kotomysza 19.11.08, 13:26 się boksujemy, a ja naprawdę bym chciała wiedzieć, czy to lekarz, czy oświecony wariat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ps-spec Re: ps-spec cd. 19.11.08, 13:37 A nie prościej zapytać źródła. Prowadzę badania nad Chorobą Afektywną, opisuję te badania . Zajmują się problematyką działania Kwetiapiny na jednostkę chorobową. Sporo lekarzy czyta wasze wypowiedzi, aczkolwiek się nie udzielają. Potrzebowałem osób, które ją przyjmowały długoterminowo i osiągneły rezultaty, (do statystyk). To wszystko, znalazłem. Dziękuję za uwagę i pomoc. Odpowiedz Link
kotomysza Re: ps-spec cd. 19.11.08, 13:41 źródło powinno się przedstawić. na przykład jak wykładowca przychodzi na pierwszy wykład to mówi co on jest. a jak sobie zrobiłeś z nas grupę badawczą bez poinformowania nas, to bardzo nieetyczne. fuja* ogólnie *jak rzecze zaprzyjaźnione dziecko Odpowiedz Link
ps-spec Re: ps-spec cd. 19.11.08, 14:07 Pszepraszam Cię bardzo, aczkolwiek też nie miałem przyjemności cię poznać, jedynie wydzę dysonans w twoim nicku.A internet daje nieograniczone możliwości zdobywania informacji. Nie mogę ujawnić swojego nazwiska, gdyż, takie osoby jak ty mogą to wykorzystać.Ale nie o to chodzi, badania przeprowadzam, z konkretnym jednostkami, z którymi mam kontakt osobiście, które wiedzą kim jestem i nad czym pracuję, które współpracują ze mną.Jednakże proszę je o anonimowość. Znalzłem takie osoby z którymi mogę współpracować, jedną z nich jest kobieta o nicku /Stell/, ponieważ przyjmowała kwetiapinę, jest w określonym ramowo wieku, i zażywała ją określoną ilość czasu. To wszystko Dziękuję za Rozmowę Odpowiedz Link
kotomysza Re: ps-spec cd. 19.11.08, 14:15 teraz odpadłam. >Nie mogę ujawnić > swojego nazwiska, gdyż, takie osoby jak ty mogą to wykorzystać. leżę pod biurkiem i zwinięta w krewetkę ze śmiechu piszę. tak, namierzę Cię i będę Cię nękać . albo przeczytam wszystkie publikacje i coś zrozumiem... anyway. ja myślałam, żem wariat, ale Tobie (jeśliś lekarz) się udzieliło, nawet mocniej. w fizyce się to nazywa indukcja. zwariacenie przez indukcję. BTW pRZepraszam Odpowiedz Link
agao_72 Re: KOTOMYSZA 19.11.08, 14:46 tak - to mój drugi nick - postanowiłam sie ujawnić Odpowiedz Link
audrey2 Re: KOTOMYSZA 19.11.08, 15:03 Kotomyszo, nie wydaje mi sie, zebys byla z tych, co potrzebuja jakiegos gigantycznego wsparcia. Niemniej, chcialam wyrazic moj moral support. Strasznie sie namnozylo na forum ludzi, choc moja prywatna teoria jest taka, ze to to kolejne wcielenie Maska P.S. Z Twoja Zosia jak z winem, wiesz? Fajne dziecko i piekne imie Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: ps-spec cd. 20.11.08, 10:18 Wiesz oczywiście, że Cię kocham? Nie znoszę jak ktoś mi wciska kity i do tego mieni się specjalistą w kilku dziedzinach. Doceniam, że robi pan badania. Mam nadzieję, że owoc tych badań polepszy życie nas, chad-owców. Chętnie zapoznam się z wynikami. Ale proszę, bardzo proszę by pana wypowiedzi wnosiły coś do naszego forum. By pomagały nam. Mam nadzieję, że nie przyszedł pan tu wyłącznie w egoistcznym celu wykorzystania wariatów. Wszystko co pan wkleił, jest informacjami, które uzyskałam w necie poszukując samodzielnie dokładnych informacji o nowo wypisanej kwetiapinie. Życząc sukcesów w dalszej pracy, uprasza się o bardziej twórczą i pomocną obecność na tym forum. Odpowiedz Link
maka100 ps-spec przedstawicielem firmy farmaceutycznej? 20.11.08, 16:26 Czytajac wypowiedzi ps-speca odnioslam wrazenie, ze maja na celu reklame kwetiapiny, wiec prawdopodobnie jest przedstawicielem firmy farmaceutycznej. Pisze tylko o kwetiapinie i jej cudownym dzialaniu. Nie wydaje sie byc lekarzem, na pewno nie psychiatra, jego wiedza wyglada na kopiowana i przyklejana z innego zrodla. Jego rady, tu cytat "Z pewnością Loquen, przepisany zostal Ci z powodu SPORYCH ZMIAN W NEUROPRZEKAZNIKACH", albo "Czy są tu osoby ktore ją stosowały i osiągneły porządany efekt stbilności w neuroprzekaźnikach?" sa zenujace. Jezeli prowadzi badania nad Chadem, to sa bardzo jednostronne, ukierunkowane na dzialaniu kwetiapiny. A poza tym dlaczego nie napisal tego w pierwszym poscie, tylko zaserwowal kryptoreklame kwetiapiny? To tyle z mojej strony, Maka Odpowiedz Link