ptakniebieski 02.11.08, 19:24 Czy czujecie się dziś samotni? Ja tak i bardzo mi ten stan dokucza.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35.a Re: samotność 02.11.08, 19:30 Nie... Mam we krwi sporo alkoholu i w głowie dobrą dyskusję z ludźmi. I postanowienie, aby częściej być z ludźmi. Bo dobrze mi z ludźmi nie tylko "palcami", jak cudnie napisała Ola/Veritas, ale realnie. Dlaczego czujesz się sama? -- pl.youtube.com/watch?v=nxpblnsJEWM Odpowiedz Link
oh-o Re: samotność 02.11.08, 19:40 Myślę, że na forach pisze bardzo dużo samotnych ludzi. Od samotności ucieka się w wirtualną rzeczywistość. A przyczyny - różne są... Odpowiedz Link
35.a Re: samotność 02.11.08, 19:45 Fora są wygodne. Najpierw uczą formułowania myśli, potem zastępują żywego człowieka. Pozrozmawiaj raczej z Ptakiem, ja znikam. Saluto. P.S. Dwa, nie lubię pisać z kimś, kto raz na jakiś czas wpada znienacka --> kim jest? Nigdy się nie przedstawił, więc pa (--> do oh-o) Odpowiedz Link
oh-o Re: samotność 02.11.08, 19:51 Pa. O ile wiem, nie ma obowiązku przedstawiania się. Zachowujesz się tak, jakby to był Twój prywatny folwark - to do 35.a I nie pisz, że nie ma w tobie agresji- chyba, że lubisz się oszukiwać. Odpowiedz Link
35.a Re: samotność 02.11.08, 20:29 oh-o napisał: > Pa. Buzi. > O ile wiem, nie ma obowiązku przedstawiania się. Jednak ta pominięta przez Ciebie czynność należy do dobrego tonu. > Zachowujesz się tak, jakby to był Twój prywatny > folwark - to do 35.a Poniekąd Przyjęłam do wiadomości. > I nie pisz, że nie ma w tobie agresji- > chyba, że lubisz się oszukiwać. Nie, nie lubię. Agresja 0.01 promil. Dlaczego właściwie nie rozmawiasz z Niebieską, tylko pijesz do mnie, a? Odpowiedz Link
ptakniebieski Re: samotność 02.11.08, 19:47 35.a alkoholu pic raczej nie mogę(alventa i lit) mój facet ma taką pracę,że jeździ po całej Polsce(praca) nawet w Święta.Dziecię się z chłopakiem powlokło a mi została migrena ,komp i telewizja.... Doła mam.... Odpowiedz Link
35.a Re: samotność 02.11.08, 20:31 Też chyba nie mogę. Alkoholu. I leki łyknięte poźnym popołudniem Nic to. Piję teraz dużo wody. Ale mąż jest, dziecię też - to ważne. Jutro praca? Odpowiedz Link
35.a Re: samotność 02.11.08, 22:05 Czasowej? Bo w profilu masz belfer Jak się teraz czujesz? Lepiej? Chcesz piosenkę? Jakoś mi bliska: pl.youtube.com/watch?v=o0mKa15Vp4M Odpowiedz Link
ptakniebieski Re: samotność 03.11.08, 06:41 Szczerze nie bardzo, dziś biegnę odebrać wypis ze szpitala,to sobie z lekarzem pogadam,po południu jadę do męża do Słupska,bo tam pisze jakiś projekt, dla urzędu miasta. Odpowiedz Link