Dodaj do ulubionych

moja glowa

21.04.11, 22:59
slabo sie czuje od wczoraj. Dzisiaj dostalam miesiaczki ale wczoraj i dzisiaj rano mialy miejsce dwa wydarzenia, ktore mocno wplynely na moj obecny stan.

Trudno mi to zrozumiec. Ciezko sobie radze z silnymi przezyciami emocjonalnymi. Zwlaszcza gdy sie nawarstwia. Boje sie o siebie, wiec pisze tutaj. moze minie. napewno.

ciezko mi sie z tym pogodzic, ze z moja glowa zaczyna sie wtedy dziac jakos dziwnie.
a moje plany? nic z tego nie rozumiem.

teraz siedze i boje sie o wszystko
boje sie
Obserwuj wątek
    • 36.a Re: moja glowa 22.04.11, 00:19
      Nie bój.
      Wzięłaś leki?
      Usiłuję (teraz) z dystansu patrzeć na zły czas, który mam obecnie (już za długo).
      Spróbuj.
      Może za godzinę, dzień, tydzień bedzie lepiej.
      Spokojnej nocy.

--
      Nie oczekuję już/Od życia samych burz
      • kara.mija Re: moja glowa 22.04.11, 08:13
        Przytulam.
        Też ostatnio mam kiepski czas.
    • perfekcjonizm Re: moja glowa 22.04.11, 09:36
      Dziękuję dziewczyny.

Z rana troszkę lepiej. Ubrałam się w moje ulubione, wygodne ciuchy. Dojechalam do pracy i teraz piję kawkę. W pracy spokojnie. Już od kilku tygodni. Pracuję nad jednym projektem, który jest do d... i czuje się wielkim nieudacznikiem.

Przypomniało mi się jak kilka lat temu dostałam depresji, kiedy rozwinęła się wiosna.
      Było tak pięknie, tak ciepło, tak pachnąco i świeżo a ja patrzyłam na te pięknie kwitnące krzewy i kwiaty i siedziałam w fotelu na Sobieskiego 112 i ryczałam do psychologa, który wówczas przeprowadzał ze mną wywiad.

Płakałam nad upływem życia, nad tym, że chciałabym żyć inaczej a nie potrafię. Nie umiem.
      Wtedy zaczęła się moja przygoda z terapią i dzisiaj już jest całkiem dobrze. Rzekłabym bardzo dobrze w porównaniu z tamtym życiem. Tylko w tym łbie robi mi się czasem tak bardzo dziwnie i te psychozy...

E tam.. co to mało czubków. I ja dam radę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka