woman-in-love 12.06.05, 21:11 w imieniu Kolegium Adminów prosze o nieużywanie dużych liter w tytułach wątków oraz w całych postach, co jest jeszcze gorsze. Jest to odbierane jako krzyk. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thistle Re: w kwestii formalnej 12.06.05, 21:26 a jak trzeba HUKNĄć na kogoś ( albo wyrazić coś dobitnie?) Odpowiedz Link
woman-in-love Re: w kwestii formalnej 13.06.05, 14:58 HUKNĄĆ można i po to są DUŻE ale nie mozna HUCZEĆ cały czas :-) Odpowiedz Link
loppe Re: w kwestii formalnej 16.06.05, 12:51 i nie należy też za mocno uderzać w klawisze (żeby partnera nie obudzić:)) Odpowiedz Link
ewolwenta ponawiam prośbę woman-in-love, nie krzyczcie 31.08.05, 00:13 woman-in-love napisała: > w imieniu Kolegium Adminów prosze o nieużywanie dużych liter w tytułach > wątków oraz w całych postach, co jest jeszcze gorsze. Jest to odbierane jako > krzyk. Odpowiedz Link
woman-in-love Re: ponawiam prośbę woman-in-love, nie krzyczcie 31.08.05, 09:24 Ja też ponawiam swoją prośbę :-) Odpowiedz Link
woman-in-love Re: ponawiam prośbę woman-in-love, nie krzyczcie 31.08.05, 09:30 Aha, kochani koledzy Admini zróbcie cos z wątkiem o rozmiarach członków bo dłuzej nie wytrzymam i wykosze całość. Moze przetrzebic posty odkrywające Ameryke, ze "sa rózne: długie, krótkie, grube, cienkie itp." Są jeszcze zakrzywione i w rozmaitych kształtach. I co z tego wynika??? Chyba nie będziemy przymierzać jak butów w sklepie! O co chodzi w tym wątku??? Odpowiedz Link
woman-in-love Re: ponawiam prośbę woman-in-love, nie krzyczcie 31.08.05, 09:38 I jeszcze jedno: wątek "ogolona" - anula, krzysiek, ewolwenta - czy nie macie dosyć tego bzdurzenia??? Odpowiedz Link
ewolwenta Re: ponawiam prośbę woman-in-love, nie krzyczcie 31.08.05, 13:46 tnij woman-in-love albo zróbmy to kolektywnie i już Odpowiedz Link
ewolwenta Re: ponawiam prośbę woman-in-love, nie krzyczcie 31.08.05, 13:54 no dobra, skoro było już więcej niż dwa głosy to wzięłam nożyce no to jak ktoś chce trochę ponarzekać na szarogęszących się aminów to bardzo proszę, poddaję się osądowi Odpowiedz Link
ewolwenta Witam nowych uczestników i proszę zarazem 10.09.05, 22:30 Dziś na głównej stronie GW pojawił się link do naszego forum. Witam nowych uczestników dyskusji i mam zarazem gorącą prośbę o przestrzeganie podstawowej zasady netykiety. Przed udzieleniem się w wątku proszę PRZECZYTAĆ DOKŁADNIE WSZYSTKIE WCZEŚNIEJSZE WYPOWIEDZI. Wyrażenie swoich emocji przez wpisanie krótkiego równoważnika zdania, pod piątym postem tasiemcowego wątku, do niczego nie prowadzi. Daje tylko chaos. Proszę też rzucić okiem na zasady naszego forum. Przypominam, że rozmawiamy o uczuciach i relacjach międzyludzkich. Pytania o preferencje dotyczące owłosienia, dziwnych zachowań w czasie orgazmu itp. będą likwidowane jako niezgodne z tematem. Dowcipy na poziomie są dopuszczalne w istniejących już wątkach. Proszę nie zakładać nowych w tym celu. Odpowiedz Link
woman-in-love Re: w kwestii formalnej 10.10.05, 21:06 Przy okazji wyjaśnie, dlaczego usunęłam watek "atrakcyjnej" z niedopieszczonymi piersiami. Kobieta ta niedwuznacznie reklamuje sie i daje do zrozumienia, ze chętnie nawiąże kontakty. Jej watek o seksualnym wygladzie również jest jakis nieprzystajacy do tematyki forum i mam ochote go wyciąc. Co na to kolegium? Odpowiedz Link
uwolniony Re: w kwestii formalnej 10.10.05, 21:59 ale Dziewczyny dałyscie czadu dzisiaj... co by nie powiedzieć brakuje mi Was bardzo... :) chyba to pożądanie... mądrości u osoby płci przeciwnej... :) Odpowiedz Link
ewolwenta Re: w kwestii formalnej 11.10.05, 00:25 Według mnie wątek nie przystawał do tematyki forum i tak został (z humorem) skwitowany przez uczestników. Poza tym, był bełkotliwy i gdyby nie pora jego pojawienia się zaczęłabym pytać, po której lampce wina powstał ? Odpowiedz Link
ewolwenta KRZYK 17.10.05, 17:29 Witam Tych którzy zechcieli tu zajrzeć. A wielu z Was zrobiło to w odpowiedzi na krzyk. I to nie na znaczenie tego słowa ale na jego formę. Niestety jak zbyt wielu zacznie krzyczeć to reszta straci wrażliwość. KOCHANI, bardzo proszę nie używajcie wielkich liter w nagłówkach postów. PS. Usunęłam posty komentujące żeby ułatwić przyswojenie treści (potem je przywrócę) Odpowiedz Link
ewolwenta Wyszukiwarka 18.10.05, 13:44 Bardzo proszę o korzystanie z niej. Zaczynanie n-tego wątku o vamea nie wiele da. Ci co mieli coś do powiedzenia już się wypowiedzieli w istniejącym wątku. Warto się z nim zapoznać (w całości) zamian się zacznie pytać. Odpowiedz Link
woman-in-love Wyjaśniam wywalanie wątków 18.10.05, 18:47 Niektórzy piszą, byle pisać, albo są w stanie "wskazującym". czuje się to juz po pierwszym zdaniu. Naszą sprawą jest utrzymanie takiego klimatu, żeby ludzie, którzy mają problem - mogli to forum czytać. Niesposób utrzymać uwagę przy bełkocie. Odpowiedz Link
marcin1973 Re: Wyjaśniam wywalanie wątków 18.10.05, 23:08 Albo tez podpuchy lub prowokacje piszą. Niektórych bzdur nie warto czytać. Uzbrojony w nożyce Marcin > Niektórzy piszą, byle pisać, albo są w stanie "wskazującym". czuje się to juz > po pierwszym zdaniu. Naszą sprawą jest utrzymanie takiego klimatu, żeby ludzie, > > którzy mają problem - mogli to forum czytać. Niesposób utrzymać uwagę przy > bełkocie. Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Wyjaśniam wywalanie wątków 19.10.05, 16:24 No, nareszcie Naczelny dał swe poparcie :-)))) Odpowiedz Link
woman-in-love Re: w kwestii formalnej 18.01.06, 11:44 duże drukowane tylko wyjątkowo i nie w tytułach wątków please! Odpowiedz Link