39.a 15.11.14, 14:21 Jak Ci tam? Drugikońcu? Mam kiepską pamięć do nicków, ale miałaś nick Skakaanka kiedyś - jak się masz? Inni, również tylko-czytający: JAK SIĘ MACIE? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avi_co Re: Ergo? 15.11.14, 14:56 Czuję się nędznie. Podejmuję próby dania odporu reaktywnej (kłopoty rodzinne i osobiste). Mam nadzieję, że sobie poradzę. Na ten moment towarzyszą mi zawroty głowy, sztywność nóg i kręgosłupa, natrętne, depresyjne myśli. Minie, zawsze mija Odpowiedz Link
eydur8791 Re: Ergo? 15.11.14, 15:09 Trzymaj się avi_co Ja czuję się bardzo dobrze. Odblokowałem się. Myślę, że to dzięki terapii - zrobiłem na niej duży postęp. Magisterka na dniach będzie ukończona. Szkoda tylko tego roku, zniszczonego przeze mnie związku. Kręta jest ta droga do trwałej poprawy... Odpowiedz Link
avi_co Re: Ergo? 15.11.14, 23:19 39.a napisała: > Czasem związek da się odbudować. A czasem nie warto się trudzić, lepiej postawić krzyżyk i z wolna zacząć myśleć o innej osobie. Odpowiedz Link
eydur8791 Re: Ergo? 16.11.14, 08:25 avi_co napisała: > 39.a napisała: > > > Czasem związek da się odbudować. > A czasem nie warto się trudzić, lepiej postawić krzyżyk i z wolna zacząć myśleć > o innej osobie. Niestety, muszę pogodzić się z tym, że to koniec. To już nie jest do odbudowania. Odpowiedz Link
avi_co Re: Ergo? 15.11.14, 23:18 Cieszę się, że dobijasz do mety i wreszcie osiągnąłeś psychiczny dobrostan. Co do reszty - mogę Cię uraczyć banałem: w chadzie nic nie jest proste Odpowiedz Link
eydur8791 Re: Ergo? 16.11.14, 08:24 avi_co napisała: w chadzie nic nie jest proste To już wiem od pewnego czasu. W końcu choruję prawie 8 lat. Ale to chyba tak jak i w całym życiu. Odpowiedz Link
39.a Re: Ergo? 15.11.14, 15:29 Znajdź jakąś odskocznię. Książki w świetle lampy? (ostatnio praktykowałam, bylo cudnie) Odpowiedz Link
eydur8791 Re: Ergo? 15.11.14, 20:36 39.a napisała: > Znajdź jakąś odskocznię. Książki w świetle lampy? > (ostatnio praktykowałam, bylo cudnie) Akurat do magisterki siedzę w książkach Ale poważnie to kończę "Taniec ze smokami". W ciągu ostatnich 2 miesięcy łyknąłem jakieś 4500 stron "Pieśni Lodu i Ognia". Polecam. Odskocznia to spacery z kumplami. Tak, tak chodzimy i gadamy na różne tematy i to z reguły bez alkoholu Odpowiedz Link
dwubiegunowiec Re: Ergo? 15.11.14, 15:30 U mnie troszkę lepiej jak było, ale nadal do pełnej normalności jeszcze sporo brakuje jednak jest w samopoczuciu tendencja zwyżkowa Odpowiedz Link
zmienna.20 Re: Ergo? 16.11.14, 15:52 to super, nawet jeśli tylko troszkę ja czasem tak czuję jakby naprawdę miało być ok (wczoraj np. taki lepszy dzień) a potem znowu wracają takie myśli i poczucie jakiejś bezsilności, ciągle taka huśtawka. ale myślę, że musi w końcu nadejść dzień, że poczuję się lekko, przestaną mnie przytłaczać jakieś takie małe głupie rzeczy, niewarte stresowania a te większe zaczną być trochę mniej straszne Odpowiedz Link
poetkam Ergo 15.12.14, 09:01 Ergo, ten wpis długo już tu wisi, a Cię nie ma... Napisz coś, proszę, bo się martwię. Odpowiedz Link