czerwone_francuskie 15.03.07, 09:33 wiec forum sklada sie z: niezaspokojonych zon niezaspokojonych mezow przetasowac cale towarzystwo i wszyscy bedziemy szczesliwi!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomory Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 10:53 Pewna kobieta z niezlym doswiadczeniem w tej kwestii stwierdzila: najlepszymi kochankami sa mezczyzni zonaci - tylko nie dla swoich zon ;). Wiec wypadaloby chyba stwierdzic, ze przetasowanie nie powinno byc zbyt trwale :). Pisze jednak w troszke zartobliwej formie, bo jest to jednak kwestia indywidualna. Mnie np. niespecjalnie pociaga stala zmiana partnerek. Odpowiedz Link
europa63 Teoretycznie 15.03.07, 11:00 ale tylko teoretycznie bardzo prosty sposób.....Czemu na to nikt wcześniej nie wpadł?????? :-))))))))))))))) Odpowiedz Link
mistrz_jajecznicy Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 11:13 Przetasować można też i połówki niezainteresowane seksem, które na forum nie trafiły. Wtedy już naprawdę wszyscy będą zadowoleni. Odpowiedz Link
nico_priv Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 11:27 A swoja drogą - ciekaw jestem, jak ci co nie chcą seksu postrzegają swoje życie. Tak się zastanawiam, jak można żyć nie czerpiąc przyjemności z życia. Czy możliwe jest, że zastąpili sobie przyjemność seksowania innymi przyjemnościami? To chyba niemożliwe, zwłaszcza, że z opisów wynika, że to nie są ludzie aktywni, którzy realizują się w jakiś ambitnych zadaniach. A z drugiej strony - czy można być tak zmęczonym samą pracą, że aż się nie chce naładować pozytywnie seksem z druga połówką? Jaki sens ma takie życie? Odpowiedz Link
boska.rita Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 11:43 nico_priv napisał: > A swoja drogą - ciekaw jestem, jak ci co nie chcą seksu postrzegają swoje > życie. Tak się zastanawiam, jak można żyć nie czerpiąc przyjemności z życia. Pytanie brzmi, czy taci ludzie nie chca sexu w ogole (bo np. nie sprawia im przyjemnosci), czy nie chca sexu z konkretna osoba (partner/ka). Jak juz znajdziemy na nie odpowiedz, mozna sie zastanaiwac, jak postrzegaja swoje zycie. Ci, ktorzy nie odnajduja ognia ze swoim partnerem zapewne cierpia wiecej niz ci, ktorzy z wlasnego wyboru zrezygnowali z cielesnych uniesien. Mozna zyc nie czerpiac przyjemnosci z zycia (bez wzgledu na definicje tego, co dla danej osoby jest przyjemnoscia), ale jest ono wtedy gorzkie, przepelnione frustracja, nieuczciwoscia wobec siebie i innych i wylewajacym sie zewszad zalem do calego swiata. > Czy możliwe jest, że zastąpili sobie przyjemność seksowania innymi > przyjemnościami? Mozliwe. Kazda przyjemnosc mozna zastapic inna. Lepszej lub gorszej jakosci, ale mozna :) >To chyba niemożliwe, zwłaszcza, że z opisów wynika, że to nie > są ludzie aktywni, którzy realizują się w jakiś ambitnych zadaniach. Co to znaczy "ambitne zadanie"? Czy tylko ludzie aktywni moga sie w takich zadaniach realizowac? Znam niezwykle leniwego i statycznego czlowieka, ktory zajmuje sie niezwykle ambitnymi rzeczami :) > A z drugiej strony - czy można być tak zmęczonym samą pracą, że aż się nie chce naładować pozytywnie seksem z druga połówką? Mozna. Praca wykancza- dawno juz to stwierdzono :) > Jaki sens ma takie życie? Obawiam sie, ze niewielki :( Odpowiedz Link
misssaigon Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 11:23 jaaasne...wtedy z forum "bezseksie" zrobi sie forum dla swingersów.... Odpowiedz Link
gomory Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 11:52 > jaaasne...wtedy z forum "bezseksie" zrobi sie forum dla swingersów.... Raczej byloby to forum zdrada. Mi swingersi kojarza sie raczej jako osoby co najmniej sparowane. Tyle, ze lubiace doznania w szerszym gronie. Odpowiedz Link
biust_halt Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 13:42 boska.rita napisała: > No ale chyba nie losowo! ;) dobre :))))))) ale wtedy to już będzie kącik matrymonialny ;) Odpowiedz Link
boska.rita Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 15:06 biust_halt napisała: > dobre :))))))) > ale wtedy to już będzie kącik matrymonialny ;) Kochana, czasy, kiedy sex rownal sie z malzenstwem juz dawno minely :) Bez powrotnie mam nadzieje ;) Odpowiedz Link
biust_halt Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 19:05 boska.rita napisała: > Kochana, czasy, kiedy sex rownal sie z malzenstwem juz dawno minely :) > Bez powrotnie mam nadzieje ;) dziwne skojarzenia masz :)))))) bo ja zupełnie co innego miałam na myśli jeśli nie losowo znaczy na podstawie cech które nam się podobają a wtedy to już "pani szuka pana" pozdrawiam. Odpowiedz Link
kici10 Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 14:02 A dlaczego nie losowo? Seks to seks. Same bogactwo doznań. Raz trafisz na jurnego damskiego boksera, a raz na Casanovę. Odpowiedz Link
boska.rita Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 15:10 > A dlaczego nie losowo? Seks to seks. Oj, chyba nie. Albo jest sie wirtuozem w pewnych sprawach, albo nie ;) Same bogactwo doznań. Raz trafisz na > jurnego damskiego boksera, a raz na Casanovę. Casanowie mowie "nie". Chociaz z drugiej strony faktycznie byloby to ciekawe doswiadczenie- nie wiadomo z kim, nie wiadomo jak... Koncentrat adrenaliny w zylach! Odpowiedz Link
mistrz_jajecznicy Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 15:21 pytanie jeszcze kto będzie tasował i rozdawał Odpowiedz Link
boska.rita Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 15:28 Tak, tez sie nad tym zastanawialam... Mysle, ze mozna by bylo zrobic cos na zasadzie kwestionariusza, na podstawie ktorego dopasowywaloby sie poszczeogolne osoby wzgledem podobienstwa udzielonych odpowiedzi dot. preferencji i upodoban. Problem pojawilby sie w momecie kiedy zbyt duzo osob pasowaloby do siebie, ale wtedy mysle, ze jakikolwiek wyobr bylby dobry :) Odpowiedz Link
mistrz_jajecznicy Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 15:41 No i z forum o niedostatkach seksu w małżeństwie zrobiłby się klasyczny portal randkowy. Z drugiej strony musi być jakis powód, dla którego to forum zostało sklasyfikowane jako "Towarzyskie". Odpowiedz Link
boska.rita Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 15:53 A masz lepsze lekarstwo na malzenskie niedostatki niz nowa znajomosci? Pod reka, skuteczne, przyjemne :) Odpowiedz Link
mistrz_jajecznicy Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 16:39 boska.rita napisała: > A masz lepsze lekarstwo na malzenskie niedostatki niz nowa znajomosci? > Pod reka, skuteczne, przyjemne :) Nie tyle mam co znam - małżeństwo opływające we wszystkie dostatki. Tyle że to lekarstwo trudno dostępne. Odpowiedz Link
nico_priv Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 16:26 Załóżmy podstawowe pytanie: ile razy chiał(a)byś/ile razy możesz. :-))) Odpowiedz Link
mistrz_jajecznicy Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 16:43 nico_priv napisał: > Załóżmy podstawowe pytanie: ile razy chiał(a)byś/ile razy możesz. > :-))) Chcesz seksualny rekord IV RP bić? Odpowiedz Link
eeela Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 19:42 > Eee.. dlaczego? Mogloby byc fajnie ;) Bo mi bardzo dobrze i nie mam ochoty ryzykowac, ze wyladuje gorzej ;-P Odpowiedz Link
your_and Re: Przetasowac!!!! 15.03.07, 17:09 Jest to pomysł powracający na forum co jakiś czas :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15128&w=27638134&v=2&s=0 Odpowiedz Link