Dodaj do ulubionych

Napisałam do Mirona

25.03.07, 15:45
jak w temacie. Napisałam maila. Bo uważam, że jest nam tutaj potrzebny.
Czytałam jego dawne wpisy, to mądry, wrażliwy facet. I wiele wie o tej chorobie.
No a poza tym jestem zdania, że temu forum przydałaby się moderacja.
Mam nadzieję, że Miron się do nas odezwie...
Miron, wróć do nas!!!!!
Obserwuj wątek
    • comsui Re: Napisałam do Mirona 25.03.07, 16:35
      Miron pisał kiedyś o założeniu jeszcze jednego forum o tej tematyce. Nie wiem,
      czy plan zrealizował...
      Jeśli nie chce czuwać nad tym f, dobrze byłoby, aby komuś je przekazał, Miriam,
      masz rację, ktoś z nożycami jest tu chwilami niezbędny smile
      • miriam11 Re: Napisałam do Mirona 25.03.07, 16:39
        No to czekamy teraz na odzew Mirona...
    • miriam11 Re: Napisałam do Mirona 26.03.07, 08:09
      Ostatni wpis Mirona jest z 10 maja 2005, przynajmniej tak podaje wyszukiwarka...
      hmm...
      I jeśli wierzyć tejże wyszukiwarce, to był to jedyny wpis Mirona w 2005 roku???
      Chyba że coś źle spojrzałam?
      No w każdym razie prawie dwa lata. Długo...
      Miron, odezwij się, prosimy!!!!!
      • lookfor84 Re: Napisałam do Mirona 26.03.07, 15:05
        Jasne!!Przydalby sie jakis facet tutajwink
    • miriam11 Poradźcie! 28.03.07, 14:20
      Słuchajcie, czy ktoś ma pomysł, co zrobić?
      Miron milczy. Tu na forum, nie odpisał na maila.
      Na forum ostatnio był 2 lata temu (maj 2005).
      Co jeszcze możemy zrobić?
      Mnie się wydaje,że forum przydałby się moderator.Regulamin forów prywatnych
      mówi, że modem jest właściciel (Miron) i tylko on może wyznaczyć modów. No to
      jak możemy dotrzeć do Mirona?
      • comsui Re: Poradźcie! 28.03.07, 14:54
        Przez administratora. Zakładając konto każdy z nas musi podać alternatywnego maila. Możemy założyć "choroba afektywna dwubiegunowa 2" i zrobić forem (?) zamkniętym. To jest jakieś wyjście, bedzie możliwość moderacji.

Miriam, swoją drogą między innymi dzięki Tobie to forum fajnie funkcjonuje, nie jest martwe. To żadna sugestia. Wdzięczność. Bo były kiedyś momenty, gdy martwota tu panowała.
        • comsui P.S. 28.03.07, 14:56
          Mnie się marzy np. możliwość przyklejania wątków. Jednym mogłby być np. wątek stanowiący swoiste kompendium wiedzy dla bliskich o tej chorobie.
        • miriam11 Re: Poradźcie! 28.03.07, 15:37
          o ale adminem jest tu Miron. Czy przez Admina głównego Gazety?
          No właśnie jakby był mod, to by było można przyszpilać ciekawe wątki. Między innymi.
          Natomiast mówiąc o moderacji, miałam na myśli jakąś kontrolę, ale nie zamykanie.
          Myślałam o tym i sądzę, że stawianie dodatkowej bariery przed osobą szukającą
          pomocy (ktoś taki musiałby pisać zgłoszenie) nie jest dobre. Wystarczy właśnie
          moderacja, wtedy np. jak wchodzi ktoś i zaczyna wyzywać od wariatów, żeby
          nakopać itd. (były ostatnio takie wpisy) - nożyczki i ciach. Bo póki co mamy
          wolną amerykankę.
          O mnie tak nie pisz, bo mi głupio... przecież ja też choruję, więc dla siebie
          samej tu siedzę, poniekąd.
          • comsui ejj :) przestań 28.03.07, 16:03
            jesteśmy tu, bo chorujemy, normalne
            ale ktoś z nas musiałby czuwać nad forum, może 2-3 osoby.
            może i masz rację, otwarte.

wiesz co? napiszę późnym wieczorem maila do kogoś kompetentnego od forów, może
            uda się jakoś dotrzeć do Mirona, na razie słońce wali mi po oczach smile
            • miriam11 Re: ejj :) przestań 28.03.07, 16:06
              Też tak myślę, dużo nas tu nie ma, więc ze dwóch miłych modów (modki? albo para
              mieszana?) by dało radę smile
              Zaciągnij żaluzje, jeśli masz.
              Co do Mirona.. złe myśli mi chodzą po głowie, ja tego tu nie napiszę głośno.
              Boję się. On nie był w dobrej formie.
              No ale może być tysiąc powodów, dla których się nie odzywa, a ja tu kraczę.
              Proszę mnie opieprzyć!!!!
              • comsui mea culpa... 29.03.07, 11:55
                to a propos innego postu. zrobię sobie kawę i już działam.

Miron z Żoną (tak ładnie o niej pisał, wilką literą) często się hospitalizowali :I
                Może to najgorsze nie...
                Myślę, że stracił zainteresowanie dla tego miejsca, ale ważne, że my nie smile
                Uszy do góry, Miriam, dobry Duchu tego Miejsca * smile
                • comsui Re: mea culpa... 29.03.07, 13:25
                  "Brak kontaktu z właścicielem forum"

Nie wiem, czy w istocie, czy po prostu umyli ręce.

Cóż, zakładamy nowe forum2? Mogę pomóc moderować, założycielem nie chcę być
                  • miriam11 Re: mea culpa... 29.03.07, 16:13
                    No to mam propozycję, żeby namówić administrację do zamknięcia tego forum, a
                    wtedy założymy nowe. Jestem skłonna podjąć się zarówno rozmów z Adminami, jak i
                    prowadzenia nowego forum (tylko będę prosiła o pomoc w moderacji).
                    Nie ma sensu, aby funkcjonowały równolegle dwa - będzie bałagan, nowi nie będą
                    wiedzieli, gdzie pisać.

CO WY NA TO?????? WYPOWIEDZCIE SIE PROSZE!!!
                    • miriam11 Re: mea culpa... 29.03.07, 16:29
                      A teraz myślę, że najlepiej by było, jakby administracja przekazała to forum już
                      istniejące komuś z nas albo wyznaczyła modów, bo jak zamkną stare a założymy
                      nowe, to nam znikną ciekawe wątki.
            • miriam11 PS. 28.03.07, 16:09
              Comsui, daj oczywiście znać, co Ci administracja odparła.
            • miriam11 Comsui 29.03.07, 09:31
              No i co, administracja się odezwała?
              • kropka Re: Comsui 29.03.07, 16:28
                odezwała się:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=59915843&a=59920344 sad

Chwilę cierpliwości. Muszę coś znaleźć, a wtedy może uda się coś zdziałać.
                W najgorszym wypadku możecie założyć nowe forum i wrzucić na nim stały link do
                tego forum. Ale jeszcze się wstrzymajcie. Odezwę się
                pozdrawiam serdecznie
                • miriam11 Re: Comsui 29.03.07, 16:39
                  Kropko, dzięki za odzew!
                  Faktycznie w tym przypadku zakładanie nowego forum to ostateczność - zrobi się
                  bałagan, nie będzie wiadomo, gdzie wchodzić, a na nowym "uciekną" nam ciekawe wątki.
                  Ze swej strony podpowiem - to forum stare można zamknąć na podstawie pkt. 13 i
                  14 regulaminu forum prywatnego - unikamy wtedy dublowania forów - no ale znikną
                  ważne wątki...
                  Może można dać tu moda społecznego???? Najwyżej jak Miron wróci, to moda wywali!
                  • insana Re: Comsui 29.03.07, 17:12
                    też mi się wydaje ze nowy mod albo "zastępczy" byłby najlepszym rozwiązaniem, a zamykanie tego forum i zakładanie nowego to ostateczność...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka