadzwyczajny. Gotowość bojowa pełna i w ogóle. Jak sie popatrzę
w lustrze to jakby mi ze 2 latka ubyły! Jeszcze trochę i będę wyglądał na
starszego brata Trolli. Juz i tak babcie i ciocie z parku się oburzają że jak
gramy w piłę, to Trolle wołają: Marcin podaj!
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 25.10.04, 01:17
      naprawde nei mozna sie obyc na tym forum bez czestowania swoja erekcja??
      • wiedzma26 Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 25.10.04, 06:09
        :-D
      • marcin1973 Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 25.10.04, 08:12
        Anula! erekcja w bokserkach! nie widać.
        Marcin
        anula36 napisała:

> naprawde nei mozna sie obyc na tym forum bez czestowania swoja erekcja??
        • woman-in-love Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 25.10.04, 09:31
          A wiecie, wolę okreslenie wzwód. Po pierwsze jest rodzaju męskiego, a po drugie
          - od razu widzę coś uniesionego (oczyma duszy) A erekcja ciągle mi sie myli z
          ejakulacją i w ogóle jest za długa i jakaś naukowa.
          • anula36 Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 25.10.04, 12:37
            slownictwo para-naukowe zostalo mi z pracy- czasem i to tym musze pogadac:)
            • woman-in-love Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 08:02
              Śmigają te dzionki jeden za drugim! Czy ktoś wie, kiedy zmiana czasu i czy
              będzie można dłużej pospać? Czy też krócej, nie daj Boże?
              • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 08:17
                To będzie dzisiaj i możesz pospać godzinę dłużej.
                Normalni ludzie w tę "nieistniejącą, ponadplanową godzinę" mogą się
                pokochać :)))
                • anula36 Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 10:08
                  sugerujesz ze woman jest poza norma skoro chce pospac;)
                  • woman-in-love Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 13:24
                    sugerujesz ze woman jest poza norma skoro chce pospac;)

on daje zaoczny przytyk żonie :-)
                    • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 14:54
                      Absolutnie, gdzieżbym się ośmielił dokuczać komukolwiek na forum, a w
                      szczególności Woman, jeżeli zostało to odczytane jako obraźliwe, to
                      przepraszam, nie takie były moje intencje.:)
                      • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 15:01
                        Sprawdziłem co napisałem, napisałem "mogą się pokochać", to nie znaczy, że
                        muszą, jak nie mają ochoty. Tylko u nienormalnych, acz zdrowych i żyjących w
                        parach ludzi zachodzi przypadek pod tytułem "nie mogą", a do tych ostatnich
                        najprędzej da się zaliczyć mnie i ewentualnie na dodatek moją zacną połowicę.

Pozdrawiam i życzę owocnego spędzenia dodatkowej nocnej godziny :)
                        • woman-in-love Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 15:12

> Pozdrawiam i życzę owocnego spędzenia dodatkowej nocnej godziny :)

oj, bo przyrost naturalny nam podskoczy! Lideczka juz sie doigrała :-)))) Co u
                          Ciebie, Lidka?
                          • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 16:42
                            A co w tym złego???
                        • anula36 Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 16:19
                          wiesz tu calkiem sporo takich nienormalnych co nie zawsze moga nawet jakby
                          chcieli:)
                          • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 16:41
                            Kurczaki pieczone, ale się odezwałem i wsadziłem kij w mrowisko... Nikomu nie
                            chciałem dokuczać, ale przyznajesz, że to nie jest normalne, chcieć a nie móc,
                            bardziej niż móc a nie chcieć. U jednych przyczyny fizyczne, u drugich
                            emocjonalne. Niektórzy psychiatrzy twierdzą, że nikt nie jest "normalny"...
                            tylko nie wszyscy się nadają do leczenia :)))
                            • anula36 Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 16:58
                              no nie jest to normalne,ale wierz mi niektorzy z tym zyja i jeszcze nei
                              strzelili sobie w glowe.
                              Ja tez do nich naleze. I uwazam sie za zupelnie normalna. Taki jest moj wybor.
                              I wierz mi nieraz duzo trudniej byc z kims bliskim i nie moc z przyczyn
                              fizjologicznych niz zostac odepchnietym-wtedy przynajmneij mozna poszukac
                              zastepstwa bez wyrzutow sumienia.
                            • woman-in-love Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 17:10
                              Scriptus, bo Tobie wszystko sie kojarzy :-)) dziura w płocie, dodatkowa
                              godzina.... a co będzie, jak przyjdzie napompowac rower? :-)
                              • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 17:21
                                Aż tak daleko moje skojarzenia nie wybiegają...
                                A podobno, do wszystkiego się można z czasem przyzwyczaić, a organa nieużywane
                                (np. rozum) z czasem zanikają
                                • anula36 Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 17:45
                                  czasem konskei klapki z cozu tez spadaja i widzi sie wiecej niz tylko swoje
                                  odbicie w lustrze.
                                  • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 30.10.04, 18:16
                                    Zapewne
                                    • woman-in-love Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 31.10.04, 15:51
                                      a jutro nastanie raczej powazny, a potem już całkiem zesmetnieję, bo będę
                                      musiała pożgnac forum z przyczyn niezaleznych i to na czas nieokreslony :(
                                      • anula36 Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 31.10.04, 15:53
                                        po telewizorze czas na kompa?
                                        • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 31.10.04, 21:36
                                          Woman, wracaj szybko!
                                          • woman-in-love Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 31.10.04, 22:16
                                            A póki co porozglądam sie po McDonaldach:-)
                                            • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 02.11.04, 18:50
                                              Nie trać czasu, rzadko pijam kawę w McDonaldzie, na ogół mam swój termos w
                                              samochodzie
                                              • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 02.11.04, 19:23
                                                Ależ ja jestem...
                                                Niezajarzyłem od razu...
                                                Zacznę teraz przesiadywać w McDonaldach o wypatrywać czarującej nieznajomej ...
                                                Woman ;))
                                                • woman-in-love Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 02.11.04, 20:32
                                                  masz jakiś znak szczególny? :-)
                                                  • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 02.11.04, 21:08
                                                    Na razie nie za bardzo, ale zaraz coś wymyślę...
                                                    Zawsze piję tylko kawę z mlekiem, bez hamburgera, ale tak pewnie robią prawie
                                                    wszyscy...
                                                    Wiem, kupię kwiatek dla Ciebie!
                                                    Do zmc Donalda z kwiatkami nikt nie chodzi :)
                                                  • woman-in-love Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 02.11.04, 21:14
                                                    ok, jak zobaczę faceta z kwiatkiem - bez ceremonii sie przysiadam i wołam:
                                                    siema Scriptunio! ale na wszelki wypadek zabiorę ze soba komórkę i numer
                                                    pogotowia :-)))
                                                  • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 02.11.04, 22:08
                                                    Zaraz, a od jakiego miasta mam zacząć wysiadywać i wyczekiwać na Ciebie?
                                                  • woman-in-love Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 03.11.04, 05:02

> Zaraz, a od jakiego miasta mam zacząć wysiadywać i wyczekiwać na
                                                    Ciebie?

Wiadoma rzecz - Stolica! I każde słowo zbędnem! W ogóle i w szczególe i pod
                                                    każdem innem wzgledem! No, to do zobaczenia :-)
                                                  • scriptus Re: Wesoły dzien zaraz nastanie 02.11.04, 22:14
                                                    I pamiętaj, duża kawa z mlekiem bez cukru w papierowym kubku, z łyżeczką z
                                                    plastiku i bez słomki,
                                                    I facet wyglądający na 30, chociaz ma niemal 50 :)
                                                    Z kwiatkiem! (jeszcze nie wiem jakim, bo nie kupiłem)
                                                    Nie mogę się doczekać, żeby Cię spotkać Woman! :)
                                                  • scriptus Re: Wesoły dzien nastał!!! ;) 24.11.04, 08:52
                                                  • marcin1973 Re: Wesoły dzien nastał!!! ;) 25.11.04, 18:17
                                                    Czyżby Kolega zonę wybzykał????
                                                  • scriptus Re: Wesoły dzien nastał!!! ;) 25.11.04, 20:17
                                                    Taka jest przecież treść wątku, nieprawdaż??
                                                  • marcin1973 Re: Wesoły dzien nastał!!! ;) 26.11.04, 07:34
                                                    No! Jasne!!!! Uległa wreszcie?????
                                                    scriptus napisał:

> Taka jest przecież treść wątku, nieprawdaż??
                                                  • scriptus Re: Wesoły dzien nastał!!! ;) 26.11.04, 11:49
                                                    No pewnie, jestem, jak w piosence o mydełku FA, szczęśliwy i zadowolony, to już
                                                    3 dzień ;)
                                                    Aż nie wierzę ;)
                                                  • scriptus Re: Wesoły dzien nastał!!! ;) 12.12.04, 10:54
                                                    I do tego dzisiaj powiedziała mi , że mnie kocha! ;)
                                                    Już zapomniałem, kiedy ostatnio było aż tak cieplutko i dobrze
                                                  • tina1 Re: Wesoły dzien nastał!!! ;) 12.12.04, 11:03
                                                    gratuluję , szczęściarz z Ciebie! Aż Ci zazdroszczę!:)))
                                                  • scriptus Re: Wesoły dzien nastał!!! ;) 12.12.04, 18:50
                                                    HEHE, tez nie mogę pojąć, skąd tyle szczęścia ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka