Dodaj do ulubionych

przyjemności różne

18.06.05, 17:14
witam,
jestem tu po raz pierwszy, mam nadzieję, że znajdę kilka choćby odpowiedzi na
moje niedogodności,
Nie wiem, prawdopodobnie nie jestem jedyna,dlaczego akurat ja nie moge
przeżyć orgazmu podczas zwykłego stosunku, zawsze musze sobie pomagać.mam
wyrozumiałego partnera, pomaga mi, jest kochany, ale ja sama dla siebie
chciałabym to przeżyć kiedyć...uff.Jakieś rady:) ?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ewolwenta Re: przyjemności różne 18.06.05, 18:15
      A inaczej możesz?
      • ania9977 Re: przyjemności różne 18.06.05, 18:32
        Inaczej, znaczy przez pieszczoty a nie przez stosunek.
        Hmm.
        • ewolwenta Re: przyjemności różne 18.06.05, 18:43
          Pierwsza rzecz to nic na siłę. W końcu się uda o ile się nie będziesz
          stresować, że nie masz orgazmu :). Po drugie warto uruchomić wyobraźnię i
          odwołać się w niej do sytuacji które działają na Ciebie podniecająco.
          Jeżeli przeżywasz orgazm przez stymulację łechtaczki to pomocna będzie pozycja
          w której partner może ją dotykać (pozycja od tyłu - wtedy ręką, lub klasycznie
          gdy on unie się na rękach i będzie wykonywał ruchy nieco ku górze). Pomoże też
          jak sama popracujesz mięśniami pochwy. Był tu taki wątek niedawno tylko już
          trochę zszedł niżej i nie mogę go znaleźć. Alien81 podała ciekawy sposób.
          Trzeba poszukać albo poczekać aż nam to powtórzy.
          Alien81 jesteś tu dziś?
          • ania9977 Re: przyjemności różne 18.06.05, 19:09
            Wyobraźni to nam nie brakuje, tak myślę, czasem myślę, że nawet nas ponosi. no
            cóż, każdy ma jakiegoś fioła:) Próbowałam juz i nawet pracy mięśni pochwy, i
            nie wiem, czy to ja za bardzo chce, czy to mój partner nie daje rady.Popróbuję
            jeszcze,dzięki za rady:) No i poczekamy na Alien81, jeśli nas śledzi to coś
            napisze.
      • jakeww Re: przyjemności różne 18.06.05, 19:04
        A: dlaczego akurat ja nie moge przeżyć orgazmu podczas zwykłego stosunku,
        zawsze musze sobie pomagać

E: a inaczej możesz?

• ewolwenta Re: przyjemności różne 18.06.05, 19:24
          Sugerujesz, że nieuważnie czytam ?
          Zastanawiałam się przez chwilę co oznacza pomaganie sobie. Wzajemnie czy samemu.

• allla1 Re: przyjemności różne 18.06.05, 20:43
            Jestem niestety podobnym "przypadkiem" jak ania9977,Orgazm osiągam tylko dzięki
            samopomocy.I raczej nie o partnera tu chodzi(u mnie), jakaś blokada, nie wiem
            co!:(((
            • ania9977 Re: przyjemności różne 18.06.05, 21:03
              hmm,czasem myślę, że po prostu potrzeba mi chyba godzinnego stosunku by to
              osiągnąć,czasem juz prawie myślę, że to juz tuż tuż, a tu jednak nic,Nie jestem
              bynajmniej na tym okropnie skupiona, nie dołuje mnie to,mam nadziej, ze z
              czasem to przyjdzie, ale bardzo, ale to bardzo bym chciała kochać sie i nie
              używać rąk...dlatego czasem jakaś rada... chyba może pomóc:)
              • ania9977 Re: przyjemności różne 18.06.05, 22:10
                juz znalazłam temat, który jest podobny do mojego kilka linijek niżej,o rety
                jaki tytuł!! "6 tal bez orgazmu", i to ja myślałm, że jestem przyhamowana:) Na
                szczęście nie:)
                pozdrawiam
            • crasy_sysia Re: przyjemności różne 26.06.05, 21:57
              popros zeby twoj kochany popiescil cie troszke jezyczkiem ja wtedy szaleje
    • alien81 Re: przyjemności różne 27.06.05, 11:38
      nie pomagaj sobie, pożyj nieco bez orgazmu, aby napięcie wezbrało - wtedy jest
      dużo większa szansa niż przeżyjesz go podczas stosunku. i poproś o delikatny
      masaż kości ogonowej - naciskanie palcem, ołówkiem - to uwalnia energię. i nie
      myśl za dużo o tym, że masz przeżyć orgazm - niepotrzebnie się wtedy stresujesz tym!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka