hejka12 01.10.08, 07:27 czy ktoś z was tak jak ja co roku ma niż i wyż (o róznym nasileniu) i trwa to juz dobre kilka lat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: pytanie 01.10.08, 08:32 weźcie wywalcie tę spamerkę. ona co kilka tygodni zakłada ten sam wątek. poza tym nic innego na forum nie pisze Odpowiedz Link
hejka12 Re: pytanie 01.10.08, 09:32 Jak chcesz wiedzieć, to autor decyduje co pisze. Jeśli posty dotyczą tematyki danego forum to nic ci do tego jak często pisze i jaka jest tego treść. Innych tez przepedzasz w ten sposób? Aha, i moje posty nie są spamem! A dzisiaj nawet się wypowiedziałam na poście farmakologia - mama i tata. Przeczytaj i chętnie usłyszę twoje zdanie na ten temat. Oby nie takie żenujące jak ta twoja uwaga. Odpowiedz Link
meggi_gi Re: pytanie 01.10.08, 10:11 hejka ,nic na siłę.pierwsze wrażenie na większośći zrobłaś negatywne więc będziesz musiała baaardzo mocno się postarać zeby być może zaskarbić sobie odrobinę sympatii.a łokciem w drzwi i na bezczelnego to się tutaj nie wkręcisz. Odpowiedz Link