Dodaj do ulubionych

3-miasto spotkanie nr czy

31.07.10, 22:22
No babeczki - Gosia będzie u nas od 08.08 - trzeba się spotkac -jakieś propozycje? Mi osobiście słabo pasują środy (mamy o 13.30 rehabilitację)- no chyba, że się wstrzelimy mocno po/przed, bo póki co teleportacja nie wchodzi w grę wink.
Obserwuj wątek
    • squire1983 Re: 3-miasto spotkanie nr czy 01.08.10, 07:28
      my byśmy wpadły na chwilkę, a termin nam pasuje każdy, więc się dostosujemy.
    • martha_sz2 Re: 3-miasto spotkanie nr czy 01.08.10, 07:34
      My jesteśmy w Gdańsku 17.08 (wtorek), mamy wizytę u neurologa między 8-12 potem
      jesteśmy wolni
      • kiri77 Re: 3-miasto spotkanie nr czy 01.08.10, 19:42
        My jak zawsze zwarci i gotowi oprocz 5,13,24 .08 smile
        • gojapio Re: 3-miasto spotkanie nr czy 02.08.10, 08:51
          do czech razy sztuka smile tym razem obiecuję nie pomylić dnia wink będę
          tydzień od 9. począwszy, potem tydzień poza 3miastem i potem znów od
          23.
          • ela213 Re: 3-miasto spotkanie nr czy 02.08.10, 10:07
            Ja jestem tylko do 13-08 potem waaaaakacje.
            bardzo chętnie w tym terminie,ostatnio bylo suuuuuper.
            Miło porozmawiać jesli ktoś wie o czym gadam i nic go nie dziwi.
            Czekam na propozycje.
            • misiowa_i_jej_misiatko Re: 3-miasto spotkanie nr czy 02.08.10, 10:31
              My z Filipkiem też postaramy się być byle do 27.08 bo lecimy do Islandii smile
              • misiowa_i_jej_misiatko Re: 3-miasto spotkanie nr czy 02.08.10, 10:33
                My... hmmmm w sensie JA smile Jakoś tak PRLem zaleciało wink TOWARZYSZE hi
                hi hi
                • mikolaj.waleczny Re: 3-miasto spotkanie nr czy 02.08.10, 13:04
                  ja jestem do 5 w gda, potem przyjadę 10 i znowu uciekam poza miasto.
                  Wracam 26.08.
                  • czarnawrona.online Re: 3-miasto spotkanie nr czy 02.08.10, 14:57
                    Wygląda na to, że najbezpieczniej będzie w terminie 9-15- najwięcej nas będzie.
                    Może 10- wtedy Justyna jest na miejscu. Justyna co Ty na to? Jak reszta?
                    • squire1983 Re: 3-miasto spotkanie nr czy 03.08.10, 09:45
                      10.08, za tydzień we wtorek. mi pasuje.
                      • czarnawrona.online 10.08 babycafe 03.08.10, 10:58
                        Więc klepiemy: 10.08, myślę, że miejsce jest ok (znowu będzie pretekst, żeby się zażerać szarlotką z lodami wink).
                        Widziałam się dzisiaj z Justyną i ona ma o 16 komisję Mikołaja, więc ustaliłyśmy, że może 11.00? Co Wy na to?
                        • gojapio Re: 10.08 babycafe 03.08.10, 11:43
                          oki smile
                          Wroniu, przepraszam, żem nie odpisała, ale odkąd Fil zaczął sobie
                          stawać gdzie popadnie przy meblach, do miana cudu urasta fakt, że po
                          powrocie do domu udało mi się pranie zrobić smile
                          • kiri77 Re: 10.08 babycafe 03.08.10, 16:59
                            Nam pasuje 10,08 godz. 11 tez jest oksmile
                        • squire1983 Re: 10.08 babycafe 03.08.10, 18:01
                          pasuje. możecie jeszcze raz podrzucić gdzie to dokładnie jest? na słowackiego? a
                          da się zaparkować pod samą kafeją?
                          • ela213 Re: 10.08 babycafe 05.08.10, 20:07
                            Pasuje mam nadzieję,że się wyrobię na 11.
                            • gojapio Re: 10.08 babycafe 09.08.10, 14:49
                              JUTRO (wolę się upewnić, by znowu nie być na forum, gdy Wy będziecie
                              pić) aktualne? smile będziemy jechać kolejką z Gdyni
                              • squire1983 Re: 10.08 babycafe 09.08.10, 14:59
                                buhahaha smile ja też jestem przekonana, że jutro o 11, więc jeśli to nie jutro i
                                reszty bab nie będzie, to będziemy MY, więc się Gosiu nie martw, że będziecie z
                                Filem jechać na darmo wink fajnie?
                                • czarnawrona.online Re: 10.08 babycafe 09.08.10, 16:41
                                  Jutro, jutro. ja się wybieram- chyba, że migrena nie odpuści - bo jak na razie ani rękę ani nogą - i odruch rzygny mam nawet przy monitorze, po usunięciu wszelkich żarciopochodnych zapachów.... ratunkuuuu!
                                  • squire1983 Re: 10.08 babycafe 09.08.10, 17:13
                                    ojoj, znam to. miejmy nadzieję, że Ci przejdzie do jutra, a nawet szybciej, bo
                                    przecież nie może zabraknąć organizatorki spotkanka wink
    • czarnawrona.online Do Squire 03.08.10, 23:32
      Babycafe - na tyłach fitnessu Spójnia (dosłownie na przeciw byłego kina garnizonowego - za diabły nie pamiętam nazwy) - mozna zaparkować mniej/więcej pod knajpą. Jeśli będziesz jechać od Słowackiego - ostatni zjazd w prawo przed skrzyżowaniem Słowackiego/Grunwaldzka - jakoś na wysokości przystanku autobusowego. Tylko uważaj, bo tam jednokierunkowe są.

Zawsze możesz sobie wrzucić w google -maps, albo panoramę firm i pięknie wyrysować drogę (jak tak robię zawsze gdy nie wiem dokąd jadę - Bozia nie dała orientu w terenie smile) Jakby co, to tutej wyszperałam link do mapki: babycafe.pl/kontakt/mapa-dojazdu.html
      • squire1983 Re: Do Squire 04.08.10, 08:35
        aaa, dobra, to trafię smile a kino nazywało się zawisza wink

pewnie będę jechała od galerii, a że jest lipa ze skręcaniem w lewo na całej
        słowackiego to będę musiała pokombinować. pewnie można jakoś na kołłątaja
        zaparkować.

oj żebyś wiedziała, orientację w terenie to mam tragiczną, z resztą często mylę
        prawo i lewo nawet heheh wink

dzięki!
        • czarnawrona.online Re: Do Squire 04.08.10, 08:58
          Jak od galerii - to skręć w stronę Gdańska i później w pierwszą w prawo Jesionową (jakieś 200 m za przystankiem autobusowym - przy byłej stacji benzynowej - teraz tam jest mechanik samochodowy), później znów 1-sza w prawo - tam możesz stanąć i jest blisko Babycafe - chyba, że zrobisz pętelkę i wylądujesz pod samą knajpą

A teraz najlepsze: po całym tym wywodzie zajrzalam na mapę - i olśnienie nastąpiło - bo wejście do babycafe jest od Kołłątaja właśnie - matko jedyna wink. Z ta petelką chodziło mi o Dekerta i Staszica - bo tam częściowo jeden kierunek jest smile
          Obawiam się, że nie powinniśmy się wzajemnie nawigować ...

fotoforum.gazeta.pl/u/czarnawrona.online.html

Aleksander 1997, 30 tc., 1000 g, 39 cm
          Lena 2009, 29 tc., 910 g, 39 cm
          • squire1983 Re: Do Squire 04.08.10, 09:22
            hihihi, wszystko już wiem wink obiecuję, że się nie zgubię wink
    • squire1983 dziękujemy 10.08.10, 12:56
      spotkanie jeszcze trwa, a my się właśnie spać kładziemy... miło było Was poznać,
      pozdrawiamy!
      • ela213 Re: dziękujemy 10.08.10, 18:21
        Spotkanie bylo super,moja Michasia taka spokojnabyla(ciekawe
        dlaczego?).Dzięki dziewczyny za spędzony czas,warto się spotkać.
        Zgubiłyśmy Filipa w Galerii,Misia zawiedziona była zabraklo wózeczka
        do prowadzenia,nadrobimy następnym razem.

Pozdrawiam Ela.

-
        Mama Kajtusia Oli Michalinki fotoforum.gazeta.pl/5,2,ela213.html elajeziuk.fotosik.pl/

https://www.suwaczki.com/tickers/relg8u69bfbj32d3.png
        • gojapio Re: dziękujemy 10.08.10, 22:49
          Ela, przepraszam, że tak popędziłam, ale miałam wizję wózka do kąpieli
          i chciałam go szybko przebrać. Szukałam potem via Monika telefonu do
          Ciebie, ale się nie udało sad
          bardzo miło było Was poznać! do zobaczenia następnym razem! a mailem
          wyślę Ci obiecaną trasę
          • ela213 Re: dziękujemy 11.08.10, 10:20
            Nic się nie stało,Dziewczyny spotkałam po zakupach jeszcze były w
            kawiarni.Podaję namiary na mnie: elajeziuk@wp.pl
            Czekam na informację o trasie.
            • czarnawrona.online Re: dziękujemy 11.08.10, 12:24
              Noo ja z Justyną dobrze po 15 wybyłyśmy. Fajnie było.

Cieszę się, że tak pozytywnie te spotkania się toczą. Byłam pewna, że pierwsze będzie ostatnim, a tu taka niespodziewanka smile

dzięki dziewczyny. Następne we wrześniu?
              • gojapio Re: dziękujemy 11.08.10, 15:14
                Dzięki Wam, bardzo fajnie było Was poznać smile dla Moni szczególne
                podziękowania za inspirację wózkową - siatka już zanabyta (były tylko
                granatowe, jednak twoja szara jest niedościgniona). Mała i tania rzecz
                a ile radości smile
                • misiowa_i_jej_misiatko Re: dziękujemy 12.08.10, 00:18
                  Niestety nam się nie udało dotrzeć sad ... mieliśmy na 13.oo hipoterapie. Jak wracałam to silnik mi się zagotował...brrr chłodnica do wymiany.uncertain Pozdrawiam cieplutko
                  Ps. A co to za inspiracje wózkowe wink ?
                  • gojapio Re: dziękujemy 12.08.10, 00:22
                    oldskulowa siatka na zakupy, przypinana do wózka - jak dla mnie bomba,
                    wszystko widać, nie muszę nurkować do ciemnej torby w poszukiwaniu
                    smoczka czy butli. Idealna nie tylko do noszenia portfela na wierzchu
                    wink
                    • squire1983 Re: dziękujemy 12.08.10, 06:15
                      też mam taką, tylko wózka nie używam zbyt często, no ale miejmy nadzieję, że już
                      niedługo wink faktycznie genialna smile
                      • kiri77 Re: dziękujemy 12.08.10, 08:35
                        No nas tez niestety zabrakłosad No ale na nastepne jak zawsze byc musimy hehe smile
                  • czarnawrona.online Re: dziękujemy 12.08.10, 09:30
                    Alicja- czyżbyś była szczęśliwą posiadaczką jakiegoś francuskiego samochodu? One tak mają z tym gotowaniem- przerabiałam to z moim nieodżałowanym kangurem.
                    • misiowa_i_jej_misiatko Re: dziękujemy 12.08.10, 14:24
                      Dokładnie tak ... jestem posiadaczka starego Peugeota wink masakra ale on ma już 21 lat więc ma prawo popuścić i zagotować się wink
                      • mikolaj.waleczny Re: dziękujemy i pozdrawiamy z Kaszub 15.08.10, 12:01
                        Moje spóźnione "dzięki" ale tu na Kaszubach mam "orangową" dziurę w eterze. Są,
                        na szczęście, jeszcze białe plamy gdzie szef nie dorwie człowieka na urlopie wink
                        Niemniej, możemy spotkać się we wrześniu smile
                        pozdrawiamy
                        j&m
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka