nena72 03.12.05, 22:56 czy ktoś spotkał się z twierdzeniem (lub przetestował na własnej skórze), że opalanie w listopadzie oprócz pozytywnych psychicznych może przynieść negatywne dermatologiczne skutki przy zażywaniu leków? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tristezza Re: solarium 04.12.05, 10:07 witaj Nenko, taka dama, zeby az do solarium chadzac nie jestem, ale wielokrotnie czytalam, ze przy zazywaniu antydepresantow opalanie sie na tradycyjnym, poczciwym slonku nie jest wskazane. podejrzewam, ze z solarium moze byc analogicznie... zadzwon do poradni dermatologicznej na ul.Belgijskiej. tam pracuja b.sympatyczni lekarze, mysle ze uzyskasz odpowiedz telefonicznie. pozdrawiam grudniowo t. Odpowiedz Link
nena72 Re: solarium 04.12.05, 12:21 ze mnie też żadna dama ale by sobie pomóc o tej wrednej porze roku to się łapię wszystkiego. Poza tym jak się trochę opalę to może mi tak głupio na basen nie będzie chodzić, bo cerę własną mam naprawdę "arystokratyczną" tj białą jak mąka ale to zdecydowanie niemodne ostatnio a nrumerem telefonu do tych miłych lekarzy dysponujesz? Odpowiedz Link