neo422 20.05.05, 20:11 Nie bylo mnie na forum dluzszy czas.Ale to nie znaczy ze zapomialem o Was. Wszystkich staryxch forumowiczow pozdrawiam nowych zreszta tez ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awanturka Re: Witajcie!! 20.05.05, 21:19 Witaj Darku! Co porabiałeś jak Cię tu z nami nie było? Znowu zaostrzenie objawów? Parszywy los... Chciałam do Ciebie parę razy napisać, ale nie byłam pewna, że odbierasz pocztę, skoro na forum nie zaglądasz. Ja z powodów wiadomych znalazłam się na urlopie dla poratowania zdrowia. Nie wiem czy wrócę do pracy (eama juz nie wiem czy chciałabym czy nie). Zanim poszłam na L-4 i urlop w pracy najadłam się mnóstwo wstydu..., Zresztą, może lepiej nie wspominać..? Ty pewnie doskonale wiesz o czym piszę, bo tez pracowałeś w szkole. Pozdrowienia serdeczne! Napisz cos wiecej o tym jak się miewasz. awanturka Odpowiedz Link
jagoda16 Re: Witajcie!! 20.05.05, 23:48 Witaj , ja tez o Tobie myslalam i martwilam sie, ze pewnie gorzej skoro sie nie pojawiasz. Co u Ciebie? Odpowiedz Link
neo422 Re: Witajcie!! 21.05.05, 10:01 Milo ze pamietacie) Otoz troszke Was zaskocze czuje sie bardzo dobrze.A pokladam nadzieje w tym ze tak jest bo ostatnie miesiace spedzilem w podrozy swojego zycia.Bylem na syberii.Nie bralem tam zadnych lekarstw iczulem sie swietnie.Cofnalem sie w czasie o jakies 100 lat.No moze troche przesadzam ale tak to czuje.Narazie jestem w pelnej harmonii ze soba i otoczeniem.Ale nie powiem ze setki pytan klebia mi sie po glowie dlaczego tak swietnie sie czuje bo czuje sie tak jakby nie bylo choroby.Skoro sa pytania zaczynaja pojawiac sie odpowiedzi.No ale moze o tym potem nie bede zanudzal.Pozdrawiam serdecznie) Odpowiedz Link
awanturka Re: Witajcie!! 21.05.05, 11:32 neo422 napisał: > Otoz troszke Was zaskocze czuje sie bardzo dobrze. No to rzeczywiście mnie zaskoczyłeś, bardzo bardzo się cieszę!!! A > pokladam nadzieje w tym ze tak jest bo ostatnie miesiace spedzilem w podrozy > swojego zycia.Bylem na syberii.Nie bralem tam zadnych lekarstw iczulem sie > swietnie.Cofnalem sie w czasie o jakies 100 lat.No moze troche przesadzam ale > tak to czuje.Narazie jestem w pelnej harmonii ze soba i otoczeniem.Ale nie > powiem ze setki pytan klebia mi sie po glowie dlaczego tak swietnie sie czuje > bo czuje sie tak jakby nie bylo choroby.Skoro sa pytania zaczynaja pojawiac sie > > odpowiedzi.No ale moze o tym potem nie bede zanudzal.Pozdrawiam serdecznie) Nie zanudzasz, tylko intrygujesz!!! Skad pomysł z Tą Syberią? Jak się na tę podróz zdecydowałeś, czemu odstawiłeś lekarstwa, jakie są Twoje teorie na temat przyczyn poprawy? No i w ogóle co na to wszystko Twój lekarz??? Koniecznie odpowiedz!!! Jeszcze raz napiszę, że bardzo, bardzo cieszę się z Twojego dobrego samopoczucia - należało Ci się ta poprawa jak mało komu, bo chyba najbardziej z nas się nacierpiałeś. awanturka Odpowiedz Link
neo422 Re: Witajcie!! 21.05.05, 15:09 Kazdy z Nas ma jakies marzenia.Wiec i ja postanowilem spelnic jedno z wielu moich marzen.Od dziecka interesowalem sie syberia i rdzennymi ludzmi.Mysle ze za impulsem lekkiej gorki wprowadzilem moje marzenie w czyn.I nie zaluje jestem szczesliwy ze moglem tam byc.Ludzie wspaniali goscinni i z lekka zdziwieni opowiesciami ze swiata.Tam czas sie jeszcze i naszczescie lekko zatrzymal zycie tamtejsze jest przecudne i nie dlatego ze tam nie ma trosk czy zmartwien (są ozczywiscie ze są).Tylko w tym klimacie w tych ludziach jest taka sila, ze w tej chwili nie potrafie lepiej oddac tego co czuje.Krotko mawiac liczy sie CZLOWIEK!! Nie ma gonitwy u tych prostych ludzi kompletnie za niczym.Narazie jestem caly przepelniony tym klimatem czuje sie jak nowo narodzony.Nie wiem co bedzie dalej ze mna do lekarza nie ide bo po co!! po leki???Nie potrzebuje ich dzis przynajmniej narazie.Mysle ze znalazlem swoja oaze spokoju wewnetrznego i mam nadzieje ,ze nie bede sie juz tak szarpal z zyciem)Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco i zycze udanego popoludnia) Odpowiedz Link
buriatka Re: Witajcie!! 22.05.05, 13:57 Cześć! Spędzam z Wami już kilka miesięcy, nie ujawniając się aż do dzisiaj. Bardzo mi pomogliście zrozumieć mechanizmy chad. Przydało się to mojej przyjaźni z chadowcem. Lubię wpuszczać do swego życia odrobinę szaleństwa i chociaż nie mam chadu, sama radość z życia wywołuje u mnie stan - teraz już wiem - zbliżony do hipomanii, na szczęście bez późniejszych konsekwencji. Neo422 zaimponował mi spełnieniem swojego marzenia. Czy zauroczenie Syberią nie pojawiło się u Ciebie pod wpływem książki Igora Naverly'ego "Wzgórze błękitnego snu"? Mam pewne związki rodzinne z Syberią. Moja prababcia była była rodowitą rdenną Sybiraczką. Mój login nawiązuje do fascynacji tą piękną krainą. Pozdrawiam wszystkich. Buriatka Odpowiedz Link
neo422 D o Buriatki:)) 22.05.05, 14:29 Gratuluje i zazdroszcze korzeniNatomiast ksiazka byla inspiracja zuroczenie bylo duzo wczesniej.Pozdrawiam serdecznie) Odpowiedz Link
colubra Re: Witajcie!! 24.05.05, 15:00 Jestem jak najbardziej za takimi akcjami. Zrealizowac podroz zycia, to jest bardzo odwazny krok, gratuluje Ci! Nie moge powiedziec, zebym zazdroscila, bo zimna Syberia nie dla mnie (choc kocham Husky) Byc moze ja tez sie wezme i pojade, a mam marzenie zwiedzic Californie. Teraz nadarza sie okazja, pracuje tam moj kuzyn, zaprasza mnie na Swieta. Ale nie wiem dlaczego tak sie boje. Odpowiedz Link