betty06 07.02.11, 11:44 Witam,jestem nowa na forum,poszukuję książki Niespokojny Umysł Kay R.Jamison,może ktoś ma do sprzedania,będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugikoniecswiata Re: Poszukuje ksiażki 07.02.11, 13:33 witaj, rozgość się, o książce chyba zapomnij radziłabym biblioteki, jeśli nie, to na allegro chodzi czasem za duże pieniądze (+/- 100 PLN) jeśli czytasz po angielsku, to sprowadzenie z amazona wychodzi dużo taniej a przeczytać warto, oj tak Odpowiedz Link
just-me-online Re: Poszukuje ksiażki 07.02.11, 14:28 Można też kupić wersje elektroniczną (na Kindle) - kosztuje niecałe 8 usd, no i nie płaci się za transport. Przy czym nie trzeba mieć fizycznego czytnika. Wystarczy zainstalować software-owy czytnik udostępniany za darmo przez Amazon. Just Me Odpowiedz Link
betty06 Re: Poszukuje ksiażki 07.02.11, 15:24 Dzięki za informację ,ale jeśli to po angielsku to odpada, dawno temu uczyłam się tego języka. Odpowiedz Link
betty06 Re: Poszukuje ksiażki 07.02.11, 15:21 Dzięki za odpowiedz, niestety biblioteka odpada ,ponieważ nie ma tej książki,mieszkam w małej miejscowości gdzie jest tylko jedna, a po angielsku nie przeczytam ,uczyłam się dawno temu. Odpowiedz Link
za_mszowe Re: Poszukuje ksiażki 07.02.11, 16:05 witam, mam tę książkę zeskanowaną do PDF, czy Cię to urządza? Odpowiedz Link
betty06 Re: Poszukuje ksiażki 07.02.11, 19:30 Cześć,myślę że to mnie urządza,a w jaki sposób byś mi to przesłał/a? Odpowiedz Link
sapiencja Re: Poszukuje ksiażki 07.02.11, 23:18 quaxo napisał: " To ja też się piszę na pdfa. " Ja też. Poproszę Odpowiedz Link
za_mszowe Re: Poszukuje ksiażki 08.02.11, 07:58 sprawdźcie pocztę quaxo, dostaję raport o niedoręczeniu maila. korzystasz z jakiejś poczty innej niż gazetowa? Odpowiedz Link
sapiencja za_mszowe 08.02.11, 09:29 Jeszcze nigdy nikt tak szybko nie spełnił mojej prośby. Ślicznie dziękuję Odpowiedz Link
quaxo Re: Poszukuje ksiażki 08.02.11, 21:27 A ja jeszcze nie mam na poczcie. Ale wyślę Ci mój adres na skrzynkę. Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: Poszukuje ksiażki 08.02.11, 14:34 ja też, ja też, ja też!!!!!!!!!!!! limes KROPKA mundi MAŁPA gmail KROPKA com Odpowiedz Link
38takatam Re: Poszukuje ksiażki 08.02.11, 18:30 Jeśli można to ja też!!!!!!!!Proszę "Najokrutniejszym przekleństwem choroby jest także święta obietnica: nigdy nie będziesz się czuła tak samo na stałe." Terri Cheney Odpowiedz Link