poetkam 20.09.08, 21:03 Odezwij się! Nie dajesz znaku życia...Piśnij choć jak się masz, proszę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mea-22 Re: Mea-22 22.09.08, 14:54 O....jak to milo mam sie nie za dobrze...niestety, przestalam brac leki...i nie wiem czy przez to, czy wydarzenia niedawne jestem tak podkurzona.....mam ochote wytluc wszystkich okolicznych facetow, a szczegolnie jednego glupka, ktory na nieszczescie byl moim glupiem a na szczescie juz nie jest...ale niestety co zostawil po sobie to moje.... poza tym dzisiaj jakbym obuchem w leb dostala dowiadujac sie, ze prawdopodobnie stracilam przyjaciolke... a zalezy mi na przyjaciolach, bo mam ich tu az sztuk 1 .... a poszlo o rozumienie slowa przyjaciel, asekuracja, zaufanie, odpychanie, nadopiekunczosc i takie tam....jednak roznice kulturowe robia swoje...no coz...pozostaje mi tylko czekac, ze Jej przejdzie i wroci.... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Mea-22 22.09.08, 18:05 Mea, Poetka!Przepraszam że wtrace trzy grosze ale cos mi się nasunęło.Przyjaciół jest tu całe forum,czasem ostro sobie przylóżymy bo krew nie woda ale to nicFacet jak facet ja tez straciłam wielu ale tego kwiatu pół swiatu i pewnego dnia przyjdzie który przyjdzie.Nie przejmuj się Mea to i ja postaram sie to przezyc Odpowiedz Link
poetkam Re: Mea-22 22.09.08, 18:29 Mea kochana, marsz do lekarza i zażywać leki! Żaden facet nie jest tego wart, aby przez niego cierpieć!!!!!! Ditta, a Ty za co przepraszasz? Pisz, pisz, pisz!!!! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Mea-22 22.09.08, 18:57 O main Good!!!!Na ma głowe spadaja jakies bomby!!!!!!!Bum bum bum!!!! Odpowiedz Link
35.a Re: Mea-22 23.09.08, 10:20 Ditta, obiecałaś kiedyś że pokażesz jakieś foto swojego kolorowego mieszkania. Wklej w profil chociaż... Mea, jakiej maści jest przyjaciółka? Mów, to ciekawe Odpowiedz Link
ditta12 Re: Mea-22 23.09.08, 11:52 35.a napisała: > Ditta, obiecałaś kiedyś że pokażesz jakieś foto swojego kolorowego > mieszkania. Jakos teraz brakuje tu barwPoczekaj do mojej manii to wszystko będzie inne i wtedy zrobię zdjęcie.Wtedy wszystko tu wygląda inaczej. Odpowiedz Link
mea-22 Re: Mea-22 23.09.08, 13:40 co do chlopa, to sie nim nie przejmuje za bardzo, tyle ze mnie podkurzyl az za bardzo, a niestety nie mnie bylo dane powiedziec ostatnie slowo...eee...olal !!!! co do przyjaciolki, to juz gorzej...jakiej masci???? hmmmm...mozna powiedziec, ze Irlandka, ale nie do konca...mozna powiedziec ze Angielka...z nimi to nie wiadomo...maja po dwa paszporty ale fajna kobietka, tak rozna ode mnie, bezposrednia, zwariowana, ale sie podkurzyla na mnie i koniec....ale ze ja tez cholera, to po wczorajszej wymianie smsow zamilkne i poki sie pierwsza nie odezwie, to ja nie popuszcze....wiem, wiem okropne.... ***** co do lekarza, to na pewno bede musiala, kiedy dostane wezwanie...tak na wypadek zeby mnie sila nie doprowadzili... no i moze rzeczywiscie wroce do lekow...tak zeby sie znow postawic na nogi czyli....pobudka rano, do pracy marsz, po pracy papu, tv i sprzatanko jakies, tableteczka i do lozeczka nyny do rana... czasami tak bym wlasnie chciala, zeby nie myslec, nie czuc, nic nie boli oooo wlasnie tak.... Odpowiedz Link