Dodaj do ulubionych

W poszukiwaniu siebie

14.12.22, 22:27
Cześć. Ogólnie to nie wiem co chce osiągnąć pisaniem na tym forum . Moja była dziewczyna dowiedziała się i powiedziała mi o tym że N to choruje . Znalazła wypis ze szpitala psychiatrycznego . Myślałem cały czas ze mam tylko depresje Ale nie o tym chciałem napisać . Mam 25 lat niedawno straciłem pracę i urwalem kontakt z ostatnią bliska mi osoba żeby jej więcej nie krzywdzic swoim zachowaniem. Zacząłem dużo czytać o tej chorobie i nie mogę się z nia pogodzić.nienawidzę siebie Za to i nawet nie mam odwagi zakończyć swojej nedznej egzystencji . Boję się iść do lekarza boję się o siebie zawalczyć boję się każdego kolejnego dnia. Nie wiem jakznalezc wsobie siłę . Nie wiem nawet po co to pisze ale już wyśle może ktoś wpadnie N jakiś cudowny pomysł jak mam się zmotywować i spróbować jeszcze walczyć ...
Obserwuj wątek
    • dwubiegunowiec Re: W poszukiwaniu siebie 26.12.22, 17:29
      Nie pocieszę Cię,mam podobnie i nie bede stosował pustych frazesów.Chad zabiera wszystko,choruję od 12 lat.Każdego wieczoru marzę o tym by sie już nie obudzić,ale jakaś iskra nadziei jeszcze sie tli,że może jakoś to się jeszcze ustabilizuje kiedyś.Marzenie ściętej głowy nie?Póki co nie idź tylko zapier**łaj do lekarza bo jeśli Ci dobrze leki ustawi to masz jeszcze szanse na jako-takie funkcjonowanie.Pozdro.
    • chadowyswiat Re: W poszukiwaniu siebie 31.12.22, 01:38
      Hej
      O diagnozie dowiedziałam się jakiś rok temu. Wsyztskie moje plany, związane z zawodem poszły się jebac. Jeżeli chcesz pogadać z chadowym świeżakiem, wal..
    • sloneyczko89 Re: W poszukiwaniu siebie 06.02.23, 10:15
      jak dla mnie to musisz wypunktować sobie co możesz stracić, jest coś takiego na czym ci zależy i wyobrażenie sobie tego, że tego by zabrakło sprawia, że chce ci się płakać? jeśli tak to walczysz dla tego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka