aska1972 14.01.11, 18:05 Muszę kupić Róży synagis, podajcie proszę konkrety, co gdzie jak? Jakieś adresy telefony będę bardzo wdzięczna. Pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-cudownego-misia Re: Pomóżcie proszę-potrzebuję info 14.01.11, 18:46 W oddam/sprzedam jest kontakt do rodziców, którzy chcą się podzielić, bo im zostaje 30 mg. A tak w ogóle to uderz do Bijou, ona sprowadzała chyba ze Szwajcarii Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Pomóżcie proszę-potrzebuję info 14.01.11, 18:57 Tam najmniejsza jest pięćdziesiątka chyba, akurat by Wam stykło. Tylko nie wiem, czy tego gdzieś daleko nie podają... Odpowiedz Link
aska1972 Re: Pomóżcie proszę-potrzebuję info 14.01.11, 18:58 No nie styka, bo to daleko, ale dzięki Odpowiedz Link
mmr09 Re: Pomóżcie proszę-potrzebuję info 14.01.11, 19:21 A jestes z Warszawy? bo mam namiar na apteke, w której zamawiam i mam synagis z dnia na dzien. Jesli nie, to musisz zadzwonic do firmy Abbott (www.abbott.pl/index.php?pid=11) oni sprowadzają synagis do Polski i tam podadza Ci namiar na przedstawiciela handlowego w twojej okolicy. Odpowiedz Link