Dodaj do ulubionych

Kobiece fantazje

30.10.04, 23:35
Kochane kobiety, właśnie się zastanawialiśmy z Xapurem, czy kobiety
fantazjują o seksie grupowym, czy też takie opowiadania, jak to o pękniętej
gumie, to pomysł głodnego faceta? Zastanawiania owe znalazły się oczywiście,
dla niepoznaki w wątku o seksie fracuskim :-))))
Zatem, czy podzielicie się z nami spostrzeżeniami na temat Waszych fantazji?
Obserwuj wątek
    • nastinka Re: Kobiece fantazje 30.10.04, 23:43
      ...jasne, ale z kilkoma mezczyznami,
      raczej nie mysle o towarzystwie koedukacyjnym...
    • anula36 Re: Kobiece fantazje 30.10.04, 23:44
      nie czytalam opowiadania - moze nadrobie jeszcze.
      Ja mam marzenia o seskie grupowym ograniczone 2 obawami:
      1. ze spotkam kogos znajomego i bedzie mi ciut glupio- jakies maski by sie
      przydaly
      2.boje sie zwyczajnie wszelkich chorob przenoszonych droga plciowa-HIV,WZW,
      chalmydie,HVP,klykciny itp
      • scriptus Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 10:26
        Fantazje raczej na pewno nie grożą tymi wszystkimi plagami, chyba, że sie je
        wprowadza w rzeczywistość :)
        • anula36 Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 10:35
          ale czymze bylyby fantazje gdyby nei byly mysleniem o tym co by mozna zrobic.
          Samo myslenie co by tu ale sie boje jest dla mnie jalowe.
          • scriptus Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 10:47
            Jednym słowem, z różnych względów, nie fantazjujesz o takich rzeczach :)
            • anula36 Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 10:55
              z zasady interesuja mnei rzeczy "dostepne" tak jak wole uprawiac seks na zywo
              niz ogladac filmiki,obrazki, czy czytac opowiadanka. Nei zastanawiam sie jakby
              to bylo w grupie napalonych golasow bo wiem ze tego nei zrobie.
              Choc podobno nie nalezy nigdy mowic nigdy:)
              • scriptus Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 11:07
                Jeżeli byłaś kiedykolwiek na plaży naturystycznej, to wiesz, że nagość sama w
                sobie jest aseksualna. Przyznam się, że gdyby golasy zaczęły jakiekolwiek
                czynności zmierzające do seksu, również czym prędzej bym się z takiego
                towarzystwa równiez wycofał.
                • anula36 Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 22:35
                  ja zwariuje NIE MOWIE O PLAZY NATURYSTYCZNEJ TYLKO O GRUPIE LUDZI KTORZY
                  SPOTKALI SIE Z ZALOZENIA ZEBY UPRAWIAC SEX.PONIAL?
                  • scriptus Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 22:47
                    No już, nie krzycz, :) nie denerwuj się, napisaliśmy mniej więcej o tym samym,
                    ja tylko przywołałem obraz grupy golasów, jaki znam, bowiem wśród swingersów
                    jak dotąd nie byłem, po czym napisałem, że gdyby ta grupa zaczęła zachowywać
                    się narzucająco i prowokująco, to bym czym prędzej zwiał. Również, tak jak Ty,
                    nie widzę się w takiej akcji.
                    Dodam również, chociaż jest to wątek o kobiecych, a nie męskich fantazjach, że
                    raczej moje fantazje nie dotyczyły seksu grupowego i nie były na
                    tyle "zboczone", żebym nie mógł próbować je wdrożyć poprzez seksualne
                    eksperymenty. Oczywiście, nie wszystkie "fantazjowane" pomysły zostały
                    wymyślone przeze mnie i nie wszystkie zostały wdrożone i zaakceptowane przez
                    moją partnerkę, ale to nic, przecież nie o to chodzi. Ważne jest tylko to, co
                    było akceptowane i sprawiło radość nam obojgu.
              • xapur Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 18:11
                Kiedyś czytałem wypowiedź seksuologa, że z wprowadzaniem w życie fantazji
                trzeba uważać, bo w realu może być różnie. Np. jakaś pani fantazjowała o seksie
                z psem. Zrobiła to w końcu i po fakcie nabrała wstrętu do seksu w ogóle. Czasem
                lepiej żeby fantazje pozostały fantazjami.
              • mariona69 Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 22:06
                Podoba mi się to podejście do sprawy. Wydaje mi się, że filmiki, obrazki i
                opowiadanka dobre są dla facetów, którzy w realu niewiele mogą zdziałać.
                niektórzy poszli nawet tak daleko, że zamienili żywe partnerki na ww erzace, bo
                tak jest szybciej, taniej i bez problemów, nie ma potrzeby się wysilać, szukać
                kobiety i jej podrywać ryzykując, że nic z tego nie będzie.

anula36 napisała:

> z zasady interesuja mnei rzeczy "dostepne" tak jak wole uprawiac seks na zywo
                > niz ogladac filmiki,obrazki, czy czytac opowiadanka. Nei zastanawiam sie
                jakby
                > to bylo w grupie napalonych golasow bo wiem ze tego nei zrobie.
                > Choc podobno nie nalezy nigdy mowic nigdy:)
                • scriptus Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 22:22
                  Właśnie, są dwa rodzaje lenistwa, lenistwo zwykłe i konstruktywne. Lenistwo
                  zwykłe prezentują na ogół kobiety, jak nie chce im się czegoś zrobić, różnymi
                  metodami skłaniają do tego mężczyzn. Lenistwo konstruktywne prezentują na ogół
                  mężczyźni. Na przykład pralkę wynalazł facet, któremu żona kazała prać.

Podobnie jest ze zdobywaniem kobiet, niektórzy zastępują je erzacami, bowiem
                  tak prościej, taniej, bez ryzyka i nie chce im się. Stąd , moje drogie Panie,
                  tyle młodych dziewczyn obecnie chodzi, pomimo trzaskającego mrozu, z nereczkami
                  i brzuszkami na wierzchu, nie dość , że kobiet jest więcej, niż mężczyzn, to
                  jeszcze muszą konkurować z łatwo dostępnymi erzacami. :)))))))))))

• konrad_77 Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 22:43
                    > [...]i brzuszkami na wierzchu, nie dość , że kobiet jest więcej, niż
                    > mężczyzn, to jeszcze muszą konkurować z łatwo dostępnymi erzacami

... a zeby jeszcze latwiej dokonac wstepnej selekcji leniwi faceci wymyslili
                    takie oto cudo:

nt.interia.pl/news?inf=556325
                    ;-)))
                    • anula36 Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 22:48
                      czas sie samemu wywiesc na smietnik:( i tam zgnic.
                      • scriptus Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 23:23
                        A po co gnić na śmietniku historii, życie może być jeszcze takie piękne :)
                        Zwłaszcza, jeżeli staniemy sie obiektem kobiecej fantazji :)
    • sunrise27 Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 00:06
      W fantazjach wszystko mozna:) Moje dotycza zwykle dwoch facetow i mnie,a jesli
      juz faceta i kobiety to raczej ja w tych fantazjach bawie sie w
      podgladacza,rzadziej uczestnika:)
    • juna_bis Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 12:16
      Nie mam jakis stalych fantazji. Teraz nic konkretnego nie przychodzi mi do
      glowy. Na poczatek moze, zeby byl to ktos obcy...
      • juna_bis Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 13:24
        Bede bardziej pomyslowa jak bede miec jajeczkowanie.
    • gugunka Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 14:41
      Witam:)))
      Ja tez czasem pofantazjuje sobie... Myśle czesto o sexie dwóch kobiet z 1
      mężczyzną ale czasem tez o 2 facetach.
    • mariona69 Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 21:36
      Przeczytaj "Mój Tajemny ogród" Dowiesz się o czym fantazjują kobiety.
      • scriptus Re: Kobiece fantazje 31.10.04, 21:39
        mariona69 napisała:

> Przeczytaj "Mój Tajemny ogród" Dowiesz się o czym fantazjują kobiety.

Czytałem to kiedyś, moja żona też i twierdzi, że napisał to facet. Ja nie
        jestem przekonany do Jej argumentów i nadal sądzę, że Nancy Friday, to kobieta.

Myślę, że książka ciekawa i warto z tego zrobić wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka