poetkam 21.12.07, 09:04 Vinci, odezwij się! Co u Ciebie? Jak się trzymasz? Ciepłe pozdrowienia. Masz maila w skrzynce. Magda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vinci28 Re: Vinci28 21.12.07, 15:15 JAKŻE TO MOŻE BYĆ, BY DUSZA TAK NIEDOSKONAŁA JAK MOJA, PRAGNĘŁA POSIĄŚĆ PEŁNIĘ MIŁOŚCI Im dalej jesteśmy, tym bardziej wracamy. udanych swiat magda sle ci milion swiatel z serca Odpowiedz Link
poetkam Re: Vinci28 22.12.07, 02:35 Światełko w tunelu. Woła , nęci...Idź tam, gdzie motyle fruwają, zapraszają barwą swych motylich istnień... P.S.Nie dziękuj już mi tyle na łamach forum Zmieniam swój wizerunek, a takie cukrowanie przeszkadza Leć Vinci, oderwij się od powierzchni, byle ze spadochronem , abyś miał możliwość powrotu. Odpowiedz Link
vinci28 Re: Vinci28 22.12.07, 12:51 spoko crazy poetkam odkryj w sobie efekt Flow w psychologii ozancza on przebudzenie ,zaangazowanie i pokazanie co kryje sie w naszej szalonej osbowosci precz z cieplymi kluchami yes yes yes yes masz buziaka odemnie pokaz magda pazurek i ostrosc swej natury jestem z toba Odpowiedz Link