Dodaj do ulubionych

Nie ogarniam

08.09.10, 21:28
Jak w temacie. W pracy staram się zachowywać się jak osoba zdrowa, to znaczy dobrze pracować. Ale poza pracą to jakaś teksaska masakra piłą mechaniczną. Miałem do zrobienia projekt na koniec sierpnia, wybłagany na wczoraj, a wczoraj niedbale pogubiłem jego części (bo miałem w kawałkach), choć de facto została mi tylko korekta, a po uporządkowaniu dopiero dzisiaj siedzę i kończę redagowanie - zaraz wyślę, ale to i tak miało być na wczoraj, więc w sumie mogę sobie dupę podetrzeć! Dlaczego ja jestem taki niezorganizowany (choć wielu uważa inaczej)??? Mam dosyć, czuję do siebie autentyczną pogardę. No i (w stylu fiziuni) przez to na pewno chłopak mnie zostawi! big_grin wink
Obserwuj wątek
    • 36.a Re: Nie ogarniam 09.09.10, 07:24
      Te projekty na przedwczoraj i prace ktore mialy byc oddane do sprawdzenia tydzien temu to niemal norma wsrod ludzi zdrowych rowniez, studenci (studiujesz?), dziennikarze itd. Nie martw więc.
    • xsenia Re: Nie ogarniam 09.09.10, 10:06
      mam ten sam problem, probuje na tym zapanowac, robie jakies plany, skutki sa mierne...
      mimo to nie ustaje w usilowaniach, bo zmeczylo mnie zycie w tym chaosie
    • kebli Re: Nie ogarniam 09.09.10, 12:54
      Jak kocha to nie zostawi wink
      Nie martw się też tak mam i pewnie połowa ludzi na świecie. To norma, męcząca ale norma, ludzie tak mają, że wszystko na ostatnia chwilę zostawiają.
      P.S.
      pozdrowienia znad morza (o wredna ja wink)
      • quaxo Re: Nie ogarniam 10.09.10, 22:03
        Dziękuję. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka