czubata
15.04.10, 20:24
I nigdy więcej tam nie wrócę chociaż kazałby to sam głos z nieba.Miałam inkompetentnego lekarza który wypisał mnie RACZEJ przed czasem,ale tak było wygodnie bo robił specjalizacje i i zależało mu na ilosci pacjentów a nie na ich dobru.Stabilizował mi nastrój wątpliwą psychoterapią,a jak zaczełam mieć stan maniakalny powodowany antydepresantami to byłam brana w pasy.Fakt że było bardzo agresywna,ale traktowano mnie okrutnie,byłam nawed duszona przez sanitariuszy,cała potem byłam w siniakach,i żebra mam obolałe do dzi ś,nie raczył nawed zbadać czy są połamane.Będe teraz to odchorowywać.Nie lubiliśmy się lekarzem więc na znak zemsty postawił mi aż cztery rozpoznania,i wiem że to była zemsta,bo takie były moje z nim relacje.Więc cytuje z karty informacyjnej:ROZPOZNANIE:epizod depresyjny ŁAGODNY F 32.0.Osobowość dyssocjalna F 60.2 i jeszcze F 10.2 i f 19.3.A CHOROBY DWUBIEGUNOWEJ NIE STIWERDZIŁ,dając mo do zrozumienia że mam hujowy charakter,i biłam się z pięcioma sanitariuszami którzy ledwo dali rade bo mam hujowy charakter.I dzisiaj bez uprzedzenia wręczył wypis i to też nie osobiście tylko przez sekretarkę.Wszelkie badania jakie były mi robione nie zostały dołączone do wypisu.A huj z tym wszystkim,tyle sie zmieniło że jestem połamana i fizycznie i psychicznie.I jestem psychopatką.