obecna_xyz 19.04.08, 09:29 ...boicie się? Czego spodziewacie się potem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poetkam Re: A śmierci? 19.04.08, 09:54 Samej śmierci się nie boję. Czasem chcę, aby wyzwoliła mnie z kłopotów ziemskich jak najszybciej, a czasem , aby pozwoliła mi pożyć jak najdłużej, abym brała z tego życia jak najwięcej, jak najdłużej, pełnymi garściami.... A co będzie potem...? W zależności od nastroju mam różne myśli... Każdy człowiek ma swoją wiarę, swoje rozumowanie, swoje przeczucia... Mam nadzieję, że po śmierci COŚ jednak będzie. Inaczej życie - bynajmniej dla mnie- nie miałoby sensu... Odpowiedz Link
35.a Re: A śmierci? 19.04.08, 10:02 śniłam, że umieram, przerażająca perspektywa, "na żywo" będzie zapewne mniej strasznie. co będzie dalej nie myślę, żyję tu i teraz. Odpowiedz Link
skwr2 Re: A śmierci? 19.04.08, 10:28 Bardziej boję się życia. Dla mnie śmierć jawi się jako niebyt. Zdarza mi się, że tęsknię do takiego stanu. Odpowiedz Link
ka_an Re: A śmierci? 19.04.08, 15:38 U mnie podobnie. Też bardziej boję się życia, tego co będzie jutro, pojutrze itd. Boję się śmierci bliskich mi osób i tego, że zostanę wtedy sama. Odpowiedz Link
i_am_the_army Re: A śmierci? 19.04.08, 13:21 Boję się to za mało powiedziane... Ja się boję jak K**** M*Ć !!! PS. Ditta - za tą nudę po śmierci - jesteś the best Odpowiedz Link