tomry1 21.02.06, 11:53 Polecam ciekawy artykuł. kiosk.onet.pl/charaktery/1312168,1250,1,artykul.html Pozdr. Tomry Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieudany fakt - interesujący 21.02.06, 13:53 i nie ograniczający się jedynie do "ślubuję miłość" ;-) Odpowiedz Link
anula36 Re: fakt - interesujący 21.02.06, 14:14 mnie sie od razu skojarzylo z tytulem takiego opowiadania Hlaski "Pokocham ja sila woli". Tym bardziej w kontescie wypowiedzi jednej z bohaterek artykulu ktorej busola zawsze wskazywala jeden kierunek - bycie z partnerem bez wzgledu na kierunek wiatru... Ile w nas teraz woli wytrwania z kims? Odpowiedz Link
nieudany Re: fakt - interesujący 21.02.06, 14:50 anula36 napisała: > Ile w nas teraz woli wytrwania z kims? Trudna odpowiedź choć łatwe pytanie, bo jakże zmierzyć, czym zważyć ILE woli wytrwania z kimś, przy kimś, dla kogoś, a i dla samego siebie także? Inny problem to, to jaki sens ma pytanie o "ile" i czy nie istotniejsza jest raczej odpowiedź na pytanie: czy wogóle jest takowa wola czy jej nie ma? Nie upieram się, że mam w tej kwestii rację ;-) Odpowiedz Link