24.10.10, 18:54
Witam. rozstałam się z facetem po 2 latach związku. (ja 33, on 31) On odszedł w bardzo nieładny sposób (zdrada z 24- latka) i wiem, że są razem. Ja bardzo głęboko to przeżyłam, popadłam w depresję. Nie mogłam jeść, spać, gonitwa myśli, biegunka i spora dawka leków Na CHAD choruję już 7 lat.. Ale do czego dążę. Od zerwania minął miesiąc a on nadal się do mnie odzywa. Pisze smsy w stylu co słychać, lub zaczepia na gg. Po co? Początkowo odpisywałam mu. Teraz nie odzywam się, bo nie widzę sensu. Odszedł do innej, dokonał wyboru. Po co się odzywa? Nie daje mi spokoju. Dręczą go wyrzuty sumienia?
Obserwuj wątek
    • kto-kolwiek Re: Zdrada 24.10.10, 20:01
      To kto ma tu chad, Ty, czy on? Jeśli on nie ma chad, to jest zwyczajnym skurwysynem i należy go olać. Howgh.
      • gosica30 Re: Zdrada 24.10.10, 21:04
        Ostro i na temat.
        • 36.a Re: Zdrada 25.10.10, 00:30
          Nie do końcasmile
          Z sugestią, że gdyby miał czad mógłby zdradzać na lewo i prawosmile
          • gosica30 Re: Zdrada 25.10.10, 11:05
            Ale to ja mam czad!!! On jest zdrowy, a i manii nigdy w życiu nie miał jak wynika.
            • poetkam Re: Zdrada 25.10.10, 12:00
              Przepraszam, nie mogłam się oprzeć - ja czadu nie mam, ja lubię dawać czadu smile
              ChAD - choroba afektywna dwubiegunowa.

A tak poważnie - wydaje mi się, że Twój były ma po prostu wyrzuty sumienia. Spytaj go wprost, czego od Ciebie chce. Tak sobie myślę..
              ---
              "Bytka abo ne bytka to je zapytka"
              ---
              poetkowewiersze.blox.pl/html
    • gosica30 Re: Zdrada 25.10.10, 12:10
      Fakycznie z tym "czadem" wyszło śmiesznie. Aż się rozbawiłam smile
      • kara.mija Re: Zdrada 25.10.10, 15:14
        a moze on bezczel taki, że utrzymuje kontakt na wszelki wypadek gdyby mu tam nie wyszło, to może go przyjmiesz znowu .... albo chciałby może na dwa fronty. Z takimi w swoim życiu też się spotkałam. Jeśli go już skreśliłaś na 100% to pogoń go - szkoda czasu. Trzeba zamknać stare i otworzyć się na nowe !!!.
        • sensi41 Re: Zdrada 25.10.10, 16:56
          pomyślałam dokładnie tak samo.
        • sensi41 Re: Zdrada 25.10.10, 16:56
          pomyślałam dokładnie tak samo.
          • quaxo Re: Zdrada 25.10.10, 20:29
            Całkowicie się zgadzam, ewentualnie może chce być z tamtą, a z Ciebie zrobić "dziewczynę na dochodne". To jest świnia i należy olać.
            • gosica30 Re: Zdrada 26.10.10, 19:59
              I chyba tak jest !!! On chcial sie umowic na piwo, bo ma mętlik w glowie. A jaki ja mam mętlik!!!! Juz mnie to wkurza.
              • kebli Re: Zdrada 27.10.10, 09:56
                Ja w podobnej sytuacji postawiłam sprawę jasno. zadzwoniłam i zapytałam po co pisze smsy? "Bo chce żebyśmy zostali przyjaciółmi." "Ale ja nie chce!". I koniec, skończyło się, powiedziałam co o tym myślę i facet dał mi spokój. Może powinnaś zrobić tak samo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka