daifak26 23.06.09, 23:31 Przepraszam Cię Quaxo, ten post "Zdradzenie tajemnicy (do Quaxo)" był do Ciebie, nie wiem dlaczego kto inny go odczytał... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzedlajga Re: DO QUAXO!!! 24.06.09, 12:27 Czarku, doprawdy nie wiem czego mam jej zazdroscić... tego, ze wybiera życie w chorobie i cierpieniu??? I tego, że się upaja swoim nieszczęściem??? Ja wybrałam zdrowie, i to ze sama kontroluję swoje życie i swoje emocje. Nie pozwalam, żeby choroba czy inne zaburzenia robiły to za mnie. A ze przy okazji parę osób na forum stwierdziło, ze mam talent... Fajnie Ale nie żyję po to, żeby umrzeć w świetle sławy i jupiterów, tylko po to, żeby jak najszczęśliwiej, jak najlepiej i jak najpełniej przeżyć swoje życie. Ale każdy ma prawo do podejmowania WŁASNYCH decyzji co do swojego życia. Tylko nie może oczekiwać, że wszyscy go pogłaszczą po główce i będą spokojnie patrzeć jak się sam codziennie po trochu zabija aż w końcu wzorem swoich autorytetów sięgnie po rozwiązanie ostateczne. Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: DO QUAXO!!! 24.06.09, 15:31 a ja ciebie, mari-anne ziądzi, ziądzi. a my się tu plujemy. Odpowiedz Link