marii8 02.05.07, 12:59 Panowie wypowiedzcie się co nowego chcielibyście wprowadzić do swojej sypialni? Czego chcielibyście spróbować, o czym marzycie?Co was najbardziej podnieca? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adasssex Re: Coś nowego ?- Dla Panów 02.05.07, 13:02 Ja mam ochote na piss i strapon. Na filmie mnie to podnieca ale w realu ???? Kto to wie. Odpowiedz Link
gomory Re: Co to jest strapon..? 02.05.07, 14:02 Takie dildo/wibrator polaczone z majtkami. Dzieki temu np. kobieta moze dokonac penetracji niczym mezczyzna. Zreszta jak tego uzywac to juz kwestia wyobrazni uzytkownikow. Odpowiedz Link
chyba_normalny Re: Coś nowego ?- Dla Panów 02.05.07, 13:04 czyżbyś chciała spełnić te zachcianki ? Odpowiedz Link
marii8 Re: Coś nowego ?- Dla Panów 02.05.07, 13:12 Mojemu facetowi- i owszem- dla niego wszystko a może przy okazji i mnie też zarajcuje Odpowiedz Link
marii8 Re: Coś nowego ?- Dla Panów 02.05.07, 13:20 załóż nowy wątek to się dowiesz bo byłoby to nie na temat- mójpost jest kirowany do Panów Odpowiedz Link
marii8 Re: Coś nowego ?- Dla Panów 02.05.07, 13:49 w sumie nic nowego a jednak - tylko jak to zastosować u siebie bo to co mnie rajcuje to on wie bo ciągle mu o tym mówię a on to spełnia a na odległość - no niestety nie mamy dwóch komputerów aby pobudzać zmysły, wysyłam mu za to sms-y Odpowiedz Link
loppe Re: Coś nowego ?- Dla Panów 02.05.07, 14:11 no może wypłynąc z sypialni na szersze wody:) Odpowiedz Link
loppe Re: Coś nowego ?- Dla Panów 02.05.07, 14:15 na przykład do przedpokoju - ona wsparta o drzwi wejściowe, ja otwieram od tyłu Odpowiedz Link
marii8 Re: Coś nowego ?- Dla Panów 02.05.07, 14:20 mówiąc o sypialni miałam na myśl cały dom i wszystkie inne miejsca, ale ten przedpokój to ciekawe. Odpowiedz Link
loppe Re: Coś nowego ?- Dla Panów 02.05.07, 14:31 no ale Ty chcesz chyba zaspokoić Jego fantazje a nie panów tu obecnych Odpowiedz Link
marii8 Re: Coś nowego ?- Dla Panów 02.05.07, 14:34 oczywiście że jego. Jednak pomysłów nigdy a wiele a wystrzeganie się nudy i rutyny rozwija związek Odpowiedz Link
loppe Re: Coś nowego ?- Dla Panów 02.05.07, 14:35 w takim razie rekomenduję: stańcie na lustrze... Odpowiedz Link
loppe Re: Coś nowego ?- Dla Panów 02.05.07, 14:41 to prawdziwa wunderwaffe w seksualnym arsenale! Odpowiedz Link
marii8 Re: Coś nowego ?- Dla Panów 03.05.07, 12:19 nie mam fajnych sąsiadek, same babcie. Odpowiedz Link
gomory Re: Coś nowego ?- Dla Panów 03.05.07, 19:55 Nie jestem Karol ale smiem podejrzewac, ze to nie musza byc sasiadki z najblizszej okolicy. W zasadzie chyba byloby mu obojetne skad bylyby to sasiadki ;). Odpowiedz Link
marii8 Re: Coś nowego ?- Dla Panów 04.05.07, 11:54 Panowie brakuje wam inwencji i pomysłów czy co? A może się wstydzicie? Odpowiedz Link
victta Re: Coś nowego ?- Dla Panów 04.05.07, 15:37 Marii,moze to troche nie w temacie,ale jak Ty sobie radzisz z piatka dzieci,pracujac zawodowo,dbajac o pozycie malzenskie i jeszcze znajdujac czas na forum takie jak te? Odpowiedz Link
marii8 Re: Coś nowego ?- Dla Panów 04.05.07, 19:27 kwestia organizacji i pozytywnego nastawienia do życia. Przez 10lat prowadziłam też dom dziecka co mnie nauczyło, że czasami balagan i brudne gary w zlewie poczekają a najbliżsi są najważniejsi.No cóż wstaję rano ok 5 a idę spać ok1-2.Czas między 19a 20 jest tylko mój.W ciągu tej godziny robię to co lubię czyli maluję obrazy, piszę poezję, praktycznie nie oglądam telewizji, film musi być naprawdę dobry abym obejrzała, nie mam też koleżanek bo po prostu ich nie potrzebuję , wystarcza mi mój men bo jemu mogę o wszystkim powiedzieć, czasami wydaje mi się że nie jestem typową kobietą bo nienawidzę zakupó, solarium, kosmetyczek itp a dzięki temu spełniam się zawodowo i jako matka i żona. To czego w życiu pragnęłam to mam i nie płaczę że mam za mało, nie interesują mnie rzeczy materialne bo i tak to kiedyś zostawimy komuś a dzieci/Dzieci sobie poradzą bo tak je wychowałam są nastawione do życia tak jak ja, pozdrawiam. Odpowiedz Link
jonmalevolt Re: Coś nowego ?- Dla Panów 08.05.07, 16:00 najsensowniejszą rzeczą,którą wprowadziłbym do swojej sypialni jest 32 calowy telewizor plazmowy. Wszystko vinne leżałoby nieużywane ;) Odpowiedz Link