Dodaj do ulubionych

39.a - pytanie o lekarza

11.06.12, 11:47
Pisałaś coś kiedyś o dr Lenartowiczu. Byłaś? Jaki jest? Polecasz? Znasz moje preferencje ad psychiatry - ich ucieleśnieniem był dr Ś. smile

A tu mi się trafia człowiek w ramach abonamentu, za który i tak płacę TU Medica 300 PLN miesięcznie. I refundują mi 4 wizyty u świrologa rocznie. Super, więcej mi nie potrzeba (narazie).

Jest sens się nastawiać, że będzie dorzeczny pan i nie potraktuje mnie jak szympansa?
Obserwuj wątek
    • 39.a Re: 39.a - pytanie o lekarza 12.06.12, 02:29
      1 ma b. pozytywne opinie w necie
      2 jestem bardzo wymagająca
      3 wszechstronny: biegły sądowy, psychiatra, seksuolog (takę teraz robi specjalizację)
      4 pomylił jakiś fakt z mojego życia, więc ma "krechę" wink
      5 wypisuje najtańsze na świecie recepty
      6 myślę, że możesz spróbować
    • troll_only Re:lolinka2 12.06.12, 17:41
      Ja sie podepnę z kolei do ciebiesmile - wiem ze polecałas swojego psychoterapeutę, mogłabym do ciebie napisac na priva ? no chyba ze chcesz go zareklamowac na forum smile
      • lolinka2 Re:lolinka2 12.06.12, 17:53
        mogę zareklamować na forum:

dr Krzysztof Wędrychowicz - doktor psychologii, certyfikowany psychoterapeuta Polskiego Towarzystwa Psychologicznego, socjoterapeuta. Odbył studia psychologiczne na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim. Ukończył Studium Socjoterapii i Treningu Interpersonalnego oraz Szkołę Psychoterapii Psychodynamicznej w Krakowskim Centrum Psychodynamicznym. Jest członkiem Polskiego Towarzystwa Psychologicznego oraz Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychodynamicznej. Pracuje jako psycholog i terapeuta w Psychodynamicznym Centrum Terapeutyczno-Szkoleniowym w Rzeszowie i w Lublinie oraz w Poradni Zdrowia Psychicznego i w Dziennym Oddziale Psychiatrycznym w Rzeszowie. Jest dyrektorem oddziału rzeszowskiego PCTS. Poza gabinetem terapeutycznym jako ksiądz pełni funkcje m.in. kierownika duchowego i duszpasterza rodzin.

Więcej tutaj: PCTS
        • troll_only Re:lolinka2 12.06.12, 20:29
          dzieki
          • troll_only Re:lolinka2 16.08.12, 23:32
            Niestety, dr Wędrychowicz nie przyjmuje nowych pacjentow w Lublinie a jedynie w Rzeszowie(okazało sie po jego powrocie z urlopu) i dalej jestem w kropcesad. Moze mogłabys polecic kogos z Warszawy - terapia potrzebna dla młodej dziewczyny ale juz pełnoletniej (jesli to cos zmienia). Dziekuję z góry smile
            • lolinka2 Re:lolinka2 17.08.12, 00:29
              w W-wie jedyną osobą, która ogarnęła moje dziecko niepełnoletnie, ale wykazywała również niezłe ogarnięcie mnie i chłopa smile jest dr Tania Nikiel (www.psychoterapia-paryska.pl)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka