oskar53 27.01.08, 01:08 ...kogoś. Dziewczyny albo chłopaka. Wszystko jedno. I tak nie mam do kogo gęby otworzyć. Dziewczyna albo chłopak musi mieć depresje albo chad albo nerwicę. Z nikom zdrowym być nie mogę, jedną osobę zdrową już wykończyłem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poetkam Re: Szukam... 27.01.08, 01:20 > Z nikim zdrowym być nie mogę, jedną osobę zdrową już wykończyłem. Jedna to mało. A może wcale jej nie wykończyłeś? Niepotrzebnie się zadręczasz. I tak nie mam do kogo gęby > otworzyć. Na tym forum znajdziesz takie osoby na pęczki, spokojnie. Spróbuj pogadać trochę, może na priva, gg, potem ewentualnie telefonicznie. Nic na siłę. Na wszystko przyjdzie czas. Wiem co czujesz , z tą samotnością, mimo tego ,że mam męża....... Próbowałeś jakiejś psychoterapii? Jakieś koła zainteresowań? Może oddział dzienny? Mój dobry znajomy poznał tak swoją obecną narzeczoną (przynajmniej mnie dał w końcu spokój!) Posyłam pozdrowienia późnonocne Cierpliwości, bedzie dobrze, zobaczysz. Odpowiedz Link