demoniqa 27.01.08, 12:04 jaki najlepszy środek na "poślizg"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropeczka-b Re: anal-pytanie techniczne 27.01.08, 14:17 Lubrykator, środek na bazie wody. np. z durex-su. Jeśli jesteś dobrze rozbudzona i mocno wilgotna, możesz użyć własnego nawilżacza:) Nie zaleca się środków na bazie wazeliny i innych olejków. Pozdrawiam Odpowiedz Link
minsi Re: anal-pytanie techniczne 27.01.08, 14:24 w kolejności lepszości 1. K-Y (johnson& johnson) 2. durex (ale bezsmakowy, tych diabelskich nie radzę próbować zwłaszcza do analu, chyba że z prezerwatywą i smarować tylko na zewnątrz-jeśli jesteś facetem) 3. feminum- najtańszy, ale marny poślizg, no i trzeba odkręcać tubkę czego nie zrobi się jedną ręką- porażka 4. można dobrze poślinić, ale to raczej nie dla nowicjuszy pzdr Odpowiedz Link
e.a.s.y Re: anal-pytanie techniczne 01.02.08, 16:15 Witam. Wtrącę i ja swoje trzy grosze: Traktuję anal - jako wyjątkowy smaczek. A żeby się nie przejadło - jest u mnie ( u nas) na wyjątkową okazję. Zwykle (choć nie jest to reguła. Gdyby była - staciłoby to swój smak) po wspólnej kapieli i jako.....kontynuacja masażu. Agnieszka leży spokojnie na brzuszku, ja klęcząc nad nią okrakiem (fee, co za paskudny zwrot...:-) masuję, używając najzwyklejszej oliwki J&J. Zaczynam od karku, pózniej barki i srodek pleców. Przechodzę od razu do stóp i poprzez łydki, uda - dochodzę do pośladków. Tu oliwki nie żałuję... ;-) A gdy ponownie - dłuuuugimi ruchami moich dłoni - wracam znowu do barków .... "samo wchodzi" ;-) OCZYWIŚCIE, NAJLEPIEJ BYŁOBY, gdyby ten tekst przeczytał Twój partner :-)) Odpowiedz Link
minsi Re: anal-pytanie techniczne 02.02.08, 00:27 właśnie że oliwka nie jest najlepsza, bardzo szybko wchłania się i wcale nie ma za dobrego poslizgu, zwłaszcza ta J&J. Ale do masażu faktycznie bardzo dobra. No i bardzo ładnie pachnie Odpowiedz Link